Piticlonti de iulie - august 2004 (251)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, fetele! Sunt back to the office, pe baricade, dar lasa ca nu mai am mult... A fost binisor acasa, doar ca am fost singura cu copilul care nu s-a dus la gradi si care mi-a scos peri albi...dar oricum tot mai bine acasa decit la servici cu fundul pe scaun...

Am citit din urma, dar nu mai tin minte mare lucru, doar ca Dana-roller a anuntat vestea de bb2 - FELICITARI, sarcina usoara si un bebebica sanatos! Eu sincer nu prea mai pot, abia astept sa treaca si astea 7 saptamini, sa fie totul ok si sa ma vad cu bb acasa!

In rest nimic de raportat....

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz welcome back, sa iti fie saptamanile astea putine cat mai usoare. cand te mai duci la doc?
Danule pe unde umbli? azi nu ai dat raportul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

Gabitz welcome back, sa iti fie saptamanile astea putine cat mai usoare. cand te mai duci la doc?

Pai azi am programare, la 19:15 - sper sa nu mi-o anuleze... In principiu acum o sa ma duc din 2 in doua saptamini - sper sa-mi si iasa...mersi de urari, asa sper sa fie!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

De bine ce spuneam ca am programare, tocmai m-au sunat de la CMU ca Badiu are o nastere si nu vine azi...deci ramine programarea de saptamina viitoare, tot luni...

Fetelor, pe unde umblati??

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sunt pe aici ... imi ies ochii din orbite atata am avut de lucru, dar a trecut ziua asta super rapid, imediat o tai la gradi la curs.

Leeloo, bine macar ca Badiu merge la nasteri !!! E un lucru linistitor :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata..trebuie sa beau cafeau sa ma trezesc..iar am vizionat filem:)..Ati vazut 12:08..mi-a placut mult! Mi-a placut dulcele-amar si cum s-a reusit sa se sintetizeze intr-o ora si ceva ..esenta..romanului
Noi am stat mult pe afara in we..simbata in parc cu orele, duminica la zoo in San Francisco.

Roxana sanatate multa! Ne-ati ajuns..si Luca a avut o singura raceala(otita in caul lui) anul acesta!T-rexul vai de capul lui nu ai vazut ce pictat era!Cind ai concediu?Am fost la dr..cica virus si atit..
Ioana corect..la servici ce ne relaxam si noi!
Gabi hai ca mult a fost putin a mai ramas!
Liliana deci este clasa cu parintii..si noi am vrut sa incepem asa..dar am inceput pina la urma direct cu clase normale fara parinti.
Felicia arati superb! Te-ai tuns! Liviu este o fetita frumoasa..si Andreea o domnisorica!!!Peisajele..m-au intristat:(

ce putin ati scris ..si cite absente..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara de pe frontul de est!...:)

Am intrat sa citesc ce ati mai scris dar am zis ca inainte sa dau binete ca nu se stie cat timp am.
Bebe se lupta cu o popica iar Maria e la plimbare, dar starea de calm poate sa fie inselatoare asa ca nu ma bucur prea mult...:)
Azi a venit nenea doctorul in vizita, Maria mai avea putin si-i sarea de gat...:).."dotole, iuhuu! Ce faci dotole?! bebe ale muci!"..
I-a zis ca vrea sa se faca printesa!

Au niste muci... nimic major, dupa cum imi inchipuisem, dar trebe sa-i fac Barosanei vaccinul de un an asa ca mai bine sa fiu sigura ca nu are nimic. Nu se alta dar cu exceptia zilei de ieri mi-a vomitat o data sau de doua ori pe zi de cand m-am intors din anglia...ne distram...:)..Si pentru ca de vreo doua zile refuza sa manance chiar si cu siringa (ca de vreo doua luni numa asa mananca!)

Azi a facut primii pasi, evident ca spre Maria...:)))...Eu am ramas cu gura cascata...
Gata pauza, o seara frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata!
heheh chiar zi aglomerata ieri, tare putine la condica!
Oliv ok, virus-virus.... si tratament nada? mai am vazut ca t-rex-ul era pictat.... dar ff frumos. cum te mai simti? nyu am vazut filmul ala, in ultimul timp iar m-am lenevit la filme, prefer sa citesc. dar daca zici ca e misto fac un efort
Cristal sanatate multa gagicilor. felicitari Barosanei pentru primii pasi.... normal ca s-a dus la sor-sa eee... da' la cine altcineva??
Daria ai avut cursuri de motherhood ieri? cum mai e? (stii ca acum 2 zile am vazut reclama la ocuvite ala la televizor? )
Patrick e si azi acasa, iar a avut program de tusit intre 12 si 1 noaptea (are ceas incorporat ) dar e sper bine, sper ca maine sau joi sa mearga la gradi.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna dimineata!

Monica, felicitari Barosanei pentru primii pasi facuti...
Ioana, nu sunt cum zici tu....mai degraba copilaroasa :)
Olivia

Liviu le doarme ca la 2 dimineata le maraia cu ochii deschisi pe tavan....de la gatulet ii se trege...

azi imi fac programare la Micomi...sunt curioasa cand au ei liber pentru mine...sper ca pap-ul sa mi-l fac fara programare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Roxana, cu ce-l tratezi pentru gatulet...ca si nii suntem in aceiasi oala...azi mergem la doctor...sanatate!

Mergi la inceput