*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

Iata si cateva coduri pt. tot poporul....

65110 ( 5 euros de réduction = fdp à 0.4)

68373 ( kdo = ensemble 3 pièces pantalon, top et caraco, T 38/40)
68411 ( kdo= idem, T 42/44)
68454 ( kdo= idem, T 46/48)
Nu stiu cum arata ansamblul....daca gasesc va pun link.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

65110 nu-mi merge.

dar 68373 imi da si cadoul din 3 piese (gris) si fdp=0. asa ca merci frumos!!! aveam cosul plin, lansez comanda ca eram in cautare de fdp 0

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Lorenza, Laura Ioana, merci
Am mai incercat in dimineata asta, prima data nu mi-a mers (cand tastam prima litera din adresa de mail mail mi-o recunostea automat browserul) si tot n-a mers. Apoi am tastat intreaga adresa, si a mers - ieri incercasem si cu numarul de client - si tot nu reusisem ... Spooky !

quote:
Originally posted by danita

spalat unul dintre aceste tricouri cu ariel in masina dupa o prima purtare : http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-t-shirts-okaou.aspx?productid=324112908&documentid=321408&categoryid=38138978&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 am scos un tricou cu ceva lipici pe fatza dar caruia i s-au spalat culorile ..... salutare si la gara :) . uite asa au clienti in permanenta :))

asa ca , aveti grija ! :)

Danita, eu spal toate hainele fetitei mele cu apa fierbinte care vien pe tzeava (am masina de spala bransata si la apa calda, si la rece) - deci le spal cu mai mult de 60 de grade (desi etichetele zic 40). Deocamdata nu am patit nimic, la niciuna din cele 30-40 de hainute pe care le avem deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

quote:
Originally posted by aissa

Am mai primit si eu azi o comanda, exclusiv pentru Ale:
www.laredoute.fr/vente-jupon.aspx?productid=324112035&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> fusta , www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23112482&productid=324112037&documentid=321408" target="_blank"> jacheta aferenta ambele pe violine si inca un www.laredoute.fr/vente-veste-velours.aspx?productid=324086860&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub" target="_blank"> sacou roz . De toate sunt super multumita, fff misto.
Acum astept sandalele cu sacul cu ratatouille.

Poze in concurs, votati-ne daca va plac:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank"> Concertpe2voci
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=45" target="_blank"> zbor

Aissa, vreau sa ii iau si eu la Deniselu' meu exact aceleasi chestii, ca par foarte dragute. Poti sa imi spui cum sunt numerele, daca se potrivesc? Deniselu' are 112 cm si e slabuta, i-as lua 114, sa ii vina acum, dar mi-e teama sa nu fie numerele mai mici. Tu cum i-ai luat lui Ale? Materialele sunt moi, ca a mea nu suporta nimic teapan?

Multumesc mult
Daniela si Denisa (5 ani si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am luat 114 la gecuta si sacou si 102 fusta in conditiile in care Ale are cca 100-102 cm. Eu am mai luat multe bluze/geci 114 si pot spune ca: tricourile 114 ii sunt bune, gecile 114 ii sunt largi. Ca si general, la bluze manecile sunt f lungi dar bluza in sine e scurta. Gecuta e ca si model mai scurta, lui Ale ii vine sa spun pana mai jos de talie, probabil fetei tale ii va veni pana la talie. Sacoul ii e putin mare Alexandrei, probabil ii va veni bine 114 fetei tale.
Fusta am luat-o 102 pt ca la pantaloni 108 ii e bun, 114 ii sunt lungi si nu am vrut sa ii vina pana in pamant. Asa 102 ii vine fix pana sub genunchi.
Materialele sunt moi, nu-s tepoase. Putin mai tare e sa zic raiatul dar nu e batos, e ok.
A...am poze cu ea imbracata sa vezi exact cum vine mas 114 pe ea. Fusta iese in poza lucioasa dar nu stiu de ce, e mat materialul, nu are sclipici.
Deci 2 poze (sper sa vada, sunt in photobucket): Geaca si fusta si sacoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

din ultima comanda:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-ballon-femme-prix-mini.aspx?productid=324130410&documentid=207608&categoryid=22899486&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - culoarea din poza, bumbac cu elastan de buna calitate; foarte finut

restul au fost tricouri nike de la vent privee...

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Multumesc mult, Aissa. Tare frumusica Ale a ta si ii stau frumos hainutele. Acum stiu cum sa comand. Cred ca m-am ars la comanda de pe 31 martie, ca i-am comandat tricouri de 114 si cred ca or sa-i fie mici. Astept sa vina, ca inca mai sper sa ii fie totusi bune - daca sunt scurte nu e asa mare problema, ca se poarta gemul cu vedere la buric, stramte sa nu-i fie. Astept acum cu nerabdare sa imi soseasca primul pachet, daca nu ii vin nu e bai mare, ca avem verisoara de 3 ani, care sigur se va bucura, dar mi-e ciuda ca imi placeau tricourile respective. Ei, vom vedea.

Inca o data multumesc pentru ajutor.
Daniela si Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

Iata si cateva coduri pt. tot poporul....

65110 ( 5 euros de réduction = fdp à 0.4)

68373 ( kdo = ensemble 3 pièces pantalon, top et caraco, T 38/40)
68411 ( kdo= idem, T 42/44)
68454 ( kdo= idem, T 46/48)
Nu stiu cum arata ansamblul....daca gasesc va pun link.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Poza pt compleul gri e aici:
http://images3.hiboox.com/images/1408/31nvfd79.jpg

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

sALUT GAGICI!
TOCMAI VENII SI EU DE LA SPITAL SI INCERC SA CITESC DIN URMA.Mi-a fost tare dor de voi si ghici??//tare as mai da o comanda.
gabitacomultam fain pentru coduri,diseara dupa ce ma mai odihnesc incep sa redoutez putin.
sanatate va doresc,ca-i mai buna decat toate si spor la shoping!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Da' Nushulica,Madau...pe unde umbla?Nu le-am mai "vazut" de multa vreme pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Monica, cum fu? Acu esti bine?
Jas, nushu s-a mutat la "sobectu" cu mamici de sept-oct.2008 ca-i gravi, mey! Am descoperit-o intamplator. Parca nu tin minte sa ne fi dat vestea, dar o taxam noi. Sigur apare la reducerile din vara sa ia lucruri de bebei.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput