Copii de 1995-1998 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
andacos spune:
Hai ca asta a aprut desi iar a intirziat destul pina sa apara!Ma gindeam ca are ceva cu mine cineva!
GABI,ma bucur sa te revad!
gATA IL trimit si pe asta,sa vedem!
Dana
Gabi_K spune:
acum am fost pana afara... la noi e cald, poti umbla in tricou si voi scrieti de frig si de zapada, brrr....
La mine din pacate nu prea se vede nici macar la ecograf feelingul unei surprize de weekend... dar cine stie?:) Oricum, copiii vor merge la tatal lor, deci voi avea cateva ore singuricaaa:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi
Ana68 spune:
Dragelor,ma bucur mult ca intrati in vichend cu veselie si voie buna,tocmai d-aia va pupez in fuga pe toate si va doresc sa aveti un week end bestial!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mihaela_s spune:
Saluti!
Am vazut si eu aseara ca postase Dana si nu era nicaieri postul, apoi n-a mai mers forumul. Am sa fiu mai scurta, timpul ma preseaza...deseara e discoteca, Diana trebuie sa mearga la 17 ca sunt gazde si sa aranjeze sala, discoteca incepe la 18 si tine pana la 21, iar eu trebuie sa merg la 19.30 acolo. Mai am de facut bagaj, sandwich-uri pentru drum...poate imi conving jumatatea sa mearga el la discoteca, mai vedem. Maine dimineata plecam devreme, la 7 pleaca ferry dar noi la 6 trebuie sa fim in port pentru imbarcare. Abia astept sa ma relaxez 2 zile, nu ma voi gandi la ce ma asteapta saptamanile urmatoare, asta cu sigurantza! Incerc sa nu ma stresez, dar e cam greu ca asa mi-i felul...emotiva si cu tot felul de ganduri. Ei, or trece astea toate cumva si peste o luna jumate am sa ma plang ca nu mai am scoala, imi va fi dor, pe bune. E un loc care ma tine in priza, unde ma simt bine si unde am contact in sfarsit cu oamenii. Plus ca invatam multe lucruri interesante, nu numai suedeza...dar in suedeza fireste .
Dana, nu ne-am apucat inca de cumparat mobila, am studiat IKEA pe net, mergem in Stockholm sa le vedem pe viu pe cele care ne-au placut si daca sunt OK le vom comanda sa ni le trimita. Nici restul lucrurilor nu am inceput inca sa le cumparam, sa vedem ce gasim la IKEA si apoi restul de pe aici. Abia in 15 aprilie primim cheile casei si vom putea duce acolo lucruri.
mQQm daca plecati in Vegas, distractie maxima!
gabiK, n-ai observat intrebarea mea sau nu ma bagi in seama?
agho, am inteles acum cum stam cu aluminiul...ideea e ca ai nimerit-o!
Am facut aseara vinetele in cuptor. Nu mi-au placut...nu le-am tinut cred destul, am curatat-o pe prima si pe portiuni era necoapta. Apoi celelalte 2 le-am mai pus pe plita putin(daca am primit aprobarea Sancai ) si s-au mai parlit putin, cat sa aiba gustul acela de prajit. Hmmmm, nu au iesit ca cele pe care le stiu eu, facute la flacara de aragaz, dar Diana a zis ca sunt excelente. Ea m-a tot batut la cap sa fac vinete, ii plac tare mult si cum nu am avut congelate, n-a mai mancat din vara. Ok, data viitoare voi incerca sa le fac afara, la gratar, precis ca vor iesi mai bune.
Daca nu voi avea incotro, katy tu cat timp le tii in cuptor si la ce temperatura?
Hai ca va pup, un we frumos va doresc la toate! Si ne reauzim luni.
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Ia incearc-o si p-asta mQQm "Eu mai bag un ochi, mai rad un pic, mai scriu si eu , mai muncesc si iar mai viu..." Vrem si noi entertainment
Si acum ajutoor!!! celor plimbarete si voiajoare :care stiti voi ca este intervalul de timp in care-ti poti primi banii inapoi de la agentie daca te razgandesti si nu mai doresti sa pleci in vilegiatura ?? Pleeeease!!!Adica ,simt ca n-am fost destul de explicita ,cu cat timp inainte trb sa anunti agentia ca sa-ti primesti banii integral ,daca te razgandesti ?Incerc sa contactez direct agentia ,da stiti suntem in Romanika .Am nevoie urjenta de raspuns ca trb sa ma misc rpd
Dana ,verifica daca nu ai cookies la calculator .Am inteles ca astea pot obstructiona destul de mult
Editez ,Miha ca sa-ti urez drum bun ,calatorie placuta si fructuoasa ,totusi poate reusesti sa-mi dai un raspuns daca ,fireste ,stii .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Ana,zi drept ,s-a intors shefu ? Iar esti expeditiva .We placut si tie !
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Mara, multumesc!
Uita ca inca sunt cu compu' in brate...eu stiu ca depinde de la o agentie la alta...si nu inteleg e o agentie de turism sau de voiaj? Ar trebui sa scrie pe site sau in contract aceste reguli. Nu sunt la fel pentru toate...le unele chiar nu poti renunta, in general la cele mai ieftine. Asta la agentii de voiaj ma refer, mama spre ex. asa vine, cu un bilet la care nu poate sa-i schimbe data si nici sa renunte la el, pierde toti banii...asta pentru ca a fost mai ieftin.
La hoteluri spre ex sunt 24 sau 48 de ore, depinde...
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
e de turism ,e vb de un sejur +transport si nu scrie pe site .O sa trimit si un mail ,eu in iarna cand am plecat parca era in termen de 3 sapt ,da nu mai stiu ca n-a fost cazul sa ma retrag
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Mara, cred ca singura solutie este sa ii contactezi telefonic sau prin e-mail. Bafta!
vorbe de copil...
Hobby