Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

aoleu, am mancat eu, am dat fetei sa manance si n-a mai scris nimeni?? Ce, sunteti plecate la summit?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

VAI,fetelor ce am patit ieri...la ora 18 il alaptam pe Barosano,si m-a luat o durere mare de spate...am terminat de alaptat si m-am pus in pat pe spate,da nu puteam sta,ma durea ingrozitor spatele...apoi ,a inceput sa ma doara intre sani,"cosul"pieptului...tremuram si nu mai putea respira...noroc ca era sotul acasa...si mama!nu mai puteam nici vorbi,tremuram,nu puteam respira mai deloc si ma termina spatele...m-a luat sotul pe sus si am plecat la Urgente...nu va zic ce chin a fost pana acolo,sotul terminat,eu cu geamul deschis-nu puteam respira,eram f agitata...am crezut ca mor,pe cuvant!m-am gandit ca o sa ramana 2 copii fara mama...nici nu mai vedeam...sotul a trecut pe rosu si un drum ce il faci in 15-20 minute la- facut in 4!acolo ajunsi -tensiunea18,eu terminata...nici nu puteam sa spun ce am...in fine,mi-au facut intravenos agocalmin si inca ceva-nu mai stiu ce-apoi m-au mai pus la un aparat si radiografii la spate si abdomen,masca de oxigen(ce bine mi-a facut)-eu respiram sacadat,ei ziceau sa ma linistesc,dar nu puteam...Doamne!!!!mi-au laut si analize-nimic,nici la plamani ,nici la stomac,nici la analize-dupa un chin de 45-50 de minute mi-am revenit su respiratia si fara durerile de spate instantaneu...cidat!au zis ca un nerv intercostal a fost!si nu ma mir ca de cateva zile ma durea spatele...am stat si in pozitii aiurea cand alaptam!asta a fost!v-am povestit fara prea multe tragisme...realitatea a fost mult mai dura!acum sunt relativ mai bine...dar,mi-e frica ca oricand pot sa o iau de la capat!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, la aorta s-au uitat? Tensiunea cum o mai ai? Acum daca respiri adanc te mai tine pe undeva?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ariel, eu fac tratament 8 zile, o data pe zi, cate un gram. Si mi-e de ajuns... sper. Oricum, nu e deloc placut, dar macar o fi eficient...

Criss, trebuie sa vorbesti cu medicul, nu lasa bestia in libertate... Partea nasoala e ca mie medicul mi-a zis ca din cauza candidozei din sarcina e posibil nici sa nu iasa la analize streptococul meu... a fost detectat la inceputul sarcinii si nu mi l-a tratata pana acum... cum, sa fi disparut asa?? Dar sper sa il extermin, maine - ultima injectie!!! A, si la prima sarcina nu mi-afacuz medicul niciodata cultura de col, Stefan a fost ok, nicio infectie... ciudat ca acum au aparut atatea nenorociri...

Naty, vor veni ele si vremuri mai bune, asa sunt bebelusii astia... unii, mai agitati in primele luni, altii mai tarziu... altii deloc...

Ioana, felicitari pentru bebe cuminte.

Mai tarziu pun si poze, de la concurs, cu fi-miu al mare. ;)

Nicoleta 37+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 16 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna dimineata stol!

Naty imi pare rau de micuta Iulia ca s-a zgarriat pe fata...offf...mititica..dau un -ic sa treaca..

Am vazut poze cu Andra de Mihutza care e o dulceata de fetita,cum se mai uita ea fix la aparatul ala de fotografiat,se vede treaba ca-i place de acum sa fie in prim-plan...

Ariel -cat despre sondajul tau,la mine nu prea se confirma,cel putin la prima nastere,dar e cat de cat pe-aproape.Am nascut-o pe Alexia la ora 00.33,si din cata imi amintesc eu,conceptia s-a produs undeva pe-nserat,pe la ora 19-20.Sunr curioasa la Antonia care va fi ora, pentru ca din cate imi amintesc eu, ea a fost conceputa ziua-n amiaza mare,undeva intre ora 14-16.'Om trai s-om vedea!

Eu ma simt tare bine azi,oarecum usurata,pentru mine summitul e ca si trecut,maine fac 37 sapt,deci bebelina nu mai e prematura....asa ca ce-o vrea D-zeu; iar in legatura cu nasterea,travaliul meu la prima nastere a durat 30 min,si daca e adevarat ca a doua oara e mai usor ca prima data.....atunci : yuppyyyy!!!inseamna ca scap numaidecat;mai mult decat atat sunt hotarata sa nasc fara epidurala,la fel ca prima data,parca nu a fost chiar asa groaznic...

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol36+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Aoleo, Simo,ce patisi si tu! Bine ca a trecut!! Ai grija cu bebe prea greu, aseaza-l pe ceva cand il alaptezi, sa nu-ti mai soliciti asa spatele! Sanatate.

AMR MAXIM 16 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Vai Simo prin ce-ai putut sa treci...DOAMNE FERESTE! Bine ca acum esti bine, iti doresc sa nu ti se mai intample!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol36+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=26

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=18

M-am gandit ca poate vreti sa il vedeti pe Stefan la concurs ;). Si, cum nu avem nicio sansa sa castigam, nu va rog nici sa il votati...

O zi buna va doresc.

AMR MAXIM 16 de zile

Mergi la inceput

Naty,nu s-au uitat la aorta...sau nu stiu eu!...tensiunea dupa ce mi-am revenit era 13 cu 8..si daca respir ,ma mai tine spatele...merci de grija!...mi-au dat eferalgan,la nevoie si voltaren crema ,tot la nevoie !

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Nicoleta,Nicol

POZE

Mergi la inceput