Copii de 1995-1998 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
Gabi_K spune:
Buna fetelor!
Mai semnez si eu condica... apuc mai rar sa intru, ca si eu sunt aspiranta la statuia secretarei super-sarguincioase Sper ca sunteti bine cu totii. Noi bine, clasa a 4-a, crestem, invatam, ne certam, facem mutre la orice, suntem mereu nemultumiti... cunoasteti placa?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi
Ana68 spune:
May Andra si Mara...m-ati facut sa rad cu lacrimi,pe bune!Beeeeyyyy,de unde stiti voi ca nu ma trezesc in Piata Operei cu ditamai statuia cat Casa Poporului,pe masura dimensiunilor mele,plina de gainat de la turmele de porumbei care salajuiesc in zona???!!!
Gabi...suna atat de familiar ce scri tu....ca uneori ma intreb daca nu cumva toti cupchii astia din subiectul nostru nu-s frati,surori sau au o telepatie tare bine antrenata si pusa la punct.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
flower-power spune:
That's ma girl ! ,asa Ano ,aici la fete ,la distractie ,nu-i mai lasa sa te stoarca []ca pe-o lamaie
Tananananana 100p din 100 La Smart -Lb engleza ,nu eu ,desigur ,fii-miu ,cu peripetii cu tot ,ca in loc sa lucreze de la anul II de studiu ,a lucrat de la anul IV(egal cl a IV a,in acceptiunea lui ,fiind primul an cand s-a notat anul si nu clasa ).Noroc []cu supraveghetoarea ,ca dupa vreun sfert de ora ,dupa ce el lucrase tacticos de la a VI-a o intreaba o chestie care chiar nu stia ce-nseamna si dupa ce se uita profa ,vede ce facea el de fapt (culmea ca n-a gresit decat trei ,de fapt n-a stiut sa le faca si totul intr-un sfert de ora )si-atunci la loc comanda ...Mai avem un hop acum ,respectiv sa-si fi pus corect guguloaiele in grila ca anul trecut a pus unul alaturi si asa s-a ales cu 96 din 100...
Gabi ,suntem de-o varsta ca sa zic asa ,imi e destul de familiar ce spui ,sper sa fie doar asa o perioada ,eu inca mai sper...
Si ,Ano , frati n-or fi ei ,poate doar de suferinta ,da io sa stii ca-i inteleg ,ce placere asa mare sa te duci zilnic la scoala vrei nu vrei ,sa ti se spuna tot timpul ce sa faci ...,vii acasa ,iarasi teme ,o placere adevarata ...Nu-i anormal sa se mai si opuna ,au destul timp sa priceapa ca n-au incotro (da nu ma spuneti la TB ca eu asa gandesc de fapt )
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mhldvrc spune:
Felicitari, lui Tibi!!!!! Flower, esti mamica fericita.
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
agho spune:
FLOWER_POWER, da, am haladuit pe "campuri".
Dar vezi, tu, ca la un moment dat apaream si cu 2 - 3 postari pe pagina. Uite, daca am lasat locul liber a mai scris si Gaby_K. Multumesc frumos pt. flori!
ANDRA= mama de rugbyst, de domnisoara si de mic plangacios!
MIHAELA, luni seara am preparat diverse pt familie...Ieri, era liniste p-aici si am stat si eu cuminte.Tot luni am cumparat si eu 3 vinete, dar ca sa le prajesc in ulei (stiu - total nedietetic) dar am facut doar una. Salata am luat-o gata facutaAm mai luat si ciuperci si le-am si pozat. Iar cu vinetele pe plita electrica, s-ar putea sa ai de munca la curatzatul plitei. Cum nu-ti plac foliile de aluminiu, nu stiu ce sfat sa-ti dau, decat in tava la cuptor.
Gabi_K, cls. a IV-a, cunoastem normal. Zilnic treb. sa-i dezmeticesc. Ieri, Ana vroia afara desi mai avea niste propozitii la engleza, dar vai, tu, avea nevoie de ajutor. Am bombanit-o la tel, in timp ce ma intorceam acasa si in 5-10 min. a facut d-rica si propozitiile.
Ana68, ce mai fac copiii? Ca de tine, am aflat unde esti in plin exercitiul functiunii.
SANCA- tot in cautarea biletului? Si numai pe Elliot vrei sa-l trimiti in Ro? Pe Matei, nu? Si voi nu veniti?...Uauuu, ce de intrebari!!!
ALMA, ai vreun raspuns?
KATY, asa beam ceai verde, cate 2-3 cani, fiindca vreo 2 ani n-am mai baut cafea. E antioxidant etc. Consumam multe sucuri de fructe si de legume. Dar stii cum e omul, dupa ce se simte bn, iar se-ntoarce la obiceiuri mai vechi (cafeaua).
Ana68 spune:
Mara,felicitari pentru succesul de la engleza!S-o tina Tibi tot asa!!!!!Sa sti ca si eu tot asa ma gandesc si imi amintesc de rebeliunea copilariei mele...d-aia il mai las pe Alex un pic mai lejer...
Agho,pai io tot scriu acilea ce si cum ii cu mine....
Succesuri maxime la toti copilasii!!!!!
PS.Asta cu succesuri e o chestie tare haioasa,de la o intalneala cu pretenutele timisorence de aici de pe DC.Ne-am intalnit noi,cu ocazia venirii Claudiei la Timisoara si hai s-o cunoastem....si punem de intalneala.Buuuun...si un' sa merem,hai la Club XXI din Pta Operei...local fain si acceptabil ca pret.Si comandam noi acolo si da si razi ca apucatele...La o masa vecina era un nene facut langosi...se intindea pe masa precum coca moale,intzolit la patru ace de altfel,care arunca cu banutii in dizeoze sa ii cante ce simtea muschiuletul lui la momentul respectiv...Banuiesc io asa,in prostia mea,ca faceam cea mai mare galagie p-acolo...sau nu stiu...ca omu' zilei facut muci se tot holbea la noi la masa...Intr-un final,dupa lupte seculare de ras la greu,zic hai ca io o tai,ca nah!barbat,copiii....alea-alea...la care omu' tot uitandu-se la gashca noastra vesela si probabil satul sa tot astepte deznodamantul plecarii mele(gagicile insistau sa mai stau si tot mai ne aduceam aminte ceva de spus,precum babele alea ce au stat 20 de ani in aceeasi celula la puscarie si dupa eliberare s-au mai oprit cateva ore in poarta institutiei)...se ridica in picioare si cu paharaul de vin ridicat a inchinare imi striga:"Hai noroc si succesuri multe"...A fost faza zilei,va dati seama....io i-am urat inapoi asemeni si opreste-te din ras daca mai poti.Pana si dizeoza a renuntat la cantat,ca nu se mai auzea in difuzor....Asa ca dragelor...sa aveti si voi si puii vostri succesuri maxime!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
agho spune:
FLOWER_POWER in timp ce bateai tu "darabana" , eu ma zbateam s-adaug textele mele si n-am auzit zgomotul Cred si eu ca esti bucuroasa, dar cu asa o mama, nici ca se putea altfel.
ANA68, "succesurile" vin la unii/unele asa de repede, iar la altii/altele ni se cam "scurg ochii"
mihaela_s spune:
Saluti fetele, ce harnicutze ati fost azi! WOW!
Azi n-am intrat la pranz in pauza pe net, am fost la colega mea palestiniana acasa, am baut un ceai si am povestit. E o tipa tare faina, are 5 copii si ei(ea si sotul) sunt tare simpatici, niste oameni plini de viata si umor. La vara va merge sa-si vada familia si e tare nerabdatoare, n-a mai fost de 10 ani.
Iar la scoala am avut azi un fel de avampremiera la testul de "vorbit" care il voi avea joia urmatoare. Am primit o tema, pe care o avusesem acum cateva saptamani la "scris"-sa descriem o persoana draga noua, pe care o cunoastem si sa povestim despre ea, cum ne-am intalnit, etc. Totul din cap, fara dictionare, hartie si creion, dupa cateva minute de gandire. Si am putut sa vorbesc, sunt tare fericita! Profa a fost multumita si a zis ca avem mari sanse sa trecem. Desi aveam niste emotii...de numai eu stiu. La testul de joi va fi mai usor, vom primi tema cu o zi inainte si vom putea sa ne facem acasa in scris ideile, ca sa stim povesti in mare la test si apoi urmeaza intrebarile profei. Am aflat ca e foarte bine sa intrebi daca nu ai inteles, ca sa iti poata explica cu alte cuvinte profa, sau daca nu-ti vine un cuvant in suedeza, atunci poti intreba in engleza daca stii, cum e pe suedeza. Ok, destul despre mine....
Mara, cu tine trebuie sa incep! Felicitari TB-ului pentru rezultatul la Smart, ai un baiat destept! cred ca stiai
Va trebui sa fac vinetele in cuptor, chiar azi, nu am timp de iesit la "gratar" pana poate we-ul urmator, si se vor strica. Sper sa iasa cumva...
Ana-Maria, succesuri multe!
agho, am citit de mai multe ori postarea ta, ca sa ma conving ca am inteles...si ma gandesc ccc ca undeva oi fi scris eu ca nu-mi plac foliile de Al de stii si tu. Chiar nu-mi plac, pe aragaz adica.
GabiK, mai vino si povesteste-ne de copii! Hai sa te momesc putin aici: si eu am terminat Chimia organica in Cj si poate ne-am intersectat prin Hasdeu! Ai fost colega cu Cami, cea care a ramas preparator la facultate? Sper ca-mi amintesc bine de tine .
Andra, multumesc din nou! Io cred ca o sa beau numai dupa 14 mai, cand termin cu toate examenele....
Sunt putin cam confuza cum sa fac cu ele, dar sper sa decida cunostintele mele ce si cum...adica eu nu prea pot sa-mi dau seama daca stiu destula suedeza ca sa trec mai sus cu 2 trepte, dar profa mea zice ca pot, asa ca o voi asculta si voi merge la examene si daca reusesc, inseamna ca pot, nu? Cred ca n-ati inteles mare lucru .
Noa v-am pupat! O tot pandesc pe mama sa intre pe mess, ca maine seara pleaca spre noi si sa lamurim ultimele amanunte...
O seara placuta va doresc!
vorbe de copil...
Hobby
katy spune:
flower felicitari lui TB normal ca esti tare mandra.Ceaiul verde il bei la litru ca sa aiba efect tocmai cum zicea si agho ca e antioxidant.daca simti ca faci broaste in burta astia aici au si pastile eu prefer zeama ca sa mai reduc cafeaua.Ce e prost ca eu cafeaua o beau cu lapte sau frisca iar in ceai nu merge...
Nu spusei ca am predat calcule exacte in tara?Cred ca daca astia ar pricepe mai usor as schimba oricand cu geologia....(nu stiu de unde ai scos-o dar mersi de sugestieCred ca decat ecuatii si fractii s-ar impaca mai bine cu bolovanii....Oricum inca nu m-am decis sa fac tot timpul asta doar din cand in cand sa imi omor timpul si dupa cum vezi am nevoie de pauze de incarcare de baterii.Azi e una din asta.
Mihaela_s in graba mea am uitat sa iti zic felicitari si tranzitie usoara in noul cuibusor.Cred ca va pregatiti de minivacanta parca asa ziceai?
La noi se anunta calduri asa ca ma pregatesc de bronzat.Aaa sa va spun ce a facut fii-mea azi dimineta?Si-a luat blugii care cica erau pescaresti si i-a ajustat sa ii faca pantaloni scurti iar eu am gasit-o tragand de zor de ei sa ii destrame ...Si nu ca n-ar avea pantaloni scurti dar parca blugii aia gauriti sunt mai "cool".Noroc ca au disparut gaurile ca i-a taiat mai sus de genunchi .pana la urma am zis ca e fata isteata de ce sa dau eu bani pe aia taiatii la magazin cand ii poate avea gratis...
Katy
flower-power spune:
Ana ,astazi m-ai distrat pe cinste ,sa-l trimiteti mai des pe shefu la Tulcea ca uite cum iti intrasi tu in elementu tau
Plecaciune pt felicitari ,o fi ea mama ,da daca plodu n-are chef ,poti sa stai si-n cap ca tot n-ai facut nimic ,iar eu i-am explicat ca pot face orice pt el ,da nu-i pot crapa capul sa-i bag acolo si nici cu palnia nu intra nika .Si-apoi sa-l vedem si mai departe la mate si rom .C-a venit primavara ,copiii zburda pe campii si e cam greu sa stai sa pritocesti ...da arta, cere sacrificii.Iar tu ,Agho ,nu mania pe Dzeu ,ca fiecare ,ce-i al lui ,e pus in cui ...ai uitat de rez la Cangur ?
Miha ,ia-le pe rand ,deocamdata bucura-te si incarca-ti bateriile de venirea mamei si clateste-ti ochiul prin Stockholm ,si o sa treci si de examene ca esti supermotivata si pozitiva (asa ne dam seama prin ce trec si copiii nostri ,cate emotii ).Acum esti un pic coplesita ca te gandesti in perspectiva si la toate odata dar daca profa ti-a zis asa ,stie ea ce spune .
Katy ,neuronul bata-l vina ,citisem eu mai demult de cineva care daduse masterul sau o licenta ,si-si ajutase copilu la o tema de prezentat la scoala .Da cred ca sinapsele mele ...Hai ca ti-ai scos parleala .Asta da facut pofta Bronzaaat .Sa va mai zic ce gand mi-a incoltit azi de cand mi-a fluturat sotu din dotare o oferta sub nas .Cred ca se duc la vale gandurile mele gospadaresti pe vara asta
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares