Casnicia mea a fost o minciuna?

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Nu stiu cat de afectat este de divort.Ma gandesc ca daca are amanta langa el ii este usor.

quote:
Originally posted by dulcetica

Hope,pentru amindoi divortul nu e usor de digerat,chit ca unul a gresit sau ba,cind ii simti apropierea imposibil sa nu te doara la suflet.Acum esti deja domnisoara Hope?
Daca e asa eu iti doresc numai bine,ca ai trecut in alta etapa si ce nu te distruge te face mai puternica!

dulcetica

anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Felicitari, ai trecut !!
Te rog, incearca sa nu mai auzi de acum ce spune pt ca NU MAI CONTEAZA. Nu pierde timpul cu otrava pe care ti-o arunca. Mie imi pare rau acumn(comportamentul seamana mult, si a fost socant pt mine).
Tot raul este in interiorul lui, dar nu mai conteaza; chiar a avut timp. O sa mai arunce cu otrava pt ca bine nu o sa ii fie iar sufletul nu e pregatit sa iubeasca.
Bafta multa si ai grija de tine si copii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Faptul ca plinge,apoi e agresiv,etc...indica in mod evident ca e debusolat.Braveaza cu luatul copiilor.Si cu intetirea vizitelor si atentiilor fata de baieti,sa dea Dumnezeu sa fie asa.Din pacate orice minune tine 3 zile.O sa dai cu tunul si mu-l mai prinzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

tu zici asa pentru ca, copiii sunt ai tai si nu ii vezi ca pe o povara, te asculta, te respecta
dar imagineaza-ti amanta cu doi copii care o privesc cu ura, care se impotrivesc la orice cuvant, la orice gest, lucru normal de altfel, ia zi, crezi ca bona mai e o solutie?
indiferent de banii care ii dispune, nu e usor sa ai doi copii gata facuti, in pubertate care te privesc ca pe cea care ai stricat casnicia parintilor

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

In primul rand ne-am nascut si vom muri singuri.Fara copii fara,fara mama,fara tata,fara sot.

Tu le-ai aratat copiilor tai cine este tatal lor si cine esti tu.Ai fost o sotie iubitoare si o mama buna si vrei sa fi alaturi de ei sa-i faci fericiti si lupti pentru ei cu trup si suflet.

Sotul nu a apreciat acest lucru,s-a iubit numai pe sine.S-a jucat si inca se joaca cu ceia ce simtiti pentru el.
Nu incerca sa-i vorbest copiilor rau sau bine de tatal lor. Ti-am mai scris si intr-un mesaj anterior, incearca sa eviti cat mai mult ca acel om sa fie prezent in mintea voastra.Incearca sa te comporti cat de cat normal si sa nu le arat copiilor ura fata de tatal lor.Pentru ei el este tatal si din pacate asa cum e in sufletul lor tot tata ramane.Cu cat incerci sa-i indepartez de el cu atat ei vor trage mai mult spre el si sa nu ai surprize neplacute poate vor fi nevoiti sa te minta sa nu te raneasca.
E trisc ca este chiar asa nemernic si se foloseste de sufletelul si mintea frageda a copiilor pentru a se satisface.
Chiar si aici se vede ce om e!Fara pic de suflet!
Da se poate sa-i faca de partea sa cu bani chiar daca le arata pilda rea sau le satisface si niste pofte cu care le poate distruge cresterea si educatia normala.
Ce trist...
Eu zic sa te rogi mult la Dumnezeu,EL ne-a creat si la EL ne vom intoarce.Puterea LUI este mare.Roagate sa le lumineze mintea copiilor sa vada realitatea si sa nu se lase condusi de gandul si puterea sataneasca al tatalui lor.
Tu fa-ti datoria de mama,lupta cat poti iar daca vezi imposibilul nici atunci nu te pierde.Gandestete ca Dumnezeu e MARE fiecare v-a fi pedepsit pentru rautatea lui, ba mai mult dupa ce vom muri exista o alta viata precum am asternat-o.

Ma bucur ca a trecut si aceasta zi si va doresc sa va fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Anna, sotul tau incearca sa te controleze prin frica. Cred ca incepe si el sa se panicheze ca nu raspunzi la sentimentul de frica dupa cum ar vrea el. si atunci trece la alt arsenal de amenintari.
mai intai incearca sa te manipuleze ca e bolnav, dar stie el de ce...fara sa iti dea detalii, doar arunca o idee la care tu sa rumegi si el sa iasa deasupra ca victima.
apoi...incearca sa pune presiune cu copii.
eu cred ca daca cineva vrea sa ia copii, nu spune, ci face. el da din gura ca stie ca asta te face sa suferi cel mai mult.
tu trebuie sa fii tare. copii nu are cum sa-i ia, tu vei fi mereu mama lor. gandeste-te insa la cum sa va faceti o viata a voastra, fara el.
cand se stabileste programul de vizita, ii spui clar ca trebuie sa-l respecte.
nu mai stai de vorba cu el la telefon, daca nu iti place ceva, ii spui ca nu mai accepti atitudinea lui si ca inchizi.
fii stapana pe situatie si il vei vedea cum incepe sa se teama el.
stabileste programul de vizite si atat. nu are voie sa ii astept de la scoala, sau sa vina sa ii caute cand nu e program si fara stirea ta.
schimba yala. nu are ce cauta in casa fara tine. si fara aprobarea ta.
si nu te panica la toata presiunea care o pune. arata-te tare si ca stii ce ai de facut.
si felicitari, esti o persoana minunata si o mama la fel. vei avea parte de multe lucruri bune in viata pt felul in care esti.

Mergi la inceput

Acum, pe seara mi-a spus ca ma roaga sa il iert si sa il inteleg?!!??
Ca apoi sa urle ca eu am vrut despartirea, ca am obtinut ce am dorit, ca el venea totusi seara acasa, la copii, ca de ce nu m-am multumit?
Ca pe urma sa treaca in extrema cealalta, sa-mi zica ca sunt o femeie de nimic, proasta, care nu a stiut sa-si tina barbatul langa ea.Ca el a crescut profesional si eu nu am vrut sa cresc odata cu el.
Pe urma mi-a spus ca sunt desteapta.
In incheiere a specificat din nou ca nici copiii nu ma iubesc, ca nu dau doi bani pe mine, ca mai deevreme sau mai tarziu o sa il aprecieze pentru ce a facut, ca vor ajunge la el si ca, la ora actuala, copiii sunt suparati doar din cauza mea, eu i-am facut asa, pentru ca m-au vazut plangand. El nu a facut nimic rau.
A dorit sa-mi spuna cat de penibila am fost astazi la tribunal, ca a recunoscut totul ca sa scape de mine.
Au fost intrebari care au scos in evidenta lipsa lui de acasa, legatura extraconjugala,noile lui idei despre viata, etc....la toate nu a avut ce face, a trebuit sa spuna adevarul.Dar eu am fost penibila, ce sa-i faci!
Nici nu a fost nevoie de martori, judecatoarea a spus ca nu mai este cazul sa-i interogheze.
Dar tot el, va dati seama, a fost cel destept.
Cat a durat procesul lumea din sala s-a distrat copios.
Ce sa va spun?
Am stat 16 ani langa un om care pana la urma s-a dovedit a fi cel mai mare dusman al meu.
Nu imi mai pare rau dupa el, dar imi pare rau de anii irositi, de copiii astia sacrificati pentru o femeie usoara, de 2 bani.
Tot timpul a vrut doar sa ma striveasca, sa ma faca sa ma simt mica, iar acum este nemultumit ca nu am ajuns sus.
Ei, dar probabil este f multumit, acum are amanta directoare.
Pana la urma, asa proasta cum sunt,femeie care nu este buna de nimic, sunt fericita ca am scapat de el, si imi este ciuda ca l-am lasat sa-mi strice ziua.

anna

Mergi la inceput

Bucuria lui cea mai mare este ca am ceva probleme cu copiii. datorita stresului, a divortului, in ultima vreme au fost mai agitati si mai tafnosi. Era f fericit ca, vezi doamne, nu sunt in stare de ei, ca nu ma asculta pt ca nu ma apreciaza.

quote:
Originally posted by maru

tu zici asa pentru ca, copiii sunt ai tai si nu ii vezi ca pe o povara, te asculta, te respecta
dar imagineaza-ti amanta cu doi copii care o privesc cu ura, care se impotrivesc la orice cuvant, la orice gest, lucru normal de altfel, ia zi, crezi ca bona mai e o solutie?
indiferent de banii care ii dispune, nu e usor sa ai doi copii gata facuti, in pubertate care te privesc ca pe cea care ai stricat casnicia parintilor

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

anna

Mergi la inceput

Sincer, dupa tot ce s-a intamplat in ultimul an, ma mir ca am rezistat, ca mai sunt intreaga.
Dar, posibil sa am nevoie de un psihiatru, ca tare m-a zapacit de cap.Ce s-ar bucura!
Cred ca singurul lui scop este cum sa mai ma necajeasca nitel, cum sa imi faca viata imposibila.Dar, cred ca nici nu realizeaza ce face.
As da orice sa pastreze distanta, sa respecte programul de vizita.
Si, as fi si mai fericita daca chiar ar uita de noi.

anna

Mergi la inceput

Maria,
El m-a parasit pe mine, nu pe copii. Asa ii place sa spuna.
Din intamplare, si copiii si nevasta sunt la acelasi pachet, adica familia.

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Hoppe, te ameninta cu copiii pt. ca nu mai are cu ce sa te ameninte. A vazut ca te-ai tinut tare, ca ai mers pana la capat si stie ca punctul slab al oricarei mame normale si iubitoare sunt copiii. Copiii tai sunt deja mari si inteleg ca tu esti cea care tine la ei mai mult decat oricine si stiu motivul pt care tatal lor a plecat.

Te sfatuiesc sa-ti indrepti toata atentia spre viata vostra fara sa-ti mai pese de el. A avut timp si ocazii sa-si revina, n-a facut-o. Viata merge mai departe - tu trebuie sa-ti revii si sa-ti faci viata cat mai frumoasa pt. ca greutati vei avea destule fara sa ti le mai faca si el (ma gandesc la greutati normale cum au toti parintii).

Totusi e bine sa-i permiti sa tina legatura cu copiii si sa-i ajute, desigur in conditiile agreate de tine.

Maria

anna

Mergi la inceput