Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cred ca pot raspunde si cele care au facut cezariana, dar le-a apucat travaliul inainte....clau??? mai e cineva?

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:9 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Pai a 2-a nastere ar trebui sa fie mai usoara decat prima, nu? Si la cat ai patimit tu cu Alexuta, meriti o nastere rapida si usoara.
Sucul si prajitura de dinainte le dau eu, si tu alea de dupa

Cat despre ora, eu nu vreau asa. Ca ar insemna sa nasc pe la 11-12 noaptea! Vreau sa ma duc dimineata la spital, si sa nasc tot dimineata (hai maxim inspre pranz).

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 4 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kya, teoretic da, asa at trebui, dar am auzit mamici care au nscut super usor prima data si mult mai greu a 2 a oara....si invers, acum stii cum e, fiecare sarcina/nastere e unica! dar, cum i-am zis si dr. mele, pe mine sa nu ma lase 100 de ani sa urlu pe acolo, ac ma ridic si plec acasa!!! a ras de mine si m-a asigurat ca nu se va repeta "figura" de data trecuta, dar stii cum e cu iaurtul si ciorba!

cat despre ora, daca sanziana e cuminte si ascultatoare, prea putin mai conteaza ora la care a fost conceputa:)) ca ea va fi "invitata" la petrecere prin burtica:)

la mine,ar cam fi in jurul orei 4 dupa amiaza....cu toate ca eu am fixul ca voi naste noaptea...de ce, nu stiu!!! asa am avut si data trecuta si m-au indus aia pe la 2.30 dupa amiaza si ziceam ca "uite ma ca nasc ziua"....si surprize!!! alex s-a nascut la 3.30 noaptea!!!

eu mai aveam ca teorie, ca bb se naste cand avea el maximum de activitate in burtica....la alex era in jurul orei 3 noaptea si asa s-a si nascut si asa a fost super activa si 1 an juma dupa nastere .....teo isi incepe joggingul pe la 11-11.30 noaptea...
hai ca sunt super curioasa!
am intrebat pe dr. mea de ambele variante si a zis ca nu au niciun fundament stiintific:))) cred ca zice ca sunt dusa, dar imi place tare mult ca are rabdare sa-mi asculte bazaconiile....ca celalalt dr. abia daca ma baga in seama, la intrebari serioase:)

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:9 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Hai ca eu scrisesem dincolo. Dau copy-paste.

Revin si eu cu scrisorica:
Blankar, bine ai revenit pe crengutza!
Gecko, mersi, e bine ca ai randunelu' calm si al meu e calm doar in aparenta, in interior fierbe in clocote, dar, in cele din urma s-a calmat si azi s-a simtit mai bine. Oau si ce graviduta sexoasa!
Sovi, bine ai revenit, tot in asezari si aranjari?
Miha, nu stiu ce sa-ti zic, la fel si Kya, eu am inteles ca dopul nu trebuie sa fie musai cu sange sau maroniu, poate fi si ca albusul de ou. Eu de ce m-am speriat, dar vad ca s-a oprit, o fi fost doar o secretie, cine stie?!
Clau, ce Rebecutza dulce si puternica, isi tine ea capsorul singurica!
Ioana, ce pozici frumoase de bebe David . Nu vreau sa ma bag peste Naty, dar daca nu-l revendica Iulia, ma abonez eu pentru Andreea,ca Maria-Underqueen m-a ignorat total!
Ursulico, insanatosire grabnica tatalui tau!
Naty, felicitari c-a trecut Iulia testul si imi pare rau de poponet, nu stiu ce sa zic, tot galbenelele cred ca sunt bune.
Ali, bine ai venit acasica, m-ai speriat cand ai zis la inceput ca fara bebe

Naty, Ariel, cand l-am intrebat data trecuta pe Mndez ce facem daca nu trece streptococul, mi-a zis ca fac antibiotic in travaliu si apoi lui bebe, dar mie tot mi-e olecutza teama.
Bubu, eu zic sa repeti analiza totusi. Ca si eu am luat si Ampicilina (data de Tutu) si Augmentin (dat de Mendez).

Fetelor, ce sa fac eu cu BabyComfort, aveti vreun mail de la ei? Ca n-am primit nici o veste si doar Chiajna nu e la capatul pamantului!

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Ariel, chiar si eu sunt curioasa cand se naste bebe, daca ar fi sa ma iau dupa ora conceptiei, ar trebui sa fie seara pe la 10-11 sau dimineata pe la 10, iar daca ar fi sa ma iau dupa cat e de activa, ar fi dupa-amiaza pe 5-6, seara pe la 11-12 si dimineata pe la 4-5. Asa ca tare confuza sunt.

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Cris de la streptocolul ala nenorocit se poate ajunge la cezariana? Sau doar il primesti pe bietul bebe cu antibiotic si e OK?

Baby Conmfort sa stii ca si la mine au fost foarte promti. Prima data am fost la ei, si am plasat comanda acolo la showroom. M-au intrebat cand vreau sa vina, le-am dat ziua si ora, si au venit la fix. Iar a doua oara am comandat pe net, si au venit la fel promti, a doua zi. Ai sunat la ei? Poate s-o fi pierdut comanda...

Edit: uite aici 2 telefoane de la detalii tehnice/ informatii despre livrarea produselor: 220.30.60 si 0788.245.998

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 4 zile

Mergi la inceput

Tocmai am primit un mail de la BabyComfort, ca trebuie sa depun contravaloarea saltelutei intr-un cont la banca. M-am linistit.

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Deci s-au smecherit, nu se mai plateste cash la livrare. Bine ca te-au anuntat. Ce saltea ai luat? Din aia cu nuca de cocos?

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 4 zile

Mergi la inceput

Kya, medicii zic ca nu e obligatoriu cezariana, cica ar fi riscul de transmitere la copil mai mic, dar nu si nul. Doar si Luny il are si a nascut normal, sa vedem ce zice si Mendez maine, sper sa nu se razgandeasca.
Da' eu stau si ma intreb, tigancile alea care n-au grija de ele, nici toaleta intima nu si-o fac cum trebuie, nu mai au ma streptococ? SI nasc o droaie de puradei si doar nu prin cezariana!
Ah, ce ma oftic!

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Se plateste la livrare, dar eu stau in provincie si cei din provincie, intai depun suma intr-un cont al lor, le trimit foaia de varsamant prin fax si apoi vine coletul.
Da, nuca de cocos, dar standard.

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput