Durerea unei pierderi de sarcina (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mamagiuliei, am tot incercat, in zadar, sa intru in contact cu chantal, nici un raspuns, mi-e dor de ea! si de ale!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Pai Flavia, Ale e prin preajma. Pe Chantal nu "am apucat-o", nu stiu cine-i... dar mi-ar placea sa o cunosc!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

maryb ai dreptate, nu toata lumea e ca tine. Toti suntem diferiti. Eu nu m-as supara pe ea, m-as gandi ca eu sunt binecuvantata sa fiu graviduta, iar ea biata de ea se chinuie si nu a reusit inca. Asta din punctul meu de vedere ii da dreptul sa fie rauta daca vrea, poate is usureaza si ea sufletul. Daca te supara faptul ca nu se poate bucura pentru tine, nu mai sta in jurul ei. Eu inteleg ca este foarte greu sa te bucuri din tot sufletul pentru cineva care a ramas cand tu incerci de luna dupa luna fara nici un rezultat. Sunt oameni care pot face asta, eu cred ca acestea sunt ingerii Domnului lasati pe pamant (Liana).

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ma alatur si eu listei voastre. sunt una dintre multele aspirante, care are pana acum 3 ingeri plecati la cer. sper sa ma integrez usor la voi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Delphinas-imi pare foarte rau...de fapt nici nu sunt cuvinte sa exprime ceea ce as vrea sa iti spun...iti doresc multa putere sa reusesti sa mergi mai departe cumva chiar daca durerea te va impiedica de foarte multe ori...Ai mare grija de tine!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Alinuschka-unde e Ale de zici ca e prin preajma ca eu nu am mai auzit demult de ea desi am intrebat de multe ori?

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Delphinas,

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

multumesc tare mult pt primire. la fiecare dintre voi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Delphinasimi pare sincer rau..te pup si sunt alaturi de tine..am niste butoaie pline cu optimism..cand e nevoie te invit sa plonjezi in ele
chiar asa adicateleae Ale prin zona si io nu o vazui?mai..mai..e clar ca trebe sa pun oculariima duc sa cercetez,,na!!
va pup pe toatee ..revin cu vesti

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DELPHINAS imi pare rau de sarcina pierduta.....e foarte dureros ...a 3-a...cand ai sa vrei poti sa scrii aici tot ce ai pe suflet. M-a impresionat modul pierderii primii sarcini.....Sa iei antibiotice da? Ca am vazut ca ieri ai pierdut sarcina. Ai facut deja chiuretajul? Multa putere.

IGNATICA te inteleg foarte bine cand scrii ca vrei sa faci o pauza. Ai sa vezi ca iti va face bine. Eu am facut "n" pauze. Trebuie sa te indepartezi de ceea ce iti provoaca durere sufleteasca. Sper din inima sa-ti revii cat mai repede si sa devii optimista si sa te ajute D-zeu sa vii cu vestea cea mare. Numai bine.

LARIANA felicitari din toata inima. M-am uitat la aspirante sa aflu informatii despre tine. Ca nu te tineam minte. Felicitarile mele. Sarcina usoara si la termen si un bb sanatos si mancacios.

mult asteptat

Mergi la inceput