Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bau! eu am fost pe drumuri toata ziua, nu pot sa stau locului o clipa!!! cred ca pe mine ma va apuca nascarea pe strada....am fost al cora sa iau cadou pt cumnata mea, am gasit si sunt multumita...am luat si pt nepotelul meu, pt ca peste 1 luna e ziua lui, face 1 anisor si sigur atunci nu voi avea eu dispozitia sa fac shopping...i-am mai luat si lui teo 2 boddy si o pompita de nasuc, un set de 3 bavetzele si in tot acest timp fiica-mea m-a capiat ca vrea aia sau aia, a inceput cu dat din picioare si crize, ceea ce ea nu facea in ruptul capului, drept care am pedepsit-o si nu i-am luat nimic!!! adica i-am luat eu un puzzle, dar l-am ascuns sa nu-l vada si o sa i-l dau alta data....m-a suparat....aaaa si a inceput cu faze, ca de ce i-am luat cadou lui gabriel (nepotelul), ca de ce am luat pt teo si ei nu??? i-am explicat ca ar fi primit si ea ceva, dar s-a purtat urat si nu mi-a placut! la casa, in timp ce eu incercam sa domolesc urletele fiica-mii, sa o calmez pe mama care se enervase, sa impachetez cumparaturile si sa le platesc, m-a mai pus si casiera sa golesc punga in care aveam basca si geaca alexandrei...explicatia ei era "ca suntem cam agitate si ca a crezut ca ascundem ceva"....am vazut negru in fatza ochilor, mai ales ca-i intrebasem pe dobi... de la paza daca trebuie sa sigilez punga aia si au zis ca nu! se uita juma de magazin la noi, pe mine m-au apucat nervii pe tanti aia si am plecat cam crizata de acolo!!
acum , ai mei si cu alex au plecat la tara, asa ca...HOME ALONE!!! pana duminica:)))

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:9 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

naty, tare dulce iulia, pacat ca nu se aud gangurelile....eram curioasa sa aud ce are de zis:)

miha1 si miha2, ce e cu depresiile astea? ce v-a apucat???

nicoleta, am votat pozutele, le reperasem eu de mai demult:)), dar am votat acum cateva seri toate pozele din concurs:)))

clau si restul fetelor....deci, nu are nicun fel de relevanta ora conceptiei sau ora hiperactivitatii cu ora nasterii:) m-am linistit....nu as fi dorit un alt copil super activ in nocturne:)

kya si dopul meu a cam disparut, asta dupa ce am gasit dimineata o alta meduza marreeeee....de atunci nimic, eu oricum m-am plictisit sa vanez semne!

mihos, pai tu acum iti iei haine de gravi??? pe ultima suta de metri? eu am trecut la tricourile barbatului meu, pt ca ale mele imi vin pana la jumatatea burtzii:)) iar ac pantaloni, ma mai incap peste burta o singura pereche, care am "imprumutat-o" de la mama, sunt de pe vremea cand era grasutza :)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

si azi am mai aflat si o veste superbuna!!! am luat o prima, destul de babana, cica ar fi prima trimestriala, nu stiu cu ce ocazie si de ce, ca pana acum nu s-a mai acordat! am ramas fara grai la bancomat, nu ma asteptam la asta!!! incepe sa-mi placa sa stau acasa si sa iau bani!!!! au fost super bine veniti, ca au mai acoperit din cheltuielile masive facute cu renovatul si mobilatul! Multumesc Doamne!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, ce misto cu prima!!! Asta da surpriza la bancomat!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

simo, din pacate te inteleg perfect cu bestia de nevralgie intercostala!!! ufffff, cat am tras si eu cu ea si am inteles ca o sa ma mai chinuie! incearca sa iei algocalmin, nu te unge cu nimic gen fastum gel sau alte antiinflamatoare, fara sa intrebi medicul, am inteles ca sunt interzise in sarcina si alaptare! eu am mai folosit alifie chinezeasca, d-aia in cutiuta mica rosie, incalzeste zona cu sticle cu apa calda, evita curentul!!!! daca cunosti un maseur, fizioterapeut sau chinetoterapeut sa-ti faca un masaj de decontractare musculara....mai poti lua magneziu si calciu, uneori ajuta!
cam asta am putut face eu pt ameliorare si nu stiu daca iti amintesti, dar a durat destul de mult pana mi-am revenit si dupa 2 luni m-a luat iar...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am dormit si eu vreo 2 ore, a venit si randunelu' si am papat impreuna, il las sa stea nitel in pat si p-orma mergem la Mendez.
Dar vad ca nu prea ati avut spor la ciripit!

Clau, e prima data cand comand de la ei, azi a platit randunelu' contravaloarea saltelutei si le-am trimis prin fax foaia de varsamant, sa vedem ce urmeaza. Vorba lui, poate ne trag teapa si am platit banii inainte degeaba.
Ioana, eu yic sa mergi la un control cu firele alea!
Ariel, spuer marfa cu prima!
Miha, e clar ca se apropie termenul de nascare, de+aia te apuca toate cele.
Kya, e posibil sa nu fi fost dop nici la mine, nici la tine. Am citit in Ghid de sarcina si nastere ca, inainte cu vreo 2 saptamani de inceperea travaliului, scurgerile vaginale sunt mai abundente, deci asta tre' sa fie. Si despre dop tot asa zice, ca pierderea lui poate fi semn de nastere sau nu.

Da' unde sunteti randunici? Dormiti, nasteti, alaptati?

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Bubu, eu mi-am luat supozitoare Diclofenac si cu glicerina, desi am inteles ca la Medlife n-am nevoie de nimic, imi dau ei tot ce am nevoie. Dar, cand am facut cursul de parinti la Municipal, ne-a sfatuit asistenta de la lauze sa ne luam supozitoare Diclofenac pentru dureri.

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Nicol, nasti prin cezariana?

Randuici, m-am uitat pe listutza si sunt o gramada de randunici care trebuiau sa nasca in martie, dar despre care nu am auzit nimic, nici nu le cunosc pe unele, ce mai stiti de ele? De ce n-or mai fi dat nici un semn? Cred ca unele sunt si cu puiutii in brate deja!

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna seara...

am intrat o fugutza sa va spun ca am inceput sa papam si la san, cu ajutorul mameloanelor de la Avent...suuuper bune...cine nu are sfarcuri sa le ia cu incredere.

bine, mancaului asta mic al meu nu-i ajunge sanul..ii mai dam si completare ca nu se satura si oracaie la greu...dar ii dau san pana goleste si apoi completam...om vedea cat ne tine..dar cat pot o sa-i dau si san, atat cat am.

intrebare intrebatoare pt mamicile cu experienta: ce fructe si legume avem voie sa mancam cat alaptam...si mai ales ce este interzis?
ca sunt disperata acum..ma uit la fructele din fructiera cu jind si nu stiu ce pot manca...si simt nevoia sa mananc ceva dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

rox, eu am papat para si kiwi si a fost ok, dar cel mai bine e sa incerci cate putin, si vezi cum reactioneaza bebe!.a, si banane!la fel si legumele, eu am mancat salata cu ceapa verde, ridichi si castravete, cate putin sa vad cum e si nu au fost probleme, dar fiecare bebe cu toleranta lui...am incercat si cu jumate de portocala si iar a fost ok, beau suc de mere si ananas, Pfaner, si astea tolerate ff bine!..trebuie sa incerci, cate putin!..mai rau e sa poftesti!.. dulciurile, le rup!..am innebunit cu astea de patisereie, strudele cu meere si branza!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput