Durerea unei pierderi de sarcina (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

quote:
Originally posted by alinushca

quote:
Originally posted by oana_oana26

Noi stam mai mult in pat, nu prea reusesc sa va citesc, imi cer scuze,
Mi-a atras atentia postarea lui Alinush, si cred ca ar fi bine sa mai ceara o parere
Zic si eu ca Liana, tretam nu se intrerupe brusc, stiu din proprie experienta, la sarcina cu gemanuti de anul trecut am fost la dr pe 21 mai si mi-a zis ca daca nu ma mai doare burtik sa renunt la no spa (luam cate 3 pe zi), sa reduc duphaston , dela 6 la 3 pe zi si am ajuns pe 26 mai la urgente cu col deschis si dilatatie 5, desi cu cateva zile inainte colul fusese inchis
Asta e patania mea, cred ca cel mai bine mai ceri parerea unui dr, unul in care sa ai incredere

7+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=2"

Pai si mie mi s-a parut ciudat. Lua foarte in usor totul in ziua aia. Am incredere in el ca medic, dar nici nu vreau sa risc ceva pentru ca ma trateaza dupa reteta lui standard si nu o aplica concret la cazul meu. Cand mi-a zis sa opresc brusc Utrogestanul spre exemplu nu stia ce prost mi-au iesit mie analizele la progesteron chiar in luna in care am ramas. Am sa reduc cate un pic cate un pic. Nu stiu la ce alt medic as sa ma duc, pentr ca toti au probleme si parti bune.
Oana, ai stiut tu sa nu zici prea multe si despre tine. E ok asa. Ma bucur ca esti la pat si ca iti vezi de tine si de cei 2 bebei ai tai!

ladymina, felicitari pentru fetitza!!! ai aflat destul de tarziu totusi, asa ati ales?

liana, tu esti mai veche pe forum si ai vazut si ai auzit multe. la ce medic as putea sa merg?

Mirela multumesc pentru incurajare. poate daca iti mai amintesti imi spui cum ai intrerupt si ce si la cate saptamani exact. de asemenea sa imi spui daca mai iei aspenter. mie nu prea imi plac medicamentele asa ca m-as bucura sa scap de toate! Tu trebuie sa fii monitorizata cu atentie. Oricum, cine stie ce s-a intamplat acum 2 ani. Poate a fost un episod pe fondul a ceva ce nu se va mai repeta deloc acum. Imi imaginez ca iti este teama si ca esti atenta la fiecare simptom. Suntem alaturi de tine si sa dea Dumnezeu sa fie bine .

Niniamerci frumos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Alinush, n-am prea inteles ce-ai spus cu "Oana, ai stiut tu sa nu zici prea multe si despre tine. E ok asa",
Ori nu esti suparata pe mine?
Chiar nu apuc decat 5 min pe zi la calc si am mai scris asta, mi se pare incorect sa vin sa ma plang si pe urma sa dau bir cu fugitii, iar pe voi sa nu va pot citi. Asta e tot, poate am inteles eu gresit

7+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mony il gasii..il gasii vazui si putzulica de oltean
Pepsi pai dehhh uitai bree..uitai..te pupp
Mirelus asa mai merge
va pup pe toatee..revin

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Dragele mele va multumesc mult pentru mesaje, din pacate ma simt foarte rau si nimic nu ajuta. Voi lua o pauza de forum, macar o perioada pentru a nu mai vedea gravidutze, bebei la eco si galerii de nasteri ( imi cer mii de scuze, sper din suflet sa nu deranjez pe nimeni nu mesajul meu, mai ales ca nu am nici o intentie).
Am constat ca mi se face rau de la stomac daca mai citesc sau mai aud ceva despre sarcina. Am o prietena care a anuntat ieri ca e gravida, imi venea sa vomit, imi venea sa urlu, aveam o invidie rea fata de ea, nici nu am putut sa o felicit, ma simteam ca naiba.
Asa ca am hotarat sa pun punct cel putin contactului cu DC-ul, nu pot avea nici cea mai mica doza de optimism acum si nu ma pot potrivi nici la acest subiect, nu pot incuraja pe nimeni sa faca nimic si nici nu vreau sa scriu zinic mesaje pesimiste.
Cand voi avea putere voi reveni aici pentru a sustine si eu alte fete care trec prin acest cosmar, apreciez mult felul in care am fost primita printre voi, sustinerea si caldura sufleteasca din mesajele voastre.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Ignatica, imi pare foarte rau ca suferi... daca spun ca te inteleg perfect stiu ca nu te ajuta...sper din suflet sa-ti gasesti linistea de care ai nevoie. Asta caut si eu acum.

Ai grija multa de tine si de familia ta!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ignatica, sint convinsa ca orice si oricit de trist ai scrie nu deranjezi pe nimeni, eu sint alaturi de tine sa stii, si eu aveam o prietena gravida cu mine odata la a doua sarcina, si o perioada nu am putut s=o vad deloc, si stii ceva? cind am inceput din nou sa ma fortez s=o vad, mi-am dat seama ca este o terapie ptr mine in bine, in iesirea mea din starea aceea, mi-a facut bine. sint alaturi de tine draga mea, ai grija mare de tine

alinushca, sotul meu este roman, ne stim cind eu eram in clasa a 12-a si el era student in anul 1 la drept, ......au trecut 15 ani de atunci

mina, aici concediul minim este 9 luni, maxim aproape 1 an, eu, am luat cel maxim si mai putini bani. cu david si dominic sta soacra mea, care este aici de 1 luna

mirelush, eu am luat versiunea mai lunga, de 12 luni si mai putini bani. sint mamici din romania la odiseea mea, care s-au intors de citeva luni bune la servici. asta este situatia, in momentul de fata cu un salar nu ne descurcam

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele sunt atat de dezamagita... Am o colega la birou care incerca acum ceva vreme sa ramana gravi. La un moment dat am inceput sa discutam in detaliu acest subiect, amandoua facand parte din "clubul aspirantelor", eu fiind cu 2 sarcini pierdute la activ, si toba de ginecologie datorita netului, incercand nu de putine ori sa ii dau cat mai multe sfaturi despre cum trebuie sa faca sa rama mai repede insarcinata. Acum 3 luni cand colega mea a ramas gravi, eu am fost prima persoana pe care colega mea a anuntat-o - chiar si inaintea iubitului ei - dar in ultima vreme nu mai vorbeste cu mine decat despre subiecte care ar putea cel mult sa imi trezeasca vreun sentiment de invidie la adresa ei - cum evolueaza burtica, cat de mult creste, cum e bb la eco, etc - si nu o mai intereseaza absolut deloc de mine si de problemele mele privind infertilitatea. Nici macar de curtoazie nu mai discuta cu mine acest subiect. Mi se pare meschin sa fii "prieten" cu cineva doar cand ai nevoie de informatii pretioase, iar apoi sa eviti acea persoana ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat... Ma simt atat de trista ca exista astfel de oameni... Ea care ma suna mereu si numaram impreuna zilele fertile, cele de testare, etc, iar acum am devenit o persoana nesemnificativa, doar pentru faptul ca eu sunt exemplu asa nu privind evolutia unei sarcini... Mi se pare nedrept si cum sa nu ma intreb de ce se intampla asta, de ce unele viitoare mame care isi doresc atat de mult un copil pot fi atat de egoiste si nu le pasa nici de cei din jur si nici macar de ceea ce poarta in pantece, nereusind macar sa se lase de fumat pentru comoara care creste in interiorul lor... Sper sa nu ma intelegeti gresit dar chiar sunt suparata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Ignatica, imi pare f. rau ca te simti asa.Sper ca am reusit macar putin prin cuvintele noastre sa te facem sa te simti mai bine si ca...in scurt timp vei reveni alaturi de noi!Multa putere si liniste sufleteasca iti doresc!

Jasmine, ce sa zic?Am ramas oarecum...trista in urma mesajului tau.Este tare nedrept ca exista astfel de "prietenii".Acea fata, ar trebui sa se simta oribil in pielea ei...ca are un astfel de caracter!Din pacate de cele mai multe ori, oamenii cand ajung sa isi vada visul implinit, uita de perioada in care suferea...si de persoana care le-a fost alaturi si le-a ascultat fiecare temere, fiecare vis, fiecare iluzie, fiecare gand rostit...Parerea mea, este sa uiti ca a trecut prin viata ta un astfel de om....si sa tratezi cu maximum de indiferenta...nu se stie niciodata cand va avea nevoie din nou de tine...si poate nu va mai avea cine sa o asculte!Faptul ca a ramas gravida, nu este maximum de fericire pe care il poate avea in viata!Nu asta te implineste de fiecare data...poate vor fi si alte lucruri de care va avea nevoie...si ii va fi greu, sa nu aiba pe cineva cu care sa poata vb (ma refer la o relatie de prietenie cu o fata). Citeam undeva ceva...care mie mi-a dat de gandit:"Fii atent cu sentimentele celor din jur. Umorul si buna dispozitie pusa la dispozitia altora rareori merita efortul, ci ranesc acolo unde te asteptai mai putin."
Din pacate, asa se intampla in viata...cand esti la bine, uiti sa mai ajuti si sa privesti la cel care are nevoie de suportul tau! oricum....nu baga in seama si traieste-ti viata!NU ai pierdut o prietena...asta este clar!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ignatica-imi pare foarte rau ca suferi...si iti inteleg din plin retragerea pentru o perioada!Sa nu uiti te rog ca nu esti nicioadata singura!
Jasmine30-ceea ce a scris Ninia81 este exact ce as fi vrut sa iti scriu si eu si am sa accentuez fraza Niniei Din pacate de cele mai multe ori, oamenii cand ajung sa isi vada visul implinit, uita de perioada in care suferea...si de persoana care le-a fost alaturi si le-a ascultat fiecare temere, fiecare vis, fiecare iluzie, fiecare gand rostit.."!Din pacate Jasmine din pacate asta se intampla foarte des!Nu are rost sa te consumi sa te arati afectata de comportamnetul ei,acum stii ce fel de persoana este!Imi pare rau ca s-a dat a fi "prietena"ta...Ai grija de tine si nu te consuma din cauza altora pentru ca NU SE MERITA!

Imi pare rau ca nu va pot raspunde la toate dar sunt foarte ocupata!numai bine!

Multumesc celor care se gandesc la mine!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele, aveti mare dreptate ! Eu va povestesc voua astfel de lucruri pentru ca nici una din noi sa nu faca la fel atunci cand va reusi sa i se implineasca visul de a fi mama. Poate am fost prea dura eu, poate bucuria ei de a deveni mama dupa o lunga asteptare este atat de mare incat uneori uita de problemele celorlalti. Dar eu sper sa nu fiu asa atunci cand voi mai fi insarcinata. Si va promit ca nu voi uita pe cele alaturi de care am sperat, am suferit si am plans... Doamne ce lectie de viata am primit... Cand am ramas eu a doua oara insarcinata ea era in perioada de incercari, iar eu mai mult ii dadeam sfaturi ei cum sa faca sa ramana mai repede decat sa ii povestesc de puiul din burtica mea... Din pacate pentru mine sarcina mea s-a terminat tragic... Totusi recunosc ca nu mi-a fost usor cand a ramas ea, dar e o lectie pe care trebuie sa o invatam, aceea ca roata in viata se invarte pe toate spitele...

Mergi la inceput