Informatii utile Constanta 14

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Alibra multumesc!

Pup toate fetele!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by alibra

Buna din nou!
Dear bambie, am fost la doctor si mi s-a parut intr-adevar ca isi da interesul. se pare ca am o insuficienta hormonala de nu ramaneam insarcinata. mi-a dat sa iau dufaston si vom continua investigatiile... dar deocamdata este cam devreme sa imi lansez o parere definitiva. voi reveni cu impresii.
uite nr de tel de la cabinetul Dr. Omocea Adriana: 0241.609101, iar adresa este Bd. I.C. Bratianu Nr. 80, Bl. SR 11, parter.de fapt, daca stii care este straduta de langa scoala 8 care da in I.L. Caragiale. si de program, ti-am mai spus, cel mai sigur suni pe la ora 4.
pupici tuturor fetelor!

alibra

Ai grija cand iei duphastonul..daca il iei inainte de ovulatie , ti-o inhiba..si n-ai facut nimic...
Medicii dau in general din ziua a 16..dar nu toata lumea are un CM regulat,de 28 de zile, o ovulatie fix in z 14....Administrarea lui ar trebui particularizata pt fiecare pacient in parte, dar nu toti procedeaza asa.

Madalina35
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibra spune:

pai tocmai asta m-a cam incurcat cu dufastonul... i-am spus ca am CM regulat la 26 zile, dar se pare ca in ziua controlului eram in ziua a 15-a si urma sa ovulez...pana acum mi-am urmarit ovulatia pe baza mucusului cervical, eu stiind ca atunci cand mucusul este fluid si are consistenta albusului de ou, atunci ovulez. iar de obicei chestia asta mi se intampla intre zilele 10-13.
dufastonul mi-a spus sa il iau intre zilele 16-25 cate 2 pe zi...
nu mai inteleg nimic...

Mergi la inceput

quote:
pai tocmai asta m-a cam incurcat cu dufastonul... i-am spus ca am CM regulat la 26 zile, dar se pare ca in ziua controlului eram in ziua a 15-a si urma sa ovulez...pana acum mi-am urmarit ovulatia pe baza mucusului cervical, eu stiind ca atunci cand mucusul este fluid si are consistenta albusului de ou, atunci ovulez. iar de obicei chestia asta mi se intampla intre zilele 10-13.
dufastonul mi-a spus sa il iau intre zilele 16-25 cate 2 pe zi...
nu mai inteleg nimic...

e bine dc ai cm-ul mai scurt pt k nu exista posibiliatea k duphastonul sa mai inhibe ovulatia. Mai rau era dc il aveai peste 30 de zile...

Madalina35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor!
Slaba activitate aici......
Madaluta: Care-i DPN?? Cred ca mai e foarte putin, nu?
Va pup!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maria08

Buna fetelor!
Slaba activitate aici......
Madaluta: Care-i DPN?? Cred ca mai e foarte putin, nu?
Va pup!!

teoretic ar mai fi cam o luna...practic sa vedem...Cica fetitele se cam grabesc, dar din cate am vazut eu si baietii sunt grabiti. La mamici de c-ta mai erau doua fete care trebuiau sa nasca aproximativ odata cu mine( jumatatea lui mai) si amandoua au nascut saptamana trecuta, una miercuri, alta joi, fetita si baiat....Asa k ma astept si eu oricand si chiar m-am apucat sa-mi fac bagajul de spital sa nu ma ia pe nepregatite...
mai rau e k inca nu am gasit nume...adica nu ne-am putut hotari aspura vreunuia...

Madalina35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.Nu stiu daca mai este vreo fata pe aici care-si aduce aminte de mine..Am intrat la subiect ca ma intereseaza un dr. ginecolog bun din Cta,care sa fi avut cazuri si de aspirante cu sindromul de hipercoagulabilitate(am pierdut niste sarcini) si sa le fi ajutat sa duca sarcina pana la sfarsit.Mi-as dori sa merg in continuare in Buc la dr. Tutunaru,dar din pacate timpul disponibil si distanta ma cam impiedica sa fac acest lucru.
Multumesc frumos.

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Leditia

Buna fetelor.Nu stiu daca mai este vreo fata pe aici care-si aduce aminte de mine..Am intrat la subiect ca ma intereseaza un dr. ginecolog bun din Cta,care sa fi avut cazuri si de aspirante cu sindromul de hipercoagulabilitate(am pierdut niste sarcini) si sa le fi ajutat sa duca sarcina pana la sfarsit.Mi-as dori sa merg in continuare in Buc la dr. Tutunaru,dar din pacate timpul disponibil si distanta ma cam impiedica sa fac acest lucru.
Multumesc frumos.

POZE

imi pare rau , dar eu nu am auzit pe nimeni pe aici care sa fi avut diagnosticul tau, asa k nici medici care sa se ocupe de astfel de probleme nu stiu...
Poti doar sa incerci sa mergi la cativa, sa discuti cu ei si dc nu sunt pe aceesi lungime de unda cu tine..sa renunti.

Madalina35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Pup toate fetele,
Revin dupa luni bune in care nu am mai scris, insa v-am citit si va stiu cate putin din bucuriile si necazurile fiecareia. Va doresc din toata inima sa vi se indeplineasca tot ce va propuneti.
Vis-a-vis de chisturi si de durerile de sani - cu aceleasi dureri neplacute cu doua saptamani inainte de CM ma confrunt si eu de foarte multi ani. Spre nesansa mea acum doua luni mi s-au intarit asa de tare ca am intrat in panica, am facut echo mamar si mi-a recomandat mamografie(dr. spune ca este mai concludenta) - am facut-o la Euromedic pe Tomis.
Rezultat.... - mastoza chistica bilaterala, la care dr. imi spune ca mai toate femeile au asa ceva.
Oricum eu ma hotarasem de a incepe tratamentul pt. FIV, asa ca am ignorat rezultatul si mi-am vz. de drum.
Intradevar iau branca ursului de ceva timp si ceva tincturi, dar dupa cate am auzit cremele sunt cele mai bune.
N-are sens sa va mai spun prin cate am trecut pana acum in speranta de a avea si noi un bebe, acum doua zile am primit SCEMA DE TRATAMENT de la MNL, maine incep injectiile Diphereline, iar pe 11 mai se va face Embriotransferul. Imi doresc asa de tare sa-mi reuseasca incat nici nu ma mai pot concentra nici la serviciu, am asa de multe emotii.
Vreau sa-mi fiti alaturi cu sfaturi si pareri.
Vreau fim toate fericite si implinite.
Va pup si sa aveti o seara buna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu73

Pup toate fetele,
Revin dupa luni bune in care nu am mai scris, insa v-am citit si va stiu cate putin din bucuriile si necazurile fiecareia. Va doresc din toata inima sa vi se indeplineasca tot ce va propuneti.
Vis-a-vis de chisturi si de durerile de sani - cu aceleasi dureri neplacute cu doua saptamani inainte de CM ma confrunt si eu de foarte multi ani. Spre nesansa mea acum doua luni mi s-au intarit asa de tare ca am intrat in panica, am facut echo mamar si mi-a recomandat mamografie(dr. spune ca este mai concludenta) - am facut-o la Euromedic pe Tomis.
Rezultat.... - mastoza chistica bilaterala, la care dr. imi spune ca mai toate femeile au asa ceva.
Oricum eu ma hotarasem de a incepe tratamentul pt. FIV, asa ca am ignorat rezultatul si mi-am vz. de drum.
Intradevar iau branca ursului de ceva timp si ceva tincturi, dar dupa cate am auzit cremele sunt cele mai bune.
N-are sens sa va mai spun prin cate am trecut pana acum in speranta de a avea si noi un bebe, acum doua zile am primit SCEMA DE TRATAMENT de la MNL, maine incep injectiile Diphereline, iar pe 11 mai se va face Embriotransferul. Imi doresc asa de tare sa-mi reuseasca incat nici nu ma mai pot concentra nici la serviciu, am asa de multe emotii.
Vreau sa-mi fiti alaturi cu sfaturi si pareri.
Vreau fim toate fericite si implinite.
Va pup si sa aveti o seara buna.

iti suntem alaturi, cum sa nu, si ne rugam pentru reusita voastra. prea multe sfaturi nu stiu sa dau caci n-am ajuns la fiv, dar stiu k orice ar fi nu trebuie sa te stresezi...trebuie sa incerci sa fii relaxata, increzatoare si mai ales optimista.
Probabil vei spune k e usor sa dai asemenea sfaturi, dar e foarte greu sa le respecti, si ai dreptate, dar ma gandesc k poate esti o persoana care isi poate impune totusi asa ceva ( eu n-am putut fi asa)
Sa inteleg k ai reglat pana la urma mastoza si prolactina?sau la fiv nu mai conteaza prolactina?
sa ne tii la curent cu tot ce ti se intampla...

Madalina35

Mergi la inceput