Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Imi pare rau cory prin ce trecusi cu sonda aia..uf uf uf uf....
Bine ca nu ai avut furia laptelui, chiar esti o norocoasa
icei multi...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina38+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.9 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cooory, bine ai revenit! ma bucur ca sunteti bine si tu esti tot in acelasi ton vesel!!..doar ca eu nu am reusit sa-l vad pe Alex, nu se deschide pagina, da eroare..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny iti zic eu ca e un dulce. Nu-mi dau seama cu cine seamana, dar e tare scump.

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 4 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Legat de ragade...am fost atenta ca bebe sa se prinda corect de san...nu doar sfarcul, ci cat mai mult din mamelon...asta e toata smecheria. Si dupa fiecare supt, cremuiala cu Garmastan.

Febra laptelui s-a declansat alaltaieri, cand am ajuns acasa...m-am trezit cu frisoane...am bagat un Algocalmin fiola ( truc stiut din maternitate de la asisentele de la ginecologie; doza e de o fiola la 12 ore...cica algocalminul relaxeaza uterul si determina retentia de lohii...asa ca atentie!)...mi-a scazut febra...apoi comprese si dus cu apa fierbinte pa sani ca sa se desfunde canalele...curgeau sanii ca stropitorile...bebe pus la san si din juma in juma de ora...si gata.
In loc de tampoane folosesc doua bucati de pampers invelite in tifon.

Pauza de alaptat bebe.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin - 30 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cory, nici eu nu pot sa vad link-ul cu alex!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:8 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Am trimis linkul si pe mailul comun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hei, Cory, bine ai revenit!
Nici la mine nu mergeee link-ul si vreau si eu sa-l vad pe Alex!!
Of, nasoala faza cu sonda si imi pare bine ca ne povestesti despre bebica!

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Cred ca au o problema aia cu site-ul...pana acum a mers! Parerea mea!

Promit maine poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Am revenit, pentru putin timp, ca urmeaza programul de baita!!

Naty, vad ca nu esti pe aici, dar bag speranta intr-un raspuns pe maine.Am vazut pe scumpica de Iulia!!!

Cory, welcome back, am incercat sa vaz poze de Alex, da n-am reusit , mai incerc.Pacatoasa sonda aia, imi ridica parul in sus!!!Bine ca ai scapat de toatele cu bine!!

Gecko, mama mia sexoasa esti mama la termen, faina gravida!!!

Clau, Pucca, am vazut poze de bebeline delicioase!

Ioana, cred ca ti-am mai zis o data, eu am avut tot fire resorbabile, din oaie si-ale mele, mi-au iesit dupa 4 zile, am venit fara ele acasa!!!Daca miros, nu cred ca ii a bine, mai bine fa un cntrol, sa nu cumva sa fie infectate!!!

Oana, da Ergometul nu ti-l da spitalul???? Ca io n-am mai auzit ca tre cumaprat!!Eu am primit imediat dupa nastere, si-apoi inca 2 zile dupa chiuretajul ala nenorocit!!

Cristina, Ariel, la mine s-a potrivit exact ora conceperii cu ora nasterii, poate o fi coincidenta!!!

Miha, in primul rand bun venit pe crengutza, si-apoi sa-ti zic ca eu am nascut la 41 sapt 100 % natural, daca nu nasteam in 12, in 13 imi puneau perfuzia de inducere, mare noroc am avut ca am scapat de ea. Bafta cu inducerea naturala!!!

No, am scris, acuma ma duc sa fac baita la printesa!!!

La voi mamici, bebei vostri au avut acneea sugarului, ca Iris o are de vreo 2 zile, si-i tare uratica.
Cu speranta ca voi primi si ceva raspunsuri, va pup si va spun Noapte buna randunici cu burtici si bebici!!!!

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

lyvy, acneea la sugar, poate aparea din cauza hormonilor din sarcina...dispare de la sine, nu trebuie sa faci nimic, mai ales sa te apuci sa zgandaresti bubitele! tot d ela hormonii mamei pot sa mai apara cruste de sebum pe cap, am inteles ca pot avea chiar niste crize hormonale bebeii:secretie lactata la mameloane, umflarea lor, o usoara scurgere, chiar cu sange la fetite. nu trebuie disperat, e ceva normal!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:8 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput