Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)
Raspunsuri - Pagina 12
cory3maz spune:
Buna seara!

Doamnelor si domnilor...Alex by Cory:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=575a2e9c15628631d8af3e&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin - 30 martie 2008
Ali_bia spune:
SEARA BUNA!!!!!
vazut bebe Alex de CORY, sa-ti traiasca.....foarte frumos 

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
38+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.9 zile pana la 
Kya spune:
Cory ce dulce e Alex!!!
are o piele asa de neteda si un nasuc de-ti vine sa-l mananci!
Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
la bebelul scumpic!
Kya
38+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
cory3maz spune:
Buna seara din nou!
Mi-a fost dor de voi...
Va multumesc pentru galeria uriasa si inflacarata, va multumesc pentru urarile si felicitarile adresate juniorului meu!

Multumiri speciale si pline de recunostinta catre Naty, care a fost corespondentul special al evenimentelor de la Iasi!

La nastere am avut parte de peripetii...montarea sondei urinare si momentele de dupa au fost de cosmar...o mega-hemoragie pana in prag de transfuzie, care m-a anemiat si legumit! Inca nu mi-am recuperat fortele fizice!
Bebe Alex e papacios precum un pirahnia...se ataseaza perfect de tzatzi, astfel ca febra laptelui nu mi-a creat probleme;bebe a fost cea mai buna "pompa";nu am nici ragade. Merg pe principiul alimentatiei la cerere, astfel ca ma trezesc cam de trei ori pe noapte pentru alaptat...deci noaptea dormim destul de bine.
Sper ca maine o sa fiu mai in forma si o sa recuperez restantele si o sa vin cu temele facute!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
cory3maz spune:
Ali-Bia si Kya, multumim de aprecieri!
Va doresc si eu sa aveti niste bebelusi superbi!

Kya, din ciclul "Povestiri de groaza"..."Sonda".
Mi-au montat-o imediat ce m-am urcat pe masa de operatie (fara anestezie)...noroc ca ma legasera, altfel cred ca o rupeam la fuga. M-au prevenit ca e dintr-un material prost siliconat si care da iritatii cumplite...politica achizitiilor publice (ieftin si prost).
La doua ore dupa operatie m-am mobilizat...am coborat jos din pat, nu mai suportam blestemata de sonda...imi venea sa o smulg...si dupa scoaterea sondei am mai avut de patimit vreo doua zile...dureri naspa la urinat. Acum au disparut. Ma felicit ca nu m-am pricopsit cu vreo infectie urinara.
Iti doresc bafta maxima la cezariana...si de o sonda buna!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Kya spune:
Auuuu Cory pai asa ma incurajezi, cu cosmarul meu cel mai groaznic SONDA!
Acum asta e, nu mai am unde sa fug. Sper doar, vorba ta, sa am parte de o sonda mai buna, si macar sa mi-o monteze sub anestezie... Of, of, of!
Macar vad ca tu ai supravietuit, asa ca trag si eu speranta!
Kya
38+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4 zile
cory3maz spune:
Din recenta experienta de mamiceala cu Alex:
1. in maternitate pana mi s-a instalat lactatia bebe a primit formula...dar la lingurinta, nu la bibe;
2. din maternitate a fost obisnuit cu un volum mare de decibeli...asa ca acasa, ziua, nu-l menajam...masina de spalat face ca avionu' supersonic, televizorul merge pe volum mediu, noi vorbim cu glas tare...bebe doarme linistit;
3. servetele umede la toaleta curuletzului nu mai folosim...ne-am convins ca sunt alergene...asa ca e sfanta vata inmuiata in apa calda...si un strat generos de Bepantene;
4. traiasca Garmastanul, care protejeaza sfarcurile;
5. cu exceptia consumului de cafea, cioco, varza, fasole...in rest manac de toate si beau ceai de anason si chimion;
6. deocamdata folosim numai masuta de infasat de la patut...bebe mic doarme in carut, langa mami.
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
cory3maz spune:
Kya,
ai putea sa negociezi cu doctorul sa ti-o monteze dupa anestezie...sau sa-l intrebi ce fel de sonda utilizeaza si sa ti-o cumperi tu de la marmacie...
Ar mai fi si cazul fericit in care doctorul opereaza fara sonda (rarisim)...in Iasi exista un medic ginecolog care face cezariene fara sa monteze sonda.
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Kya spune:
Asa, asa, mai povesteste ca notez tot! ![]()
In timpul zilei si eu am sa fac tot asa cu activitatile zilnice. Nu o sa bat toba prin casa, dar nici nu o sa merg in varful picioarelor. Mi se pare normal sa se obisnuiasca cu zgomotele normale din casa din timpul zilei. Noaptea o sa fie liniste insa. Am si citit ca asa invata si bebei mai repede diferenta dintre noapte si zi, si le se regleaza ceasul biologic mai repede.
Ce bine ca mananca la tzitzi bine, si nu ai avut probleme cu furia laptelui. Esti o norocoasa.
Kya
38+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4 zile
cory3maz spune:
Si cum la mine a fost a doua cezariana, inaintea operatiei am luat si decizia de legare definitiva a trompelor...asa ca nu mai am batai de cap cu vreo alta sarcina!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de