Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Si Georgios se mai zgarie cu unghiutele chiar si cand sunt proaspat taiate. Incerc sa nu i le tai prea mult din carne ca sa nu-l doara si pt ca la Ioanna asa am facut si acum le are cam uratele.

Si apropo de unghiute, cumatra mea nu le taie pana nu e botezat copilul si eu l-am botezat cand avea aproape 1 an . Nu stiu cum nu se zgarie copiii ei...

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Kitzy, eu am platit aici 5000 euro la clinica particulara pt cezariana, daca te face sa te simti mai bine... Acum 20 de luni (deci nici 2 ani) am platit pt acelasi lucru 4000 euro...

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetelor care ati nascut normal...cat timp v-a spus dr sa nu..?...mie mi-a spus 6 saptamani, dar nu e frate cam mult totusi??..zic si yo..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

raluca, 5000 de euro????? totusi, l-au fabricat ei pe bb??? l-au asamblat,piesa cu piesa???

luny, cand am nascut-o pe alex mi s-a zis ca 6-8 saptamani, in functie de evolutia ranii...si tin minte ca prima data dupa nastere a fost de "neuitat"....ca prima data ....

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:9 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Asta cu taiatul unghiilor numai dupa botez este asa de depasita... Si ar mai fi: scoate copilul din vana de cap, modeleaza-i capul sa iasa rotund.... Doamne, cate babisme! Si unele inca fac asta, desi sunt femei cu carte, sa zic asa... am si eu vreo 2 cunostinte. Dar la subiectul nostru numai mamici una si una.

Raluca, o fi fost cat zici, nu zic nu, cezariana, insa ia sa facem comparatie si intre salarii... ca atunci se vede de unde vine revolta.

Of, astept ziua de luni sa vina si la noi iar primavara, acum zici ca e noiembrie...

Va doresc un week-end placut. Multam de vot pentru poze. Eu doar am vrut sa mi-l inscriu pe lista de burlaci inca disponibili )are niste gene si niste texte......

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 14 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Rox, si eu mananc cam de toate..., fara fasole, varza si nu mai stiu exact ce. Dintre fructe mamanc banane, dar eu nu ma omor cu fructele, asa ca nu simt lipsa. In schimb mananc salata verde, rosii, ridichii, castraveti, ceapa verde, spanac,ciorbe, fripturici, oua, branza. Si dulciuri la greu ( ca si Luny ), prajituri, cioco alba, cateodata si neagra...Si mai nou, beau si o cafeluta mica dimineata cu laptic. Aaaa, si sa nu uit, mananc foarte multe cereale cu lapte, vreo 2-3 boluri pe zi! Imi plac la nebunie!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si eu am dormit o ora jumate, Vladutu 2 ore jumate , tare bine a fost!

Clau, dar stii ce ti-au dat acolo la Medlife, ce supozitoare?

Cris, mersi pt. raspuns. De-alea cu glicerina stiam, poate nu e cazul, dar de dureri...ma gandeam la Indometacin, dar nu stiu...

Wow, Raluca, 5000 de euroi!!! Chiar asa, l-au fabricat ei pe bebe?? Enorm!

Ariel, imi pare rau de crizele Alexutei, parca povestea si Cory la fel

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...si, completez eu teoria chibritului: Rox, ce ai chef de mancat, mananca imediat DUPA alaptat

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel, am mai auzit ca primele 'trageri' dupa nastere sunt naspa...tot sper sa nu fie asa...da' o avea ceva dak incerc mai repede de alea 6 sapt?...cu una mai devreme?..ca sunt aproape 'reparata' acum, peste cam 2 sapt, sigur sunt bine!..mare afacere fac, sa scurtez termenul cu o saptamana!
naty, asa e, pofte mai 'interzise' asa, dupa alaptat!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Na, ca iar v-am ajuns din urma!!!
Da' maine si poimaine iar am musafiri, si iar raman in urma, da' nu-i bai ca recuperez io!!!

Naty, eu dau in completare Milumil 1, asta i-au dat si in maternitate cand inca nu aveam laptic, merge bine cu el. Problema mea nu e ca nu am lapte, am io, dar nu-i consistent, se vede pe el cateodata, si nu e nici in cantitate f mare, tre sa dau ambii sani la o alptare, dar cand intarzii cu alaptarea imi plesnesc sanii...ii goleste si tot plange de foame, si uite asa ttrec la completare.
Si acuma chiar ca o sa par idioata, avand in vedere ca in timpul serviciului eu dau sfaturi, dar cand e vorba de mine nu mai stiu nimica, te intreb pe tine ca ai experienta, sterilizarea o faci dupa fiecare papica, cu toate componentele, nu??? Si tetinele cat timp sa le folosesc?????
Sunt ffff multumita de biberoanele de la Nuk, am luat de sticla si au sistemul air flow, am si Chicco, dar nu ma incanta.

Plange fata, revin!!!!

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput