Durerea unei pierderi de sarcina (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Alinushule, io am vrut sa zic de ieri despre utrogestan, dar nu eram sigura ca asta iei si ce alte medicamente. Nu stiu despre celelalte, dar utrogestanul oricum trebuie redus treptat, cum ai zis si tu. Eu am luat pana in sapt 17 cate 4/zi si am redus pana in sapt 20, cate unul pe saptamana (asta era schema facuta de dr.).

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

andreea felicitari din suflet, sa-ti traiasca puiul mic, sa fie sanatos si tie refacere grabnica
slimatei, teo, laura, cristina26 pup mamicile si copilasii frumosi
oana oana m-ai lasat fara cuvinte. Felicitari pt cele doua inimioare, e minunat…si eu mi-as dori…va pup, si aveti grija de voi. Doamne ajuta.
Danangie frumoasa burtika …hai ca mai ai putin, sarcina usoara in continuare
Baby_r ce-mi place semnatura ta, parca mai ieri ne dadeai vestea cea mare. Imi pare rau ca ai probleme cu dintzii
Mav draga de tine, ce greu trebuie sa-ti fie, imi pare rau ca treci prin momente asa grele, sper sa-ti revii cat mai repede
Musette pup fata cu burtika
Ninia cum merge cu pregatirile? si tu esti cu dintzii?.. offf
Alinush, poate ar trebui sa le spui colegilor ca esti insarcinata si ca nu vrei sa vorbesti deocamdata despre asta. Macar sa-i faci sa nu se mai uite asa lung la tine.
Ladymina felicitari pt fetitza, sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare. Si La multi ani sotului.
Liana pup fata plimbareata. Sunt prin zona, nu reusesc eu sa fiu mai prezenta dar ma straduiesc. mai ...mai… dar ce de case ai…ma zapacesti…am crezut ca ai venit in Rom. Vezi ca aparatu’ lui mony e sub numele ei…
Monysorescu am vazut minunea din burtika…sarcina usoara in continuare
Ignatica nu fii trista
Mickaella imi pare rau ca ni te alaturi, e trist si dureros dar trebuie sa mergem inainte
Kitzy mai ai atat de putin…
Blueeyes ce frumos trebuie sa fie sa-l simti pe bb in burtika. Stai linistita si nu te mai gandi la rau, stiu ca ti-e frica dar gandurile negre nu fac bine.
Flavia , multumesc, si eu m-as bucura sa pot scrie mai des dar din pacate nu prea reusesc...
Michelle draga mea, asa mi-ar fi placut sa mi se adevereasca visul…imi pare rau ca n-a fost nici de data asta. Ma gandesc la tine

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Mickaella - imi pare rau de tot pentru ingerasul tau. Dupa cum au mai spus fetele, practic toate de aici am trecut prin aceasta experienta amara, o spun eu ca si la mine e vie rana, au trecut doua saptamani de la chiuretaj si tot ma mai incearca lacrimile.
Ultimul timp chiar s-a lungit mult listuta
Insa eu cred ca in timpul apropiat vom avea si noi puiutii nostri in brate

Ignatica, draga, hai nu fi trista, stiu ca e greu, de buna dispozitie.

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Iganaticaaa te pup
dany ma duc acu sa'l gasescte pupppp
alinushca imi pare rau dar chiar nu stiu la cine sa te indrum..poate te ajuta fetele..ca io la Buc am fost doar la cativa care sincer m'au dezamagit..iar din auzite nu pot recomanda,,

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

oana, felicitari din suflet ptr gemeni, sa fie cu noroc si sanatosi sa-i tii in brate!ma bucur tare mult ptr tine

laura, am vazut frumusetea mica, ochi albastrii are clar! sint bine baietii mei ptr moment, ca azi dominic era cam moale si cit timp am fost la fitness(ca si eu merg, tu cit te-ai ingrasat?) s-a culcat din nou(el, care nu doarme mult) si cind s-a trezit a plins mult dupa mine si a vomitat.....sotul si soacra sint bolnavi, gripa, sper sa nu dea la copii....felicitari ptr ca vei fi nasica!si baietii mei o pupacesc pe thea!

liana, pai eu imi faceam griji de tine si tu cind colo erai in vacanta, na.....sa-ti fie de bine atunci da data viitoare da si tu un tir pe mess sa nu mai stau cu griji

mony, in general cam la toate femeile se contracta burta de la un anumit nr de saptamini, te pregatesc ptr nastere, atita timp cit sint nedureroase totul e ok, ma bucur ca e bine bebe mic, l=am vazut in poze, merci ca intrebi de noi

dana, deci tu ai pus pozele alea la plaja sa mor eu.....ca la noi e cald +7C, da e inca multa zapada......da una peste alta, esti o frumoasa, asa ca te iert, si patul lui bebe mic e tare frumos, dar atentie la securitate cu alea ce spinzura, risc de sufocare, infasurare in jurul gitului, adica asta e cel mai rau, m-am tot gindit sa zic sa nu zic, na am zis, ca totusi am experienta cu 2 pitici, sarcina usoara in continuare, si abia astept sa-ti fac galerie

cristina, ai o minunatie de fetita, si eu am luat exact asa o rochita cu alb si negru da cu trandafir alb ptr fetita nasilor lui david(are 2 ani_

roxana, merci mult, abia astept sa admir si eu poze cu bianca!cum esti?imi pare tare rau ca te doare operatia si de dinte

mickaella, imi pare tare rau ca te alaturi grupului

musette, ati ales nume la baietel?ma bucur tare mult ca esti inca aici, ca si celelate gravidute care mai scriu aici

consi, o saptamina frumoasa si la tine

alinushca, bine ca bebe e bine, mie la 12s mi-au facut triplu testul, si imi zicea ca e prea mic sa se vada multe, mi-a masurat claritatea nucala(aici se masoara pina maxim 13s sa ai apoi nu se mai vede ce trebuie sa se vada), degetelele, doua miini si doua picioare, si cam atit zicea ca mai mult nu se vede, e prea mic. inima si restul la 20s se vad bine atunci se face eco morfo, cel putin aici. iar cu serviciul stii ce faci? nu spui nimic, iti bagi sub bluza o perna, da una mare sa pari asa in luna tare mare, si mergi asa la munca, adica apari asa, si gata toata lumea va intelege mesajul tau!

mav, si la mine a mers ce a zis liana, si eu am slabit cu david 5 kg, abia prin luna a 5-a le-am luat.desi mi-a fost rau cam toata sarcina cu el, vomitam si in ultimele saptamini, aveam greturi,si dominic saracutu ma tot intreba de ce mi-e rau! asta este, bine ca bebe e bine. si cu dominic mi-a fost tare rau, dar cu david.....mi-a fost groaznic. ptr hemoroizi mi-au dat un remediu tare bun in spital, tampoane imbibate cu apa de hamamelis

michelle, cum esti?

ignatica, sint alaturi de tine, nu te lasa, da mina la mine nu te las sa te izolezi ca e mai rau, din contra e bine sa vorbesti cu cit mai multi

myna, ce tare ma bucur ptr voi, asta da cadou de ziua sotului tau! felicitari ptr fetita sa o tineti sanatoasa in brate!te pup tare

mirelush, bravo, vezi ca il simti si-ti faceai griji degeaba, da te inteleg perfect.trebuie sa te relaxezi, si sa stai calma, sa masori tensiunea si vei trece cu bine, simt eu asta!

idaira, cum esti?

fetelor eu intru mai rar si voi intra la fel ptr ca e ultima mea luna de stat acasa cu astia mici, apoi iar nu o sa-i vad cite 8-9 ore pe zi deja mi-e dor de ei,oricum voi lucra doar 4 zile pe saptamina, asa mi-am negociat, vreau sa facem cit mai multe activitati, merg la sala de 2 ori pe saptamina,si forumul imi lua f mult din timpul meu liber, acuma seara citesc carti, ma uit la un film, ma masez, ma rasfat. dar sa stiti ca sint alaturi de voi toate si voi fi mereu, si sint convinsa ca toate va veti tine bebe mult dorit in brate!
va pup tare

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Liana e in partea stanga sub locul unde scrie “Membru din…..”.
Laura Ioana sunt 2 poze cu dovada ca e baiat. Una din ele are chiar o sagetuta pe ea ptr ca tocmai atunci imi arata si mie doctora ca sa ma conving. Este putulica vazuta printre picioare asa….. Ca statea fiu-meu intr-o pozitie indecenta. Dar cred ca sunt un pic neclare pozele. Io stiu ca mie mi-a aratat doctora.
Ignatica nu trebuie sa te izolezi. Trebuie sa vorbesti cu cineva, sa iti eliberezi/descarci sufletul. Vorbeste cu sotzul tau, sau scrie-ne noua tot ce ai pe suflet. Daca simti nevoia sa plangi, plangi. Pe mine m-a ajutat foarte mult sa vorbesc cu vara mea care si ea trecuse prin asa ceva.
Ladymina77 felicitari ptr fetita. Ce cadou frumos ptr ziua sotului tau. La multi ani si sa iti traiasca! Si sa stii ca pe fetita o poate chema si Bianca Andreea sau Andreea Bianca. In plus vad ca si fetita ta e ceva mai marisoara ca io ma speriasem ca e fiu-meu prea mare ptr 24-25 de saptamani. Al meu avea 868 de g dar oricum baietii sunt mai maricei, de obicei. Sarcina usoara in continuare.
Blueeyes2003 lasa ca de data asta o sa fie totul bine. Tinem noi pumnii sa fie asa. Nu te mai gandi la ce e mai rau. Trebuie sa gandesti pozitiv.
Alinushca si io sunt de parere ca medicul ala ar trebui schimbat. Sau macar mai cere o parere la un alt doctor. Oricat de multe paciente ar avea ar trebui macar sa te mai intrebe ce si cum sa zicem in cazul in care chiar nu isi aduce aminte nimik. Desi nu mi se pare normal. Si la mine fosta mea doctora (ca stii ca io am schimbat-o ca era si ea gravida si nastea inaintea mea) avea o gramada de paciente si tot isi aducea aminte de mine ce si cum. Mai uita ea cateodata un amanunt marunt dar in mare stia toata „istoria” mea.
Oana oana26 stai linistita acolo in pat sa fie totul bine. Va pup si tin pumnii sa fie totul ok pana la capat.
Danny
Pepsi ma bucur ca sunteti bine. Bucura-te de luna asta din plin.
Michelle ce mai faci?
O zi buna tuturor! Va pup pe toate!

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Noi am intat pe ultima suta de metri....de acum cu Dumnezeu inainte! Se poate intampla in orice zi, Diana e parca tot mai agitata....maine mergem la monitorizare, eco si control, sa vedem ce ne zice dr.

38+ cu Diana

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Va multumesc tuturor pt felicitari.Intr-adevar a fost o zi deosebita ieri dupa aflarea vestii,n-am sarbatorit decat sambata o vom face cand vin parintii la noi insa am fost cu totii f bucurosi.
Am aflat destul de tarziu ce este Alinushca pt ca la 12 s si la 14 am fost la alti medici si mi-au spus ca nu se vede bine si ca ar fi fetita dar nu e nimi sigur.Apoi pe la 15s cand am lesinat si am fost la urgenta era o doctorita tanara ,fara experienta care mi-a spus f hotarata ca e baiat si asa ca m-au bagat in ceata cu totul.N-am stiu ce sa mai cred.Acum sunt convinsa ca este fetita dar important este sa fie sanatoasa.
Mony ,am citit si eu ca e destul de marisoara la varsta asta si asa mi-a zis si medicul,oricum din cate am auzit multi copilasi in ultima vreme sunt mai mari decat normal.Important este sa fie sanatosi.Felicitari si tie pt baietel,cum o sa-l cheme?Cu numele la noi e mai dificil pt ca Bogdan are doar un singur nume si sotul fiind mai fixist de fel a zis ca si la fetita tot unu singur ii punem,asa ca inca nu stim exact:)
Mirelus,nici la mine nu s-a miscat f mult la inceput insa acum face un adevarat spectacol ,mai ales seara.
Flavia dc trebuie sa meergi asa devreme la munca?Cat este concediul pt ingrijire?Si ce o sa faci cu David?Asta e singura chestie buna in Ro pana in prezent ca putem sa stam acasa 2 ani cu bebelusii ,numai ca stam pe bani putini din pacate.
Michelle unde esti?
Va pup pe toate.
24+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Kitzy succes maine la monitorizare. Normal ca devine tot mai agitata pentru ca deja nu mai are loc acolo in burtica si abia asteapta sa iasa afara si sa aiba saptiu destul sa dea din manutze si din piciorushe! Noi suntem pe aici cu galeria.

ladymina pe la noi pe la odisee toate fetele sunt super incantate de, de, de Iosup... Toate spun ca nu a dat niciodata gres cu sexul chiar la varsta foarte mica. Am programare peste 2 saptamani si sper sa aflu si orice mi-ar mai zice altii dupa aceea am sa-l cred pe el! Tot atunci fac si TT... care e cam devreme facut dar... asta e... asa a zis doc'u.

Pepsi sa stii ca mi-ar placea sa pot pune in aplicare ideea ta. Cred ca doar daca imi pun o bluza stransa si pantalonii de gravida pe care mi-am cumparat deja or sa se prinda si or sa se linisteasca. E foarte bine ca ti-ai diversificat cat mai mult activitatea. Esti mamica implinita acum. O intrebare: ce nastionalitate e sotul tau?

monysorescu cred ca doctorul asta are foarte multa incredere in el si in ce a observat el de-a lungul timpului si de aia nu simte nevoia sa tina vreo evidenta despre pacientele sale. Chiar si asa am redus Utrogestanul doar la jumatate (iau 2 seara) iar Pregnyl nu am sa mai fac deloc. Aspenter sigur nu mai iau ca nu imi place deloc iar Biomarin o sa incep sa iau de pe la 14 saptamani. Sper sa fie bine asa (din ce mi-a zis el si ce am citit pe net). Ce sa te faci cu pacientele astea incapatzanate ca mine... ?

IreneCAM, dr. mi-a zis de la inceput ca tratamentul e pana in saptamana 12. Celalat dr al meu care ma cunoaste si stie ce probleme am avut (calomfirescu) mi-a zis ca sa intrerup treptat. O sa il intreb Luni cum anume vede el treaba. Dar ideea era ca la 12 saptamani placenta ar fi trebuit sa preia complet productia de progesteron. Asa ca daca tu ai luat pana la 20 de saptamani inseamna ca a fost putin altceva. O sa vad cum ma simt. Am sa fiu foarte atenta la simptome si sper sa imi dau seama daca merge bine acum ca am redus la jumate (iau numai 2 Utro seara). Oricum am ecografie Luni si inca o ecografie la Iosup, peste 2 saptamani Marti, asa ca presupun ca o sa se vada oricum daca ii merge bine cu mai putin utrogestan sau nu. Sper sa fie bine. Multumesc pentru sfaturi!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,va multumesc pentru sustinere si pentru gandurile bune.Sunteti minunate! Incerc sa gandesc pozitiv pe cat posibil!
Alinushca, eu initial am luat Utrogestan 4/zi si apoi le-am redus la 2/zi pana in saptamana 12.Apoi am inceput cu BioMarin si MagneB6 si iau si acum.Nu am luat deloc Aspenter.
Flavia, asa repede te intorci la lucru?Atunci profita din plin de timpul petrecut cu baieteii tai.
Liana, te puuup acu'
Oana, felicitari pentru gemeni! Ai grija de tine si de ei!
Kitzy, sa ne anunti cand se apropie momentul ca sa nu ratam galeria.

Va !

Mirela 21w
Our little Miracle!

Mergi la inceput