Casnicia mea a fost o minciuna?

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Hope,pentru amindoi divortul nu e usor de digerat,chit ca unul a gresit sau ba,cind ii simti apropierea imposibil sa nu te doara la suflet.Acum esti deja domnisoara Hope?
Daca e asa eu iti doresc numai bine,ca ai trecut in alta etapa si ce nu te distruge te face mai puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Contrapunct spune:

Mie imi pare ca actioneaza haotic si contradictoriu, ca un om in care se dau mari lupte.
Cred ca regreta enorm situatia in care a ajuns, dar ca nu isi poate calca pe mandrie si sa spuna ori sa faca ce ar trebui ca sa iasa din aceasta situatie. Din orgoliu, nu vrea sa isi recunoasca greseala.
Cred ca asa se explica schimbarile bruste de comportament, plasarea vinei in carca ta, lumina noua in care isi pune actiunile vechi, incercarile de intimidare cu o arma la care tu esti sensibila: copiii.
Este cert ca sufera amarnic si macar te poti consola cu satisfactia asta. Nici lui nu ii e bine deloc.
Daca nu i-ar pasa, nu si-ar irosi energiile cu tine.
Ar fi relaxat si fericit ca a scapat de vechea viata si o poate incepe linistit pe cea noua. Dar uite ca nu e asa, viitorul se pare ca nu ii surade deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Acum isi plange de mila ca nu a fost inteles bine asupra intentiei lui viitoare. Amanta era impusa de tine desigur, era "a voastra".
Relax o sa-i treaca dar problema este ca in desconsiderarea lui fata de tine spera doar sa-l ameninti si apoi sa va impacati si conditiile sa le puna el. Te amenints de furie si pentru ca nu poate admite ca l-ai parasit tu pe EL. Ca a ajuns un golan fara familie. Te loveste ca sa te doara unde stie el mai bine.

Ti-ai castigat dreptul sa nu-i raspunzi la telefon, sa-i inchizi telefonul cand nu iti convine contextul si mai ales sa nu-i deschizi usa decat cand vrei tu.
Copii trebuiesc ocrotiti si daca face pe nebunul asa o viroza cu acte la doctor le-as trage pana isi mai revine domnul tata pe la limbaj.
Este prima zi a noi tale vieti, sa va fie bine si sa fiti sanantosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Felicitari! A trecut si asta cu bine!

Eu zic sa sarbatoresti ocazia cu un mic ritual feminin. De curatare... O masca de fata nu neaparat din creme scumpe, poti folosi fructe de sezon, miere, ovaz, oua etc... O baie luuunnnga cu clabuci. Dupa aia te poti cremui toata cu o creme de corp... Ca o mingiiere data de tine... tie! Un ceai calmant inainte de culcare, o revista feminina...

Haide!... Exista viata si dupa divort!... O altfel de viata... mai plina, mai grea, mai usoara uneori (pe mine ma surpirindea cit de usoara era uneori!), mai aglomerata, mai lenesa uneori... o alta viata care merita traita din plin!...

Lasa ce a fost in urma! Ca o cochilie din care ai plecat pentru ca nu te simteai bine!

O sa iti ia un timp sa iti sortezi sentimentele, cele urite de cele frumoase... Si lui la fel... Acorda-ti timp sa te vindeci, nu e nici o graba in asta!

Petrece mult timp cu copiii facind lucruri noi... Iesiti afara mai mult, plimbati-va...
Discuta mult cu ei. Nu neaparat despre divort ci asa, in general!
Si ia-i in brate si pupa-i chiar daca sint mai mari! Au nevoie de asta, de atingerea de mama!...

Si nu uita sa zimbesti! Chiar daca uneori o vei face mecanic... te vei obisnui sa rizi!... Si uite-asa intr-o zi te vei surprinde si vei ride din toata inima!... Te va ajuta sa te eliberezi de stres.

Fii buna cu tine! Este foarte important.

De asemeni iti datorezi tie sa sortezi informatiile si cuvintele care te ating! Nu permite nimanui sa te umple de negativitate. Nu iti convine ce intorsatura ia discutia cu el, spune-i calm ca vei inchide telefonul daca mai vorbeste asa. Si fa-o!...

Nu e vina ta! Daca puteai avea vreo influneta asupra sentimentelor lui, il puteai face sa fie un om de casa, un adevarat tata si sot. Nu ai putut pentru ca nu tu ai fost cea care a decis... Logic..nu?...

O sa fie bine! Pentru ca nu are cum sa fie mai rau!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Hoppe, te ameninta cu copiii pt. ca nu mai are cu ce sa te ameninte. A vazut ca te-ai tinut tare, ca ai mers pana la capat si stie ca punctul slab al oricarei mame normale si iubitoare sunt copiii. Copiii tai sunt deja mari si inteleg ca tu esti cea care tine la ei mai mult decat oricine si stiu motivul pt care tatal lor a plecat.

Te sfatuiesc sa-ti indrepti toata atentia spre viata vostra fara sa-ti mai pese de el. A avut timp si ocazii sa-si revina, n-a facut-o. Viata merge mai departe - tu trebuie sa-ti revii si sa-ti faci viata cat mai frumoasa pt. ca greutati vei avea destule fara sa ti le mai faca si el (ma gandesc la greutati normale cum au toti parintii).

Totusi e bine sa-i permiti sa tina legatura cu copiii si sa-i ajute, desigur in conditiile agreate de tine.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by hoppe

Si la asta m-am gandit.
Doamna va ocupa locul principal, eu poate am sa trec ca o simpla cunostinta, care insoteste copiii.
Dar, probabil, o sa ma duc singura apoi, la locul vesnic, si am sa-i spun in soapta tot ceea ce am pe suflet, fara sa ma stie cineva.
Doamne, ce prostii am inceput sa vorbesc!
Omul o fi bine si eu cant a paguba.

quote:
Originally posted by Happy_in_TO

Daca moare in casa amantei... Ce ai face?

Nu e la misto pusa intrebarea, e cit se poate de serioasa...

anna

din pacate eu cunosc asa un caz, a murit in casa amantei, la 9 ani de la divort. amanta a dat ca adresa la morga adresa fostei neveste, care cu toata durerea si pentru copiii lor, a facut toate clele crestineste. Acu imaginati-va ce scandal a fost in oras, si ce fel a fost privita mandra! Daca 9 ani de zile sotia a fost portretizata ca o scorpie, si bietul barbat n-a avut de ales decat sa plece...la inmormantare lumea s-a lamurit, a vuit orasul!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Va multumesc!
Si acum, dupa-amiza mi-a spus ca o sa-mi ia copiii in timp.De la o vreme le face toate poftele, cheltuieste f mult cu ei, cumpara diverse prostii, numai sa le faca pe plac.Cred ca si-a propus sa ii atraga cu bani.
Eu am sa-mi fac datoria de mama, dar daca copiii o sa aleaga altceva, nu mai depinde de mine.Iar sunt neputincioasa.
Si ma deranjeaza ca prea sta in coasta noastra, Aseara s-au intalnit, astazi iar i-a sunat, ca sa mearga la film.
Se comporta cu ei mai bine decat in timpul casatoriei.
As vrea sa stea mai departe, sa ne lase liberi.
Mai dureaza pana primesc decizia de divort. O sa fie si un program de vizita.Cum pot sa-l oblig sa-l respecte?
Mai nou am aflat ca doamna amanta se lauda prin minister ca El este al ei de cateva luni. Nici macar demnitate sa se termine divortul.
Eu vreau sa-mi vad de viata mea, dar imi este teama de influenta lui.
Poate ma ajuta Dumnezeu si am sa reusesc sa-mi fac o noua familie.Imi place viata normala.
Dar sunt convinsa ca o sa faca totul ca sa ma distruga.
A... dupa ce a recunoscut totul, culmea, avocata lui a cerut cheltuieli de judecata.Asta chiar nu stiu cum mai vine.Este doar o prostie sau urmareste ceva?

anna

Mergi la inceput

Asa imi vine sa strig in gura mare numele nemernicei!E destul de cunoascuta. De fapt, amandoi.
Poate pana la urma o sa-i scriu si numele.
Astazi trebuie sa fie mandra, am facut-o vedeta de tribunal!.
VIP fara voie, ce sa-i faci, daca si-a dorit tata de doi copii!!!
Mie scarba de amandoi!
Am stat langa un egoist, un om care nu merita sa fie asa de iubit.
Acum are pretentia sa ramanem prieteni buni.
Niciodata, pentru ca mi-a tradat increderea si iubirea.
Trebuie sa recunosc ca ziua de astazi m-a intors pe dos.

quote:
Originally posted by aiuras

Acum isi plange de mila ca nu a fost inteles bine asupra intentiei lui viitoare. Amanta era impusa de tine desigur, era "a voastra".
Relax o sa-i treaca dar problema este ca in desconsiderarea lui fata de tine spera doar sa-l ameninti si apoi sa va impacati si conditiile sa le puna el. Te amenints de furie si pentru ca nu poate admite ca l-ai parasit tu pe EL. Ca a ajuns un golan fara familie. Te loveste ca sa te doara unde stie el mai bine.

Ti-ai castigat dreptul sa nu-i raspunzi la telefon, sa-i inchizi telefonul cand nu iti convine contextul si mai ales sa nu-i deschizi usa decat cand vrei tu.
Copii trebuiesc ocrotiti si daca face pe nebunul asa o viroza cu acte la doctor le-as trage pana isi mai revine domnul tata pe la limbaj.
Este prima zi a noi tale vieti, sa va fie bine si sa fiti sanantosi.

anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

azi e prima zi din restul vietii tale....nu o intina cu ganduri catre cinvea care nu te merita, nu va merita.
referitor la influenta asupra copiilor:
1: crezi ca amanta il va vrea cu 2 copii mari, care au nevoie de o groaza de lucruri, de atentie, de meditatii, de supraveghere? crezi ca se vrea mama de-a gata? nu cred! una e sa pleci in Turcia cu el si cu copilu tau, una e sa pleci cu alti 2 copii care nu sunt ai tai?

2. discuta cu copiii economia casei: faceti un spreadsheet cu cheltuielile, cu ce bani va intra in casa, pe de o parte sa nu aiba pretentii de cheltuit aiurea si la tine, pe de alta parte sa inteleaga cat de responsabil e tatal....

fruntea sus, imbraca-te cat mai cochet, mergi si iti fa o tunsoare noua, asta sigur iti va ridica moralul, ia-ti si baietii cu tine: eu asa fac cu Andrei, cat ma aranjeaza pe mine stilista, o alta stilista se ocupa si de el, si chiar daca protesteaza, vad pe fata lui ca ii face placere teribila sa impartim impreuna un moment de resfatare

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Din intamplare, banii nu sunt o problema pentru el, iar pentru ea nici atat.
Calculele sunt simple cand ai bani, copiii nu sunt o problema de cand s-au inventat bone si menajere.
Deci, isi poate permite sa ma ameninte.

quote:
Originally posted by maru

azi e prima zi din restul vietii tale....nu o intina cu ganduri catre cinvea care nu te merita, nu va merita.
referitor la influenta asupra copiilor:
1: crezi ca amanta il va vrea cu 2 copii mari, care au nevoie de o groaza de lucruri, de atentie, de meditatii, de supraveghere? crezi ca se vrea mama de-a gata? nu cred! una e sa pleci in Turcia cu el si cu copilu tau, una e sa pleci cu alti 2 copii care nu sunt ai tai?

2. discuta cu copiii economia casei: faceti un spreadsheet cu cheltuielile, cu ce bani va intra in casa, pe de o parte sa nu aiba pretentii de cheltuit aiurea si la tine, pe de alta parte sa inteleaga cat de responsabil e tatal....

fruntea sus, imbraca-te cat mai cochet, mergi si iti fa o tunsoare noua, asta sigur iti va ridica moralul, ia-ti si baietii cu tine: eu asa fac cu Andrei, cat ma aranjeaza pe mine stilista, o alta stilista se ocupa si de el, si chiar daca protesteaza, vad pe fata lui ca ii face placere teribila sa impartim impreuna un moment de resfatare

Doamne'ajuta!

POZE

anna

Mergi la inceput