Informatii utile Constanta 14

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

HRISTOS A INVIAT!!
Ralina: FELICITARI!!!!! O sarcina usoara!! Poate ne povestesti cum ai reusit!!!!! Asa mai capatam si noi speranta!!
Madaluta: Mai devreme sau la termen, important e sa fie sanatos!!
Ioana: Nu mai fi trista, vom reusi si noi pana la urma!!!!
Bubu: Iti doresc succes!!!!! Doamne Ajuta sa fie o reusita!!
Va pup pe toate, fara exceptie!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

HRISTOS A INVIAT!

In primul rand, Ralina, felicitari! Iti doresc o sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Multumim pentru informatiile ref la dr. Ciufu si te rog, daca poti sa ne spui daca mai sunt valabile nr. de tel, daca nu, sa modific.
Ref la link-urile care nu mai merg, o sa le caut sa vad care sunt.
Cat despre preturile la analize, pentru ca n-am mai fost de ceva vreme, nu mai stiu daca s-au modificat, asa ca va rog pe cele care stiti, sa ne spuneti.
Kerstin, ma bucur ca ai mai intrat pe aici, te asteptam cu drag! Momente din astea cum ai zis tu avem cu toate, off..cateodata e foarte greu, dar asa suntem impreuna si ne incurajam. Te
Maria te si iti multumesc pentru incurajare
Bubu, te asteptam cu vesti bune!

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

buna fetelor am si eu o intrebare la voi sper sa gasesc si raspuns am virsta de 28 ani si sunt din constanta dar sunt casatorita in italia....vreau sa va intreb cunoasteti vreo clinica din constanta care ar putea face fiv cu donator............va pup si sper ca nu vam suparat astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Roxy79 in Constanta nu exista nici o clinica unde se poate face fiv, singura posibilitate fiind monitorizare prin intermediul dr. Lutescu, iar fiv-ul la clinica MedNewLife din Bucuresti, unde nu stiu daca se poate face fiv cu donator, poti sa intrebi fetele de la subiectul fiv, sunt mai multe care au fcaut la MNL.
Si stai linistita, cum sa ne superi cu intrebarile, orice altceva mai ai de intrebat, iti raspundem cu placere!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Ralina: Te asteptam cu detalii!!!

Cand aveti timp poate intrati si la subiectul: Donati 2% din impozit pentru cauza infertilitatii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

RALINAbravo..felicitari...superveste...
sarcina usoara, la termen si fara probleme.....
Asteptam detalii...

parca, parca s-a mai inveselit putin subiectul nostru cu vestea ralinei, nu....? vedeti k incet incet se rezolva la fiecare???
Abia astept si alte vesti de genul acesta....

Noi suntem tot la oferta 2in 1, desi de vreo saptamana tot am impresia k in fiecare zi incepe travaliul...Maine merg la control sa vedem cat mai stam asa sau cand ne programeaza d-na la intalnire...
Inca nu ne-am hotarat asupra numelui...cred k nu a mai ajuns nimeni atat de aproape de nastere si sa nu stie cum se va numi bb....
Nu pot si pace...

Madalina37
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Va multumesc pentru urari,sper din tot sufletul sa fie bine de data asta.
As vrea sa va pot da detalii despre un leac miraculos sa puteti ramine toate insarcinate ,dar la mine nu asta e problema desi am un uter retrovers ramin foarte repede insarcinata(istoricul meu ar fi sarcina oprita in evolutie,sarcina cu multiple malformatii,sarcina oprita in evolutie).
A...eu am descoperit ca am ovulatie tirzie folosind testerul donna pe care l-am cumparat de pe net.

Ioana am sunat la cab dr Ciufu la nr de mobil care este deja pe lista.Si voiam sa va mai spun ca pe lista de preturi afisata in cab Dr Tica apare si prim consult infertilitate 200lei.

Madaluta sa ne anunti cind incepem galeria,in ceea ce priveste numele poate iti va fii mai usor sa te hotarasti dupa ce o vezi pe micuta doar sa ai citeva nume pregatite sa poti face alegerea repede.

Va pup pe toate

Nici o stea nu ar putea straluci cu inima zdrobita!

Mergi la inceput

Ralina: Sa dea Bunul Dumnezeu ca peste 8 luni sa fii cea mai fericita mamica!!! La ce dr. esti? Ti-a recomandat un tratament de sustinere?
Madaluta: Sa ne dai de veste pe cand marea intalnire!!
Roxy: Eu cred ca doar la Bucuresti poti face asta, dar nu stiu exact la care clinica. Vezi ca este un subiect aici, pe forum, legat de IAD si FIV cu donator, poate te ajuta fetele care scriu acolo.
Ioana:: Vom reusi intr-o buna zi sa fim mamici!!! Trebuie sa crezi!!
Criss 2081, Angelique, Mav, Mamacita, Cornelianeli,Crisis 81, Merdan - mai dati si voi un semn!!
Numai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Felicitari Ralina! Sa-ti dea DD un bebe sanatos!

Multumesc mult Ioana_p 76 pentru incurajari! Sunt alaturi de voi si va urmaresc cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Ralina, mult succes si sa ne dai vesti bune - ne mai incurajezi si pe noi.
Roxy, cum a zis si Ioana in C-ta te poate monitoriza dr. Lutescu, care colaboreaza cu MNL - Bucuresti. Poti afla foarte usor dand doar un tel. la cabinet.

Eu de mine ce va zic, maine merg la control, astazi am facut analizele (al trei-lea set) si sunt curioasa daca sunt normale. Cele care au trecut prin faza aceasta si puteti sa-mi spuneti cate ceva...... , pana maine cand merg la dr.
Sunt in a 7-a zi de menogon cate 3/zi si binenteles nu am intrerupt dipfereline 1/zi subcutan.
ESTRADIOL 847,6 pmol/L
PROGESTERON 2,16 nmol/L

Insa ce nu inteleg si daca puteti sa ma ajutati, de cand am inceput menogonul, pe langa celelalte simptome care stiam ca pot aparea m-am stricat si la stomac, astazi am lesinat de durere de burta. Merg de 6-7 ori pe zi la buda, va dati seama de sase zile.
Sincer mi-a fost si rusine sa sun la cabinet, insa astazi n-am mai putut, am sunat si asistenta mi-a zis ca n-a mai auzit de asa ceva.
Nu sunt nici o fire mancacioasa, de ex. sa mananc arice si oricand.Abia astept maine sa vad ce-mi spune.
Unde mai pui ca am si niste zile pline la munca - sfarsit de luna, ca sa-mi iau liber dupa FIV trebuie sa merg pana joi cate 12 ore pe zi inclusiv duminica.
Dar nu mai conteaza cand stiu pt ce......

Imi doresc, imi doresc, imi doresc asa de tare sa-mi reuseasca......si voua la fel.
Va las, deja am inceput sa plang - nu ma luati in seama.
Va dulce
Si depind de mesajele voastre(cu vesti bune).

Chiar daca scriu foarte rar citesc toate trairile prin care ati trecut.

Mergi la inceput