Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)
Raspunsuri - Pagina 9
clauclau spune:
Hop si eu! Cam tarziu, dar m-a tinut Rebecca pe langa ea. Eu o culcam si cum plecam de langa ea se trezea, asa ca am stat cu ea sa-si faca mai multe somnuri de frumusete! Acum e in leganut si o da Razvanel, ajutorul meu de nadejde care a scapat de sentimentul de gelozie. 
Ariel, pentru statistica, nici la mine nu se potriveste. Apa mi s-a rupt pe la 1.30 in noapte, iar conceptia a fost seara devreme ( pana-n orele 23 ) sau dimineata. Iar Rebecca facea mare scandal in burta in fiecare noapte,nu puteam sa dorm pentru ca se juca intruna si ma gandeam ca asa o sa fie si in realitate, dar se pare ca nu. Ea doarme foarte bine noaptea, ziua e mai agitata!
Kya, si eu am cunoscut mamici care au nascut a doua oara mai greu. Din pacate exista si cazul asta, dar nu la Ariel a noastra.
Revin ca face scandal pitica...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
nicol_conte spune:
Numeioana - eu ma mir ca dupa o luna si ceva de la nastere inca mai ai firele alea. Din cate imi amintesc eu,la mine au inceput sa cada dupa vreo 2 saptamani,doar unul a ramas afurisit si a inceput sa puta ingrozitor si pana la urma m-am dus la doctor si se infectase acolo inauntru.Mi l-a tras imediat afara ca se facuse un guguloi si gata...nu cred ca e normal sa miroasa asa,mai ales daca nu au mirosit de la inceput...vezi si tu ce faci
Am vorbit si eu cu doctora azi si am stabilit sa ne vedem miercuri ca atunci e de garda, Doamne Ajuta
sa nu se intample nimic pana atunci(si am un feeling ca nu).
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
36+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
Buna si de la noi mai la amiaza!
Pic de somn, o sa ma duc la nani ca nu mai pot...
Am reusit sa merg azi in parc cu Vlad, apoi pe la piata, apoi l-am dus la frizer sa-l tunda.
Fetele care ati nascut, ati luat ergomet fiole?
Mi-am luat si eu de la farmacie, mi-am adus aminte de la Vlad, se mai iau din astea??
Ce supozitoare v-ati luat pt. dureri, sa-mi iau si eu?
Simo, saracuta de tine, te cred ca te-ai panicat! Ma bucur ca esti bine acum!
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
luny spune:
ioana, eu nu mai am fire..si nu am idee daca miroseau sau nu...mai bine vorbeste cu dr tau, vezi ce zice!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Bunnn, am revenit, micuta mea voia sa doarma pe burtica...
Cris, ciudata treaba cu astia de la Babycomfort! Stiam ca sunt seriosi...
Si nu-ti mai fie teama cu streptococul ca stie el Mendez ce face, este un doctor bun care are grija foarte bine de pacientele lui.
Mihutza, asa e cu suptul la san, niciodata nu sim cat papa bebele din pacate. Dar daca doarme bine dupa papica , atunci inseamna ca-i este de ajuns. Si daca ia si in greutate corespunzator, stai linistita ca este foarte bun lapticul tau. Ei stiu exact cat au nevoie !
Gecko, nimic inca???? Hai ca sunt pe faza! Intre 2 alaptari si schimbat de scutece vin sa vad ce se intampla!
Naty, offf ce rau imi pare ca s-a zgariat si Iulia, stiu ce dureros este. Eu chiar azi am reusit sa-i tai unghiutele din nou. Este periculoasa tare caci ea sta numai cu manutele la nivelul fetei si imediat se brazdeaza. Ieri s-a tras de par din greseala si azi era sa-si bage degetele in ochi!!!! Trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie, zau asa!
Simo, vaiiii, ce grozavie! Saraca de tine, imi pare tare rau ca ai trecut pri asta! Nu te gandi ca o sa se mai intample...Ai grija de tine. 

POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Nicol, super ca de maine te linistesti cu bebelina care gata, nu mai e prematura si mamica ei poate sa stea linistita. 

Si asa sa fie, sa ai un travaliu mai scurt decat prima oara! 

Kya, bine ca n-a fost dop! Sanziana se tine de programare, da? Deci, pe marti cu agitatele!!!
Miha, si eu la fel in timpul sarcinii, m-am epilat tare rar din lipsa de par!
Motivul este hormonal bineinteles. Si nu-mi mai cadea nici-un fir de par, aveam unghiile tari si tenul frumos! In privinta asta, e tare bine in sarcina!
Luny, ce mai zice bebe Muffa?
E cuminte azi?
Bubu, eu nu am luat nimic, mi-au dat acolo de toata! 

POZE
POVESTEA NASTERII
luny spune:
clau, arre si el momentele lui...in prima parte a zilei a fost ok, acum iar nu mai vrea sa doarma si se mazgaie...l-a luat ta-su in brate si nu mai scoate un sunet!..cred ca e escroc sentimental!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, si Rebecca la fel, in prima parte a zilei e linistita si sta unde o pun, spre seara insa se agita si nu-i convine nimic! Mereu ma pregatesc sufleteste pentru chitaiala de seara! ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
nicol_conte spune:
Clau 
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
36+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
ursuleata spune:
Columbeanu ii spune doctorului sau: - Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa de 18 ani cu care voi avea un copil. Ce ziceti de asta? Doctorul se gandeste un minut la intrebarea lui si apoi spune: - Am un prieten mai in varsta care este vanator si nu lipseste de la nici un sezon. Intr-o zi cand se cam grabea a luat umbrela in loc sa ia pusca. Cand a ajuns la locul de vanatoare, a vazut un iepure care statea langa un rau. Si-a ridicat umbrela, a facut 'bang, bang' si iepurele a cazut mort la pamant. Ce zici de asta? Columbeanu raspunde: - Eu as zice ca altcineva i-a omorat iepurele ! Doctorul: - Exact asta gandeam si eu !
Alina
36+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 13 zile!!!