Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

aoleu, pe 15 aprilie sunt expirata rau!
ating 33 (varsta cu semnificatii) pe 13 aprilie, iar eu sper sa fiu o mamica "tanara" de 32 de ani si cateva sute de zile, adica intelegeti voi...

sumele astea de cluj sunt exorbitante...ce fac de banii astia, pun pe altciva sa nasca in locul tau? dar daca ma gandesc bine cam pe acolo sunt si cele din bucuresti. pot fetele de capitala compara, ca eu aici vad ca sunt in avantaj

40s+3z
Scor: Miha 0 - Luca 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

pentru banii ce ii zici tu...eu as vrea sa vad sectie terapie intensiva neonat cu garda obligatorie...as vrea sa vad gravide la orice saptamana de sarcina sa nasca acolo...si sa fie corect ingrijite... si nu la prima problema sa fie aruncate intr-o salvare si trimise la spitalul de stat.

[/quote]asa,zi-le Gecko,zi-le

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gecko si eu mai stiu o clinica privata unde dadeai 10 milioane lei vechi pe tot parcursul sarcinii si era inclusa si nasterea, numa ca daca Doamne fereste aveai probleme, tot la spital te trimitea ca nu aveau aparatura necesara.
Si nu cred ca la preturile care le-am dat eu te pupa in fund medicii si asistentele, sa fim seriosi.
Miha sa stii ca in Cluj sunt la toate piperate preturile, dar la spitale particulare parca se dau preturile peste cap.
Eu de-aia am optat pt spital de stat, acum la cezariana probabil o sa dau 8-10 milioane din cate am inteles ca se lasa la medic, plus ce mai dai la restul din sala, la asistentele de la terapie, de pe saloane etc, dar tot nu ajung la suma de 50 de milioane.

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Ioana, eu zic ca i-am dat un mic avantaj ca am plecat de la 0-0, ca nu e chiar asa, doar am 40 de zile punctate pana acum si ma astept sa recuperez oricum, un punct dopul, vreo 5 apa- ca deja nu mai e cale de intoarcere, si cate 1 punct fiecare contractie pana e la lumina. nu e asa ca e bine sa faci tu regulile jocului?! ma scot eu pana la capat!

40s+3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, multam de aprecieri. Stii ca Iulia ta e o frumoasa, nu?

Miha, pe mine m-a apucat plansul la medic saptamana trecuta, cand m-am dus sa imi dea tratament pentru infectie... era asa de suparata... medicul nu prea stia ce sa faca, iar mie imi curgeau pur si simplu lacrimile din ochi, ce prostuta! norocul meu ca nu m-a tinut mult.. stresul asta, bata-l vina! Ieri se uita la mine, eram mai bine dispusa... asta e, hormoni de graviduta. Si el stie... :)

Kitzy, eu nu as da atatia bani, sincer. Este astronomica suma! Cate zile acopera??

Care aveti soare,trimiteti si pe la Brasov... ma cam doare capul... ploua si e asa innorat...

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 14 de zile

Mergi la inceput

kitzy, cred ca am mai zis preturile de baia mare, dar improspatez informatia: 15 mil nasterea "naturala" si 20 mil cezariana, din care se scade in fiecare caz 5 mil, bani ce sunt acoperiti de casa de asigurari. sunt si costuri suplimentare, de exemplu daca sta sotul cu tine peste noapte este 50 ron/noapte.

din pacate asta e si gandul ce ma termina si pe mine...in caz de complicatii esti "redirectionat". dar nu ma gandesc acum, ca numa' imi fac sange rau, alegerea e facuta

40s+3z

Mergi la inceput

Nicoleta , o sa scapam se de starea asta

40s+3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nico pai costurile astea cred ca acopera alea 3-5 zile cat stai in spital, nu stiu sigur.
Miha tu trebuie sa gandesti pozitiv, bineinteles ca n-o sa fie probleme, stai linistita.

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

sa va destainui o curiozitate a naturii: nu am avut niciodata o pilozitate abundenta pe picioare, epilarea o faceam eu cu penseta la cate firisoare aveam, dar de cand sunt insarcinata nu mi-a crescut nici un firicel; sunt curioasa care ar fi explicatia...s-au dus toate la Luca?

40s+3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

quote:
Originally posted by mihatp

sa va destainui o curiozitate a naturii: nu am avut niciodata o pilozitate abundenta pe picioare, epilarea o faceam eu cu penseta la cate firisoare aveam, dar de cand sunt insarcinata nu mi-a crescut nici un firicel; sunt curioasa care ar fi explicatia...s-au dus toate la Luca?

40s+3z

e,uite asa am patit si eu...fff rar m-am epilat in sarcina...si explicatia ta ,in situatia mea se adevereste:tot parul meu s-a dus la Samuel in cap-vezi pozele!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput