Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

da, Simo...daca ti-au facut radiografie toracica s-or fi uitat la tot...Ai grija cum tii Barosanelul la alaptat, daca pe mine ma doare spatele ca tin la biberon o gargarita de 2800 g, nu vreau sa ma gandesc cum o fi sa-l alaptezi pe Greuceanu!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si pe mine ma doare spatele si ma palise aseara asa un gand...o fi de la epidurala?! Plus ca azi de dimineata m-am trezit cu gatul stramb si cu un torticolis de toata fumusetea!!

Si Iulia s-a zgariat?? Offf, aveti grija cu unghiutele! Eu i le tai lui David cam la 3-4 zile, ca ii cresc f repede...

Am si eu o problema spinoasa: M-am uitat acum la fire si am tras de cateva care au iesit f usor, dar am observat ca put f urat! Oi avea vreo probleme? Vreo infectie, ceva?? Sunt atat de speriata!! Cineva mi-a zis ca sunt din matz de oaie si de-aia miros urat...Asa o fi?!
Mai are cineva fire care se topesc? Ati observat sa miroasa nasol?? Chiar ca parca put a oaie imputzita!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

zici ca vine toamna pe aici...

eu vorbesc...care de dimineata nu am chef de nimic...ma tot uit intre picioare...si uscat...sahara...

si zi asa simo27...ai ingrosat randurile la urgenta....pun eu bota pe tine si pe sot....drum pana la spital facut in 4 minute....va cred ca ati intrat in panica...dar...
oricum...reconsidera pozitia in timpul alaptarii...ridicarii in brate de Il Barosano...si daca te mai incearca dureri similare...incearca sa respiri calm...ca dai din lac in put. te doare vre-un nerv sau traiectul aluia...respiri sacadat si lasi creierul fara oxigen...intri in panica...te mai ia si o criza de tetanie...sotul insfaca disperat cheile de la masina...si finalizati amandoi cu capul in stalp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, imi pare f rau ca ai ajuns la urgenta... Sper sa fi fost ceva trecator si sa nu se mai repete. Ai grija de tine!!

Miha, ce faci? Vrei sa te bata Luca la 0 (zero)?!Nu mai plange! Te inteleg, ca asa eram si eu, dar eu aveam motive, ca stiam ca nu am lichid destul...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,mersi mult-te stresez,scuze!dar,eu asa sunt acum,cam disperata
Gecko,nu da draga cu...ca ajung iar la urgente...sper sa nu mai fac crize de genul celei de ieri...si promit sa nu mai las sotul sa goneasca asa ,daca s-o mai intampla!
Ioana,Miha,Luny

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ca vad ca starea asta se intinde de la un pol la altul! Gecko sper ca faci fata mai bine ca mine ei ca eu in disperare de cauza si de plictiseala mi-am sunat sotul, caruia nu i-a trebuit mai mult de atat si a fugit acasa repejor. stric ziua la toata lumea!

maica-mea, inspirata, zice sa ma opresc din plans ca raman fara lapte! care lapte frate, ca tocmai asta e problema!!! asa ca m-am enervat pe replica ei si am iesit un pic din borcanelul in care picasem.

simo...mare dreptate are gecko...hiperventilatia aduce starea de panica, mai si creste nivelul de adrenalina din sange si intri intr-un proces fiziologic pe care greu il poti controla...care complica celelalte stari, pana la descarcarea adrenalinei.

va pup pe toate

40s+3z
Scor: Miha 0 - Luca 3

Mergi la inceput

numeioana nu stiu cu firele alea...intr-adevar firele de catgut pot fi din matze de oaie...si alte animale...dar sa puta nu stiu.

simo27 sper ca nu te-ai suparat pe mine...dar iti spun din prea multe vazute in cei 7 ani de tino-nino.

mihatp...si zi dragutza cand trebe sa bem in cinstea ta. ca am inteles...agitatele nu le bagam ca pana in 15 aprilie nu nasti...dar lautarii trebuie sa ii scoatem.

mihos oare de unde ne scrii tu? din ce emisfera? ca apari pe net la ore suspecte.

naty pupam iulia sa treaca. tot raul spre bine...ca mi-ai sensibilizat un pic sotul in problema unghiilor...nu de alta dar el ma credea dusa cand i-am spus ca trebuie sa cumparam trusa.

corymaz tot te vad din cand in cand joinata la forum. da si tu un semn de viata...si daca bb Alex (fost Mushat ca tare imi placea mie) iti face zile fripte...adu-l pe crenguta ca il leganam noi cat bagi tu o scrisorica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Este o clinica particulara in Cluj pe cale sa se deschida. Si-acum sa arunc si bomba: : nasterea naturala 950 euro+175 euro epidurala si cezariana 1350 euro!!!! Voua vi se par normale preturile astea astronomice?

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, nu ma stresezi deloc, fata! Tu nu stiia te iubesc?!
Ioana, habar n-am ce sa zic de firele alea...e greu de imaginat ca ar putea mirosi...a parfum , dar daca e sau nu normal sa puta a oaie nu stiu; sper ca este!
Aoleu, ce tipa Iulia, fug!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

kitzy depinde ce ofera clinica. mai este o clinica privata in cluj...dar acolo nu as da nici un sfert din banii astia.

pentru banii ce ii zici tu...eu as vrea sa vad sectie terapie intensiva neonat cu garda obligatorie...as vrea sa vad gravide la orice saptamana de sarcina sa nasca acolo...si sa fie corect ingrijite... si nu la prima problema sa fie aruncate intr-o salvare si trimise la spitalul de stat.

plus ca preturile pot fi vehiculate...important este daca da lumea atatia bani....chit ca la cum stiu eu clujul...clienti vor avea.

Mergi la inceput