Casnicia mea a fost o minciuna?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Ma doare sa spun asta, dar cred ca pentru copiii mei pana la urma este un lucru bun.Imi pare rau ca el este tatal copiilor mei.
Si eu m-am gandit...copiii astia nu au avut langa ei un exemplu de barbat, de tata, ei nu stiu ce inseamna respectul pt familie.
Au vazut in ultimii ani (erau prea mici cand situatia era in normal)doar un om care mergea la servici, venea obosit, care nu facea nimic in casa, care nu avea timp de petrecut cu copiii si sotia, pentru care simplele distractii (muzica, filme, intalni cu colegii de scoala) erau prostii, nu erau actiuni constructive.
Au ajuns singuri sa spuna ca tatal lor este un mincinos.
Imi pare rau sa spun, dar a fost un exemplu rau.Eu nu vreau ca baietii mei sa-l copieze.Nu vreau sa fie egoisti si lasi!
Acum au sansa sa vada ca viata este altfel.
Imi doresc, si vreau sa ii fac sa simta care sunt valorile vietii, valorile fericiri!
Va multumesc, prietene dragi, pentru sustinere.
Scriindu-va am reusit sa-mi pun ordine in ganduri, sa vad adevarul asa cum este.
Nici nu stiti ce mult ati facut pentru mine!
Acum am putere si curaj, am inteles ca nu sunt vinovata, chiar daca el incerca sa ma faca sa cred asa despre mine.
Va multumesc!

quote:
Originally posted by Cristina_A

Hoppe, sunt de parere ca supraevaluezi totusi influenta si importanta acestui om, care e asa cum e, nu cum vrei tu sa fie, asupra copiilor.

Ce-ar putea sa invete copiii din situatia asta, daca tu ii accepti mizeriile si te agati de el si, sa-mi fie cu iertare, folosesti copiii ca pretext? Vor invata sa stea si sa rabde si ei in relatii nefericite, in care partenera e absenta ("carierista") si chiar inseala? Sau vor invata sa se poarte si ei ca tatal lor cu viitoarele partenere de viata?

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
*

anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by hoppe

Sunt furioasa pentru ca am fost nevoita sa trec prin asta.
Sunt furioasa ca am avut incredere intr-un mincinos.
Si-a batut joc de mine, de copii, ne-a frant aripile.
Am avut langa mine un tradator, un om de nimic, un egoist.
De la egoisti nu trebuie sa ai pretentii.Pacat ca am inteles prea tarziu asta!Si au fost atatea semne, dar dragostea, frica m-au facut sa nu le iau in seama.
Iubire? nu, nu mai este.
Scarba, da! Din plin.
Mai ales ca acum realizez ca inca mai am de tras.Rautatea lui o sa se intinda ca o aripa peste mine.
Asa cred acum, ca din umbra o sa faca tot posibilul sa imi strice viata, sa nu ma ridic, pentru ca am avut tupeul sa il infrunt.
Ar fi bine sa ma insel, dar.....Viata o sa-mi demonstreze daca am avut dreptate sau nu.

anna

Nu va reusi sa-ti faca rau, nu te teme. Daca ai reusit sa ajungi aici, ai avut puterea sa treci peste atatea, inseamna ca nimeni nu te va putea domina. Daca va vrea sa te recucereasca si sa-ti recastige atentia (n-am spus increderea pt. ca acest lucru ar fi foarte greu), ramane de vazut.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Iti doresc sa fii puternica si iti mai doresc si multa fericire!

Mergi la inceput

Am sa incerc sa fiu puternica pentru copiii mei, pentru mine.
Am fost asa de mandra de familia mea....totul s-a naruit.
De maine pasesc pe un alt drum, pe o alta cale.
Sper ca Dumnezeu sa ne ocroteasca.
Maine trebuie sa iau si copiii cu mine, pentru audiere.
Sunt curioasa cu ce tupeu o sa se apropie de copiii, cu ce curaj o sa-i priveasca in ochi?
Acum am realizat ca noi 3 am fost necajiti, dar in tot acest timp el a fost bine mersi.Habar nu a avut de chinul din inima noastra.
Nici sa il urasc nu mai pot, imi este doar mila de el.
Niciodata nu o sa fie fericit pentru ca are un suflet de gheata.
Un om care isi raneste copiii nu stie sa iubeasca,despre oricine ar fi vorba.

anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

Probabil a realizat ca nu mai are nici un rost in viata.Poate si-a amintit in acel moment de copii de asta le-a promis ceva a ajuns timpul si cand sa se tina de promisiune,gandul a zburat in alta parte.Probabil nu-l mai intereseaza acum nici propria persoana.Ai zis ca se vede ca sufera nu cred ca si acum contra voastra lupta ba mai mult contra copiilor.
Eu i-ti zic sa nu mai fie prezent nici in gand nici in spus acest om.
Gata!Treceti mai departe.Cautati activitati(sport,plimbari,vacante,vizita la bunici)incercati sa va umpletri timpul in asa fel incat sa nu mai existe loc nici maca de un gad sau amintire de acest om.
Trebuie sa fi tare.Acum tu esti totul pentru copii.Ce-i drept ai un post foarte greu,nu te lasa,merita sa muncesti,hai, fa in asa fel sa fiti fericiti.
Scriene despre ce a-ti facut azi,ce v-a facut fericiti,unde a-ti fost...
Nu lasa sa treaca timpul cu ganduri nefericite ce-ti poate provoca el.
E deajuns cate v-a facut.
Ichide tot nu privi in urma,mergeti mai departe fara el si nimic ce este legat de el, inclusiv ganduri triste.
Vei vedea ca daca vrei cu adevarat veti fi fericiti si fara el.

MULTA SANATATE SI PUTERE TIE SI COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

quote:
Originally posted by hoppe

Am sa incerc sa fiu puternica pentru copiii mei, pentru mine.
Am fost asa de mandra de familia mea....totul s-a naruit.
De maine pasesc pe un alt drum, pe o alta cale.
Sper ca Dumnezeu sa ne ocroteasca.
Maine trebuie sa iau si copiii cu mine, pentru audiere.
Sunt curioasa cu ce tupeu o sa se apropie de copiii, cu ce curaj o sa-i priveasca in ochi?
Acum am realizat ca noi 3 am fost necajiti, dar in tot acest timp el a fost bine mersi.Habar nu a avut de chinul din inima noastra.
Nici sa il urasc nu mai pot, imi este doar mila de el.
Niciodata nu o sa fie fericit pentru ca are un suflet de gheata.
Un om care isi raneste copiii nu stie sa iubeasca,despre oricine ar fi vorba.

anna

Anna, ai dreptate...Noi suntem alaturi de tine. Sigur ca e greu dar treci cu bine, nu are ce sa fie.

Poate Dumnezeu s-a gandit sa va fie si voua bine de acum....sa fie altfel, sa simti viata altfel.
El nu are cum sa iubeasca, pt ca nu poate si pt ca se simte si ft vinovat. Dar pe tine nu te mai intereseaza, nu are cum. Maine e maxim, apoi o sa vezi ca te linistesti.
Multa putere si noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Anna, sunt cu gandul alaturi de tine!

Imi place mult cu scrii si cum gandesti, vad substanta interioara la tine. El si-a abandonat copiii, de ce s-o faci si tu, lasandu-ti gandurile si atentia acaparate de maria sa sotul nemultumit de traiul in familie?

Actioneaza dupa cum crezi TU ca e bine, nu renunta la integritatea ta si nu te lasa fraierita de manipulari... Cred ca vei iesi la liman.

Si mai ales, nu uita ca nu e deloc o rusine sa ceri ajutor atunci cand te simti coplesita.

Floricele si pupici:

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Nu prea ai cum, dar mi-am adus aminte dupa mesajul Cristinei. Mi-a parut rau ca m-am framantat atat de mult pt cine nu merita si am pierdut timp pretios pt copil.

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Hoppe, capul sus miine! Nu ai de ce sa iti fie rusine sau de ce sa iti para rau.

Incearca sa fii calma. Maninca dimneata sa nu ti se faca rau, dar incearca sa eviti cafeaua. Bea juice, lapte sau ceai si dupa aceea ia un calmant ceva. Eu asa faceam...

O sa iti fie bine. Gindeste-te ca nu mai traiesti in minciuna si amagire. Da, va fi greu dar merita efortul sa traiesti o viata autentica.

Si nu te mai gindi ca nu mai ai o familie... Esti o familie minunata: tu si baietii tai!

Incearca sa obtii cit mai multe drepturi pentru tine si pentru baietii tai. Intr-un mod diplomatic traseaza hotarele intre tine si tatal lor. Cu diplomatie dar si cu fermitate...

Sa stii ca ma voi gindi la tine, la fel ca toate fetele de aici... Nu o sa fii singura!

Eu zic ca esti pe calea cea buna! Ai luat o decizie inteleapta si ai continuat pe acest drum oricit de greu ti-a fost! Ai admiratia si prietenia mea!

Hai, capul sus, ca o sa fie bine!

Alice

Mergi la inceput

Gata. A trecut si ziua de astazi.
A recunoscut totul, el si avocata lui nu au vrut sa ma mai interogheze.
Dupa proces mi-a trimis mesaj sa il iert si sa il inteleg. Dupa care a inceput altfel, sa zica ca am folosit in proces minciuni.Dar eu nu am spus decat adevarul.
Acum un an mi-a spus ca vrea o alta viata. Acum spune ca a vrut o alta viata alaturi de noi. Ce sa mai inteleg? (cica asta a fost minciuna)
Vrea sa ramanem prieteni.Pur si simplu nu pot, nu vreau.M-a tradat si nu pot!
Aseara plangea la telefon si era nefericit.Cred ca astepta sa zic ceva....
Dupa care a trecut brusc la rautati.
Acum m-a sunat si mi-a spus ca pana la urma copiii tot langa el o sa stea, ca stie ca se vor duce la el mai devreme sau mai tarziu.
Omul asta ma innebuneste de cap.
Vreau sa merg mai departe, dar nu asa, vreau sa ma lase si sa nu ma mai ameninte cu copiii.

anna

Mergi la inceput