Durerea unei pierderi de sarcina (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

maryb mie una imi pare rau ca ai avut probleme la servici si imi pare si mai rau pentru colega ta care incearca de atat de mult timp sa ramana graviduta si nu reuseste. Sper ca o va ajuta bunul Dumnezeu si pe ea si pe toate cele care is doresc copii sa aiba parte de acest dar Dumnezeesc.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

in primul rind lariana felicitarile mele din suflet, sarcina usoara si un bebe mic sanatos in brate!

am sa deschid un subiect nou Mamici, gravidute, aspirante dupa pierderea unui inger, ideea era a lui ale, si m-am gindit din nou la ce zicea ea atunci,am remarcat ca mamicile se feresc cumva sa scrie de bebei lor, gravidele sa scrie de sarcinile lor, aspirantele de testele, grijile problemele lor, cele care sufera se feresc sa scrie aici ptr ca nu-si gasesc parca locul printre galerii de nasteri, teste sarcina, eco, adica eu personal aici nu mai pot scrie ce gindesc, nu pot vorbi de copilasii mei cu voi(stiu ca unele imi veti zice ca ma pot duce la mamici, dar voi imi sinteti dragi,vreau sa impartim momente), si altele, din moment ce am ajuns la acest impas, poate ar fi mai usor sa trecem cele care vrem sa povestim vrute si nevrute la acest subiect, si sa respectam durerea celor care sufera. daca nu vreti, nu sinteti de acord, il sterg, dar eu totusi va astept aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119479

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

ignatica, imi pare rau ca te simti asa, stiu cum este,in ziua in care am facut al doilea chiuretaj am aflat ca si cumnata mea era insarcinata. si nu-si dorea copilul... te pup si te imbratisez cu drag, sper sa te intorci cu forte proaspete!
jasmine,dupa ce a scazut valoarea sub 10000 n-am mai facut tratament ca mi-a spus dr ca e vindecata.
Irene,iti tin pumnii sa fie bine cu formalitatile pt adoptie!
Michelle, pupici multi iti trimit!
Liana,pupici tot multi ca s-ajunga pan'la unguri
Lau, pupici, tin pumnii sa fie bine cu dr asta!
Ninia, ma enerveaza dr asta al tau! poate vin si-i scot dintiimai are mult?
va pup pe toate, dragelor, revin mai tarziu

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lariana, ce veste frumoasa, sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina usoara, dusa la termen si un bb sanatos ! (cand ai scris un rand la subiect, vroiam sa te intreb ce "coci" dar mi-a fost rusine)
Ignatica, , ia-ti atata timp cat ai tu nevoie sa-ti plangi durerea si suferinta, suntem alaturi de tine cu toate gandurile bune

P.S. De CHANTAL ce mai stiti, nu a mai scris de foarte mult timp .

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Teo, lesin de ras....Saracul, cred ca daca am merge toate peste el...ar innebuni!Pupici pt o mamica frumoasa si bebe si mai frumos!

Fetelor va doresc o zi frumoasa si plina de liniste!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Noi azi mergem la medic sa vedem ce si cum, sa-mi tineti pumnii!!!!

38+ cu Diana

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Alinush,

7+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by cristina26

maryb mie una imi pare rau ca ai avut probleme la servici si imi pare si mai rau pentru colega ta care incearca de atat de mult timp sa ramana graviduta si nu reuseste. Sper ca o va ajuta bunul Dumnezeu si pe ea si pe toate cele care is doresc copii sa aiba parte de acest dar Dumnezeesc.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

faptul ca incearca de mult timp si nu reuseste nu-i da dreptul sa ma atace pe mine acum ca eu am reusit. Si eu ma chinui de anul trecut si am si pierdut o sarcina, dar eu nu port pica nimanui care reuseste repede sa ramana insarcinata. Dar nu toata lumea e ca mine....si inca imi ura "SINCERE" FELICITARI cu o zi in urma, dar cred ca avea ditamai nodul in gat din moment ce a doua zi a inceput sa ma atace....

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

Felicitari din suflet, Lariana!
multa putere si sanatate iti doresc!

Mergi la inceput