Copii de 1995-1998 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katy spune:

flower stii tu ceva...Ana a avut la scoala un proiect din asta cu pietre dar eu vorbisem metaforic acolo ca mi-am dat "doctoratu' in bolovani"

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by katy

flower stii tu ceva...Ana a avut la scoala un proiect din asta cu pietre dar eu vorbisem metaforic acolo ca mi-am dat "doctoratu' in bolovani"

Katy

Fetelor, ce harnicute santeti.

Eu tot in cautari sant, dar Elliot a inceput sa-si faca bagajele… El se comporta de parca s-ar urca in avion maine, si eu nici macar bilet nu i-am gasit.

Mara, felictari lui Tibi, bravo lui pentru rezultatul excelent la engleza. Tare faza cu geologia, stai ca tot in hohote o tin

Mihaela
, felicitari pentru incheierea de “escrow” – hai ca mai aveti un pic si puneti piciorul in casuta voastra. Felicitari si pentru progresele facute la scoala, ca limba suedeza mi se pare incalcita rau, si vad ca tu deja esti fluenta.
Vinetele merg facute si pe plita, numa ca se face mizerie mare. Si ca ai adus vorba de vinete, chiar ma batea gandul sa fac un eggplant parmesan, ca nu trebuiesc coapte la reteta asta.
Drum bun mamei tale.

Katy, nu stiu de ce, dar eu nu sant socata deloc de pustiulica care refuza sa lucreze. Respectul pentru profesori e inexistent in tara asta, daca nu au chef, nu au, si cu asta basta. Ce a-ti facut ieri, nu a-ti mers pana in San Francisco sa vedeti tortza olimpica??? Eu am urmarit tot show-ul “uite tortza, nu e tortza” … ca oficialii din San Francisco nu au vrut sa fie fiasco cum a fost in Londra si Paris… Asa ca au facut slalom printre demonstranti, si au scapat cu tortza cu tot…

Mihaela Rock ‘n Roll, concert cu Metallica nu am avut parte. Primul meu concert la care am fost aici a fost Rush. Trei zile nu am auzit ca lumea dupa aceasta aventura…Asa ca nu mai servesc concerte decat pe stadion, in aer liber.

Andra, te-au lasat gravidele fara zacusca …. Mey, tu nu mai ai continuat saga, cu tatal socru cel ratacit? S-a intors acasa? Sau mi-a scapat mie vreo pagina ceva?

Agho, numa pe Elliot il expediez la curs de invatarea limbii romane cu accent ardelenesc , sau cel putin asta e planul. Pe Matei nu am curaj sa-l trimit, dar nici el nu vrea. Si neamurile unde v-a sta Elliot, nu mi-au gresit cu nimica… Asa ca le trimit numa un singur exemplar baiat, ca se comporta mai bine. Si plus de asta, daca ar fi fratii impreuna, ar vorbii intre ei engleza, si toata investitia mea ar fi in zadar. Noi nu venim, ca sant biletele prea scumpe, si asteptam poate mai spre iarna…

Ana, pai asa voi fetele faceti haz de un amarat singur??? Saracu’ om cauta si el entertainment.

Gaby, asta doar e inceputul… Stai asa ca se mai smechereste copilul…

Alma, vad ca ai de ales intre balcon si santier in casa, sau calatorii si studierea limbii engleze.

Si ca tot vorbiti de produse lactate. Am descoperit un produs nou. La servici, o rusoaica mi-a dat sa gust din iaurtul ei rusesc. E iaurt copt, gatit, nu stiu cum sa-l descriu. E mai cosistent decat iaurtul obisnuit, si e bagat la cuptor… E, a-ti mai auzit de asa ceva??? Nu e rau la gust, tot a iaurt aduce.

MqqM – pe unde ai disparut????? Hellooooo . .. Pe unde te-a dus Mr P cu masina????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

!!!
flower, felicitari pt succes!

Eu mai bag un ochi, mai rad un pic, mai muncesc si iar mai viu...

Nu prea am nimic de raportat. MrP conduce chiar foarte bine, surprinzator. Si pare destul de cool-headed. Pare...

Apropos de "craps", fiu-miu crapa de ras in Ro la restaurante de cate ori vedea ca se vinde "crap prajit". Din pacate, era un suflet ne-nteles intre ceilalti.

N-am timp sa va enumar acum, asa ca va dau un mare si tzocaitor la tot grupul.

La noi nu mai e zapada, decat in mormanele unde au adunat-o. Ce ziceti, ninge maine?

Sanatate si noroc!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

MqqM -
Si comanda, sau nu comanda Mr P crap la restaurant???

Azi e furtuna de zapada in Minneapolis, poate ajunge si la voi - asa ca desert la sesonul asta de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Uite, FLOWER_POWER,unii muncesc si altii se dau de-a rostogolul de ras! Vezi ce patesti daca nu ti-ai facut temele bine?...Acum, KATYcitind ce scriseseshi tu, chiar imi puneam intrebari despre faptul ca se preda geologie in scolile americane. Hahahahahaha... Yup! Cetatzeanul turmentat de la Ana68 se mutase colea-ncoltz la mine si-mi shoptea "hphp!!" printre sughitzuri : "Succesuri multe!"

SANCA, m-ai distrat cu rasul tau! Ma bucur ca in sfarsit recunosti ca Elliot e un baiat de zahar! Deci el e cumintele casei si tu veneai pe-aici sa ne spui boroboatzele lui americaneshti. Dupa privirea lui din poza, mi s-a parut tare cuminte! Dar tu ai darul povestirii si accentuezi anumite trasaturi ca sa tinem si cu tine. Iti doresc sa-i gaseshti lui Elliot macar, biletul cat mai rapid, ca tot isi face bagajele!

MQQM, dragalasha hotzomana, mai arunca un ochi aici si-apoi isi vede linistita de proiecte! Si-apoi zambeste-n barba, ca uite, Mr. P. chiar sofeaza.
P.S. Mie chiar im place crapul prajit.

MIHAELA, tu ai talente inca nedescoperite, draga mea. Pai, deja in 6 luni abordezi plina de farmec vorbitul si scrisul intr-o limba "suedata" (pot sa scriu shi shue-data)
Ei, si sa-ti explic de ce stiu ca nu-ti place aluminiul ( nu fiindca esti ing chimist), si-asa am dedus ca nu-ti plac nici foliile de aluminiu. Iti amintesti cand discutati despre deodorante pt. copii si ca nu-stiu-care deo contine ceva cu aluminiu??? Ei, si eu ma refeream la faptul ca nu cred ca ti-ar conveni sa impachetezi vinetele in folie de aluminiu si sa le coci asa pe plita sau in cuptor. Ei, si nu ti-or fi placand foliile de aluminiu pe aragaz, nici eu nu le ador, dar asa ma scutesc de munci "bucataresti" ca e bn ca exista.

FLOWER_PoWER, vezi cum faci tu lumea curioasa? Daca n-am sa pot dormi? La asta nu te-ai gandit? Mai ales ca azi de dim., de fapt cu noaptea-n cap, pushtulica de deasupra plangea de mama focului( o fi fost bolnav, nu stiu) si m-am trezit si n-am mai putut adormi.
Si-asa e, am uitat ( de cangur). Ca imi trecu prin cap marti seara sa-i cer caietul de romana lui Mr. A si constatai cu muuulta stupoarrre ca pe toata luna martie d-ul de care vorbim n-a facut macar o tema la romana. Si iar bagai "spichul" meu ( nu cel cu Mercedesul de care tot vorbeste SANCA). Si-acum vreau teme facute seara, dupa orele de scoala, la control. May, si sa vezi ce frumos arata! Ca becul!

KATY, cum ar fi fost sa le-arati pustilor niste pietricele, niste flori de mina, le mai imparteai sau le ridicai la putere! Din greseala, poate la cadea una pe tzeasta. Buna faza cu doctoratul si geologia. Uite, eu am un coleg geolog de profesie, poet in timpul liber (poate si la serv.), calculatorist (adica un fel de informatician, dar nu cu acte) si functionar public. Ei, si ca sa fiu in tema cu adevarata ta profesie, Mr. A si clasa lui cica au terminat materia de cls. a VI-a la mate si-au trecut la cea de-a VII-a ( ca sa le fie mai usor la anul).

Primesc vreun premiu c-am scris atat de muuult? pe toate

Mergi la inceput

Sanca rad si eu de rasul tau ca nu m-am putut abtine la atatia omuleti rostogoliciosi(mama ce cuvant am scris!).
Nu m-am dus sa vad tortza ca nu am pasiuni din astea sinucigase si nici la Tv nu am urmarit ca zisesera cu o zi inainte ca s-ar putea sa faca slalom dar cum strazile din San Francisco sunt asa intortocheate nu a anticipat nimeni ruta...Acu' poate daca mergeam si scriam aici ca am vazut-o(flacara ) poate ma scoatea flower campioana mai pe la vara...Flower sper ca stii ca eu glumesc .Dar apropo de asta am urmarit cu o zi inainte cum s-au catarat aia pe pod a fost tare faza, ca astia se tot intrebau cum au urcat ditai valiza sus pe cablurile de suspensie.Cica au ajuns cu ea invelita in paturica de bebelus si parca au avut si carucior in dotare..Pentru fetele din tara daca nu ati auzit unii au protestat (pentru ce se intampla in Tibet)si au gasit de cuviinta sa afiseze o pancarta pe Golden Gate Bridge.Chestia rusinoasa e ca podul are camere de filmat,securitate cel putin asa sustin autoritatile si se aratau socate cum de s-a intamplat asa ceva.Pana la urma eu cred ca au stiut ceva...si s-au facut ca nu vad ca doar nu te urci asa magic pe ditamai podul.De aici driblingul de ieri cu flacara olimpica de care zicea Sanca.

Sanca te-ai saturat de monotonia vremii de aici?Ca vad ca ai trecut la zone mai animate gen Minneapolis..

mqqm io zic ca mormanele alea de gheata trec oricum pana la anul asa ca ce mai conteaza o fulguiala acum?Dar sa fie ultima pe sezonul asta,nu?

Katy

Mergi la inceput

Sanca rad si eu de rasul tau ca nu m-am putut abtine la atatia omuleti rostogoliciosi(mama ce cuvant am scris!).
Nu m-am dus sa vad tortza ca nu am pasiuni din astea sinucigase si nici la Tv nu am urmarit ca zisesera cu o zi inainte ca s-ar putea sa faca slalom dar cum strazile din San Francisco sunt asa intortocheate nu a anticipat nimeni ruta...Acu' poate daca mergeam si scriam aici ca am vazut-o(flacara ) poate ma scoatea flower campioana mai pe la vara...Flower sper ca stii ca eu glumesc .Dar apropo de asta am urmarit cu o zi inainte cum s-au catarat aia pe pod a fost tare faza, ca astia se tot intrebau cum au urcat ditai valiza sus pe cablurile de suspensie.Cica au ajuns cu ea invelita in paturica de bebelus si parca au avut si carucior in dotare..Pentru fetele din tara daca nu ati auzit unii au protestat (pentru ce se intampla in Tibet)si au gasit de cuviinta sa afiseze o pancarta pe Golden Gate Bridge.Chestia rusinoasa e ca podul are camere de filmat,securitate cel putin asa sustin autoritatile si se aratau socate cum de s-a intamplat asa ceva.Pana la urma eu cred ca au stiut ceva...si s-au facut ca nu vad ca doar nu te urci asa magic pe ditamai podul.De aici driblingul de ieri cu flacara olimpica de care zicea Sanca.

Sanca te-ai saturat de monotonia vremii de aici?Ca vad ca ai trecut la zone mai animate gen Minneapolis..

mqqm io zic ca mormanele alea de gheata trec oricum pana la anul asa ca ce mai conteaza o fulguiala acum?Dar sa fie ultima pe sezonul asta,nu?

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ce rahat cu tehnologia asta! A picat forumu' si s-au pierdut dragi de postari...

Dana, cred ca s-a dus postarea ta, singurul lucru ramas dovada e nickul tau si ora la care ai postat. Si mie mi-a disparut o postare, poate le gasesc totusi administratorii pe undeva pe cablu. Ioi si-asa post bun am scris!

Sanca, katy, am un pic feeling in vezica despre faptul ca ma plesneste soatza cu o surpriza () de excursie la Vegas pentru maine-marti. Anyone else interested? Nu ma duc sa ma joc, da' poate ma marit. Ei? Ce tips imi dati?

Mai vin sa va spun daca este sau nu este.

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Shame on you ,frumos va sade sa radeti de batranetile mele ,da Katy ,sa mor daca nu asta imi ramasese in cap ,de un sa stiu eu ca-i metafora daca nu bagi si tu o ghilimea ,o italica ,ceva ...Anco ,macar te-am binedispus ,avurati noroc ca mergea prost de tot netu aseara ,si postarile lu' Miha si Katy erau sa nu intre ,ca intram in derect sa va trimit la culcare ,da m-am plictisit sa tot astept...

May ,mQQm ,pai in vezica ai tu feelingurile ? Ma bag io daca exista fro sansa sa faca cineva curatenia de primavara in locu' meu . Hai ca am fugit

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Macar bine ca exista dovezi ca am postat!Si au fost doua mesaje,unul replica la celalalt pe care de fapt nici eu nu-l mai vedeam!

Asta este,ce sa-i faci!

Cam asta era esentza meajului:
Fl-POwer felicitari baiatului pentru rezultate si tot inainte!
Sanca,spor la cautat bilete !Eu vin asa cu o intrebare de "ghitza",da pe cine mai ai tu in Ro daca mama ta e cu tine acolo?

Mqqm,eu sper sa nu se mai intoarca iarna la tine,si chiar daca va mai ninge asta ar fi "zapada mieilor"si nu se pune!La mine au inflorit magnoliile,si ieri au fost vreo 11°C si nu a plouat!Astazi deja ploua!

AnA bafta la secretariat si Alma la caserie!

Mihaela,atzi inceput deja cumparaturile pentru noua locuintza sau abia prospectatzi piatza!

Si nu mai stiu,ca inca imi beau cafeaua!

Sper ca macar mesajul asta sa apara!
O happy friday tuturor!

Dana

Mergi la inceput