Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)
Raspunsuri - Pagina 3
ccris_ccris spune:
Si daca n-aveam fax, ce faceam?
In fine, bine ca mi-au dat un semn de viata, ca ma gandeam ca nasc si nu mai primesc salteluta.
Mai stai? Eu m-as baga in patut la TV.
Noapte buna!
Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Kya spune:
Aoleu Cris! Ce complicatenie...! Si intr-adevar tu tare departe in provincie mai stai. Mai bine iti dadeam eu adresa mea sa le livreze la mine si veneai si o luai de aici. Ca si-asa ma cunosc ca pe un cal breaz - atata i-am frecat cu niste carucioare... Si tot n-am luat de la ei
Si eu tot salteluta cu cocos standard am, dar luata de la Cora. E identica.
Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 4 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
streptococul nu este indicatie de cezariana...eu ma "agatzasem" de motivul asta data trecuta...si nu a tzinut:) nu au vrut sa-mi faca...
aaaa, culmea e ca dupa ce am nascut, la vreo 2 luni, mi-am facut iar analizele si bestia a disparut cu desavarsire! si nu a mai aparut...
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR:9 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
cred ca ma retrag si eu, in noaptea asta vad ca e liniste la mine in burtica:)) teo nu se agita, mai scoate el cate un calcai, dar rar..., contractii nu am, burtica ma doare doar putin, asa ca e de bine:)))
noapte buna, pasarele!
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR:9 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mihutza11 spune:
am intrat fugutza sa vad cine a mai nascut ca de citit mai greu ..
asadar
Ramo felicitari pt bebe!! Sa creasca mare si repede sa recupereze! multa sanatate si refacere rapida!
multumesc fetelor de aprecieri la ingerashul meu!
intre timp am mai pus cateva pozici...
Noi incetul ne obisnuim cu viata in 3... ne uitam la minunea asta mica si ne topim efectiv... trebuie sa ma apuc si eu sa scriu povestea nasterii ca pe urma incep sa se mai stearga detaliile.. acum legat de epiziotomie: la mine a fost ok chiar din prima zi... adica pot sa stau sezut lejer.. nu ma doare nik... ceva ceva simt cand merg la wc, dar suportabil..
Bineinteles ca am facut o mica ragada, dar bine ca nu a fost nasol...acum e totul ok si in plus am facut si eu "furia laptelui" ca asta mica e un pic lenesa cu suptul... la o masa cel mult suge 15 min dintr-un san si gata... de dormit am inceput parca sa dormim mai bine... ceea ce ma bucura ca ma mai odihnesc si eu cu ea...
Atat e buba mea acum... ca nu stiu daca ii ajunge cat suge...
Am citit un pic mai din urma si am vazut ca vorbeati de depresia postnatala (mai acum cateva capitole )... ei bine nici pe mine nu m-a ocolit... adica azi sunt ok, dar ieri am fost efectiv la pamant (am bocit la greu)... cu tot felul de ganduri si griji in cap... plus ca vazusem ca nu suge si de dormit nu dormea f mult... desi in spital era galagie si n-avea o treaba fata mea... si dormea si manca... uff... in fine sper ca atat sa fi tinut depresia mea... si sa ma mai lase in pace... si intr-adevar e frustrant sa ai lapte garla si bebe sa nu pape... dar cu rabdare trecem si peste asta.
una peste alta abia astept sa mergem maine la doctor sa vedem ce ne zice...
ma apuc sa mai citesc din urma si poate revin...pana nu se trezeste asta mica..
stolul!
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihatp spune:
buna dimineata pe toata crenguta!
e tare liniste pe aici, sper ca de la noaptea odihnitoare ce a trecut, atat pentru mamici cat si pentru burtici.
eu acasa, nimic nou...
azi mi-am programat sa merg pe la serviciu...poate se sperie si se hotaraste sa iasa
40s+3z
Scor: Miha 0 - Luca 3
numeioana spune:
Neata! Nu mai naste nimeni?!
Ieri am fost la dentist si mi-a facut putina anestezie, a zis sa nu alaptez 3 ore si am alaptat dupa 4 ore, iar Davdi care nu dormise prea mult ieri s-a trezit azi-noapte doar o data si la ora 6 a doua oara, a papat si s-a culcat la loc... Ce noapte frumoasa am avut!! Am dormit in voie! Nu cred ca a dormit de la anestezie, ca mi-a facut f putina si s-a eliminat repede...
Criss, de acord
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gecko spune:
La Multe Luni si Anisori! sanatate, bucurii si o viata ca in povesti!
bb Madalina de oprescufloare
bb Alexandra-ElisabetaElisabeta de BurticaMica
bb Nicolas si bb Matei de vera alina
gecko spune:
NU AM NASCUT!!!!!
cap mobil, contractii ioc, meduze neeliminate, fara inundatii in pantaloni...nimic. stam si asteptam.
am dat pe gat azi un borcan de zacusca primit de la fratele mare din romania. super...super...
am mai primit...INCA...3 paturele pufoase...deja nu mai am loc sa le depozitez. trebuie sa le bag la spalat
ma bag la gatit ardei umpluti...cica sa aiba sotul pe cand voi fi eu in spital...nu ca s-ar intampla in secolul asta.
numeioana ne bucuram de noaptea linistita. pupam bebe David somnoros.
natynic spune:
Gecko...sorry...dar totusi in secolul asta inca mai e un pic de timp...ca sa nasti
Chestia cu streptococul: sigur tigancile au o mie de streptococi si poate inca multe alte mizerii, dar in afara explicatiei ca rasa lor e TAARE rezistenta (sa-i vedeti la infarct, ce bine o duc pe langa ai nostri!) streptococul ala nu trece la bebe chiar oricand; problema e ca daca trece poate da infectii grave; si atunci...cine si-ar asuma riscul?...
Ieri nu i-am taiat unghiile Iuliei si aseara am uitat sa-i pun manusi si acum dimineata m-a trezit (asta neinsemnand ca ar fi dormit toata noaptea, Doamne fere!) cu un urlet sfasietor; am gasit-o zgariata rau pe fata, a patit la fel ca Rebecutza. Off, puii astia mici...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea