Informatii utile Constanta 14

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna.

Bubu, binenteles ca suntem alaturi de tine si te sustinem! imi poti spune, te rog, cat este o mamografie la Euromedic?

toate fetele!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

dear bambie, am gresit - echo am facut la Euromedic, dupa care mamografia la spitalul mare la subsol. Am intrebat la informatii si am intrat imediat, m-a costat 100lei, n-am avut trimitere.
La Euromedic nu se mai face mamografie.
Scuze pt. ca le-am confundat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Sa aveti sarbatori fericite si liniste sufleteasca!

Madalina36
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

MADA , multumim pentru urare!
Iti doresc din suflet si tie sarbatori fericite si multa bucurii!
Si bineinteles NASTERE USOARA! (stiu ca ai deja pregatit bagajelul de spital )
pentru tine, Darius si printesa mica!

Tuturor fetelor va doresc sa aveti un Paste minunat, sa va bucurati si sa uitati de probleme!
(eu din pacate n-am uitat, parca acum imi aduc aminte si mai si..)

cu drag pe toate!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Fetelor, am modificat prima pagina, daca nu va convine, spuneti si o fac la loc.
Motivele pentru care am modificat:
-lista de gravi si mamici de la odisee e mult mai mare,
-din fetele de pe lista cred ca in afara de Madaluta, Angeliquedes si mai rar -Mav, nu mai scrie nimeni aici, normal ca poate nu au ce informatii sa ne mai ofere, dar pe cele trei care mai scriu le apreciez ca nu ne-au uitat si pe noi si mai intra din cand in cand sa ne mai incurajeze.
- am mai ramas o mana de aspirante, poate nici listuta noastra nu-si mai are rostul , dar am lasat-o pentru cele dintre noi care se au bunavointa sa duca listuta cu noi la biserici
Am zis ca nu mai scriu o vreme la acest subiect pentru ca am fost tare suparata, m-a durut sufletul sa sterg de pe listuta de gravi o fata tare draga mie, dar mi-e drag subiectul, mi-e drag sa ajut pe cine pot cu cate o informatie si tot pe-aici voi ramane chiar daca voi ajunge vreodata graviduta.

Va pe toate si va doresc spor la pregatiri si un Paste minunat alaturi de cei dragi!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dragele mele!

Multumim pentru urare, Mada!Iti doresc nastere usoara, laptic mult si bun si o printesa sanatoasa si frumoasa!V-ati hotarat la nume? ptr tine, ptr Darius si ptr printesa

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat!
Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Noi, luni pe 28 vom pleca, o saptamana la munte, sa ne relaxam, sa ne mai bucuram de noi, ca am cam uitat si cine stie poate ne intoarcem 3! Va doresc din suflet un Paste Fericit si ne "auzim " peste o saptamana!
toate fetele!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca numai ganduri bune, liniste, impliniri si bucurii.
Bine ca ai spart gheata Mada, cateva zile n-a mai scris nimeni. Nastere usoara si o dulceata de fata, sanatoasa si frumoasa.

Eu de maine incep menogonul - cate trei pe zi, binenteles continui si cu diphereline. Am dureri de cap foarte mari, am citit in prospect ca e posibil sa apara. Sunt la a 8-a injectie de diphereline si de doua zile mi-a venit si cm, iar ultima data a fost pe 12 martie. Am incercat sa sun astazi la cabinet, dar nu mi-a raspuns nimeni sa intreb daca este normal sa-mi vina. Nu mai spun de sani ce dor si ma inteapa, insa nu mai conteaza. Am facut primul set de analize si dr. a zis ca sunt ok.
Noroc cu Sarbatorile ca sunt ocupata mai mult in bucatarie si nu am timp sa ma gandesc.

Fetelor va las, noapte buna, va pe toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Dearbambie va doresc concediu placut la munte si sa va intoarceti 3!
Bubu mult succes iti doresc! Ti-as raspunde eu la intrebare, dar nu am facut diphereline, oricum daca ai inceput cu ele in z21 inseamna ca ti-a venit in z26, ceea ce cred eu ca e ok, chiar daca de obicei iti venea poate la 28,29 zile. Si mie mi-a venit un pic mai devreme cu 1 zi -2, dar luam Lyndinette pentru inhibare.Bafta la stimulare! sa ne tii la curent!

Fetelor dragi, va urez un Paste minunat,
sa aveti parte numai de bucurii si fericire!

Si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!
Va cu drag pe toate!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Hristos a inviat!

Din pacate inca sunt aspiranta si va multumesc ca existati, va urmaresc dar din pacate am momente cand nu pot sa mai scriu, sa mai .... astept.... Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Hristos a inviat!

Nu am mai scris de foaaaaarte multa vreme din lipsa de noutati.Azi revin in forta si cu noutati foarte calde:sint insarcinata si embrionul are activitate cardiaca(sarcina ar fi de 7saptamini si 6 zile).Inca nu ma pot bucura cu tot sufletul mai astept sa fac eco morfologic trim I peste 5 saptamini si amniocenteza peste 11 saptamini.Sper sa fie bine de data asta...
Ioana as vrea sa te rog ,daca si cind ai timp sa modifici pe prima pag adresa dr Ciufu este Complexul Flaminda 19 ,ar mai fii citeva link-uri care nu se mai deschid si preturile la analize care nu mai sint de actualitate.

Va pup pe toooate dar pe toate si sper sa citesc numai vesti bune de acum.

Nici o stea nu ar putea straluci cu inima zdrobita!

Mergi la inceput