Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza la toata lumea!
Apropo de clisma la nastere,mie mi-au facut,dar tot a fost si accidentul in timpul expuziei.Asta e!
Fetele,voi cum stati cu nervii?Eu am un chef de cearta ceva de speriat!Ma contrazic cu toata lumea,dar incerc macar sa-i menaj pe Theo si pe sot,ca asta mi-ar mai lipsi.Ma si plictisesc ingrozitor la serv,ca astia nu ma mai baga in seama de cand au aflat se bb,nu imi mai dau de lucru si imi vine sa imi iau campii.E asa nasol sa stai degeaba,pe un scaun si sa te uiti pe pereti.Ca de net m-am saturat,nu stiu ce sa mai caut,ce sa mai citesc.Bine,stau cu ochii pe forum,si cand va "aud" ca iar ati cumparat diverse lucruri pt bb,iar ma "depresez".Eu nu am luat NIMIC!!!Absolut nimic.Si nu pt ca nu as vrea,dar nu stiu de unde sa incep,nu prea avem bani si abia astept sa ajung acasa,sa vad ce mai am de la Theo si ce ar mai trebui in plus.Oricum Theo a fost imbracata in albastru(pt ca e culoarea mea preferata si in plus se potriveste beton cu ochisorii ei),deci sigur e acoperit si bb.SI pe bune ca vreau si eu la cumparaturi de hainute mici-micute,dar....
Cam naspa starea de spirit in sarcina asta,desi l-am asteptat pe bb2 2 ani jum.Nu stiu,tot timpul sunt stresata,deprimata,rautacioasa,ma simt vinovata(nu stiu exact de ce),vreau sa stau mai mult cu Theo(dar nu am timp sau nu imi fac,nu stiu);sunt nelinistita,nerabdatoare,...Dar v-am innebunit de tot.Oricum,voi mi-ati zis la un mom dat sa intru si sa spun orice prostii,si m-am conformat

toate fetele

Andreea 29+ si Theona-Lucia(27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...tocmai am primit un mesaj de la Mona, sangereaza iar si s-a internat...

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Anaxena si eu is la fel atata au scris fetele ieri ca am citit tot da nu am retinut mai nimic.
Legat de apa mai se poate intradevar si rupa mai ca in filme asa da de ex daca aveti bafta mea si tre sa se chinuie ei sa o rupa in spital nu aveti treaba cu salteaua. Acuma si noi ca si AlinaM avem o slatea din aia super scumpa da avem si protectie din aia speciala, nu e waterproof dar oricum protejeaza pt cat e nevoie oleaca taunci daca chiar patesc asa ceva.
Hainutzele care le-am luat salopeta cu fluturas si body verde si aia alba is pt bebe 2 Ari e cu setul ala cu catelul fusta de blugi, bluzita si ciorapeii.
Acu eu tre sa ma agit sa rezolvam cu niste acte care ii trebuie lui Flo la firma si ne prindea tare bine daca eram casatoriti ca putea aplica direct si pt mine ca dependent. Acuma sa vedem cum rezolvam cu programarea ca daca e pste vreo doua trei sapt avem timp sa rezolvam si cu certificatul de casatorie, cu toate ca nu va fi ceva frumos si vai sa ne aducem aminte si party si ceva da e mai imp hartia aia momentan, om face nunta cand facem in ro, cununia religioasa, da acuma sa vad cand reusesc sa fac programarea astept sa se faca ora 9 ca sa pot suna la astia.
Uff nasol tare ca trebe hartiile alea chiar acuma, da asta este sper sa reusesc sa le rezolv.
Da ieri am fost si mi-a luat sange vreo trei eprubete, asistenta saraca mi-a zis vai da nu te uita sa nu lesini pe aici si i-am zis sa nu isi faca griji ca is super calita la din astea. Na ei saracii zic ca mai e lume care cand vede cantitatea aia de sange ii vezi cum se albesc la fatza, asa e si Flo el si la tv daca vede ceva niste detalii de la vreo operatie se face verde la fatza rapid si il ia cu lesin. Da cand am nascut a fost curajos.
Anka faine rochitzele alea de pe ebay, da aia care zici ca e pt Eliza am vazut ca tot marimi mici au 6-12 luni sau nu am vazut eu bine?
Pt baieteii la botez aici in genere sunt tinute din astea gen costum camasutza, pantalonash si vestutza facute pe crem sau lab din satin si etc, is f dragutze da tot asa tre sa cauti bine sa gasesti ceva klumea ca sunt si turcisme din alea super impopotonate.
Bai iar o sa ziceti ca am eu ceva cu stilul din Ro, da aici nu se face clisma si nu se rade zona intima. Nici vb de asa ceva din contra zice ca nu e bine sa o razi exact atunci ca e mai mare riscul de infectii si nu e o rusine daca atunci cand impingi mai impingi si altceva, moasele sunt obisnuite cu asta si le zic mereu la mamici sa nu le fie rusine asta e un semn ca imping cum trebuie. Si eu am patit data trecuta, oricum eu nu prea am reusit sa mai mananc cum trebuie ultimele zile asa ca...Si era si doctoritza acolo si doua moase cand am nascut si nici una nu s-a ofensat de "gestul" meu, e ceva normal ce se poate intampla si cu asta basta. Cand a studiat obstretica ginecologie si a facut practica sigur a auzit si a mai vazut asa ceva deci nu vad de ce vai vezi Doamne s-ar simti jignite. Da in ro orice e posibil mai si urla la tine din chestia asta probabil.
Didi hai ca esti tare simpatica cu numele.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Andreea si eu sunt ca si tine cu nervii. MA super enerveaza toata lumea si mai ales al meu sotz pe care nu incetez sa-l chitai cu diverse. Tare nasol e sa te plicti la lucru. Si eu am cate o saptamana pe luna de plictiseala crasa. Uuuufff bine ca e wk si in plus frumos afara.

Ce rau imi pare de Mona. Eu cred ca acasa nu reuseste sa stea linistita si de aia o apuca :(((.

Despre clisma si defrisare . Aici nu se face clisma dar iti zic sa iei un laxativ sau sa iti pui un supozitor cu glicerina cand incep contractiile. Despre epilare se zice ca e igienic :) (si iar apar bordeiele :)))), mai ales daca e loc de o epiziotomie, dar nu te epileaza ei obligatoriu acolo, poti sa te duci gata pregatita.

Vicky 28+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Cristina...ai dreptate...unghie incarnata!!!...asta este...stiti voi vorba aia cu toate bubele rele...

Am venit de la eco, Timeea ramane Timeea, si i-am zis dr meu ca nu am ajuns la morfofetala...asa ca mi-a facut el acum...(GRATIS!!!!!!!!!!)...si buburiza mea mica este PERFECT SANATOASA!!!!...mi-a luat acolo toate organele la puricat...si este PERFECTA!!!!...sunt asa de fericita fetelor!!!

Bujo, azi te voi suna, dar cred ca saptamana viitoare o sa ne intalnim, pt ca acum nu am voie sa ma incalt...sunt in sosete peste pansament....si ca sa fie treaba treaba...azi...PLOUA!!!!

Va pup,

Cami 25s+, cu Timeea Cristina

Va pup,

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy ma bucur pt tine ca Timeea e sanatoasa! In ceea ce priveste vremea urata, poate e mai bine asa, ca daca era frumos ai fi avut chef de plimbare, si cu unghia incarnata e cam greu sa te bucuri.

Mai, voi vorbiti despre clisma la nasterea naturala, dar eu am o alta dilema. Am inteles ca la cezariana ti se introduce o sonda prin uretra, si ma intreb daca e obligatoriu, ca eu nu am auzit la vreo alta operatie despre chestia asta, si mi se pare horror! Asa ca, fetele care au facut cezariana, poate ma ajutati cu un raspuns, ca pe dr nu am intrebat-o inca, m-am gandit ca e cam devreme pt amanunte din astea.

Anna 25+ cu Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

The_Andreea, sa stii ca te inteleg perfect!!!..cred ca prin ceea ce treci tu, trec si eu, nu chiar asa...dar destul de asemanator...pt ca si eu mi-am dorit f mult acest copil...si asa s-a intamplat ca de cand a,m ramas insarcinata au inceput si problemele in special la firma sotului meu, au lucrat f mult pt cineva in Franta...si si-a luat teapa....si a pierdut o gramada de bani...si avem si noi probleme cu banii, degeaba am eu salariu mare, ca daca acum vin numai eu cu banii in casa...se cunoaste, ca dupa ce platim ce avem de platim raman cu mana goala....si imi este f greu cand il vad pe sotul meu cum se simte vinovat....pt ca din cauza asta nu putem sa ne aranjam apartamentul....si obligati fortati trebuie sa stam la socrii....dar ce putem face???....nu este ce ne-am dorit..si eu vad multe lucrusoare pt bebei....dar slava Domnului inca mai sunt 3 luni si jumatate pana o sa nasc....asa ca mai e ceva timp....ma amagesc eu!!!!

Sa ne bucuram pt bebelusii sanatosi, pt ca asta este cel mai important pe lumea asta!!!.....trebuie sa treaca si perioada asta grea....nu???

Si asa cum spui tu si eu sunt nervoasa, suparata, morocanoasa...s.a.m.d....gandeste-te ca atunci cand sotul meu era in Franta voiam sa gab divort...dar eu sunt convinsa ca daca ati vedea cum se poarta el cu mine ma-ti bate toate!!!!...noroc ca am pe ce sa dau vina!!!!

Hai, capul sus...nu avem ce face!!!...si gandeste-te ca mai avem ceva timp!!!

Cami 25s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Andreea, e normal sa ai atatea ganduri si sa iti pui atatea intrebari. E din cauza hormonilor!!!
Mada , si eu am citit ca epiziotomia s-ar vindeca mai repede daca zona respectiva nu ar fi rasa!!
Camy, ma bucur ca Timeea e sanatoasa!!! ai grija de tine!!!oricum, sunt rele rau unghiile incarnate, bine ca te-ai operat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AnnaBaby

Camy ma bucur pt tine ca Timeea e sanatoasa! In ceea ce priveste vremea urata, poate e mai bine asa, ca daca era frumos ai fi avut chef de plimbare, si cu unghia incarnata e cam greu sa te bucuri.

Mai, voi vorbiti despre clisma la nasterea naturala, dar eu am o alta dilema. Am inteles ca la cezariana ti se introduce o sonda prin uretra, si ma intreb daca e obligatoriu, ca eu nu am auzit la vreo alta operatie despre chestia asta, si mi se pare horror! Asa ca, fetele care au facut cezariana, poate ma ajutati cu un raspuns, ca pe dr nu am intrebat-o inca, m-am gandit ca e cam devreme pt amanunte din astea.

Anna 25+ cu Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze

Anna, da e obligatorie sinda urinara!!! De obicei se pune la pacientii care sufera interventii chirugicale indelungate sau care nu se pot mobiliza dupa operatii.Cezariana intra in a doua categorie.Oricum nu simti cand ti-o pune, se pune dupa ce se face anestezia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

camy ce bine ca e sanatoasa copila.
Fetele am vb si io cu Mona si iar e in spital cu sagerari. Si o doare si burta foarte tare. Offf ca nu mai scapa fata asta de necazuri. A zis ca n-a facut cine stie ce efort, doar cat sa-i dea lu Cris de papa si sa-l puna la olita. Dar in cazul ei crek trebuia repaos complet. Oricum e dificil si o inteleg, sa speram ca o sa fie bine.
Despre clisma ne-a zis si noua cand am vizitat clinica si sincera sa fiu nu ma deranjeaza. Si zicea asistenta ca e spre binele nostru sa ne faca pt ca altfel o sa stam cu stres si n-o sa impingem de frik sa nu iasa si altceva. Si sunt de acord cu ea, chiar nu vreau sa-mi fac griji si pt altceva. Desi a specificat ca daca se intampla pt ele nu e nimic nou sau rusinos ca sunt obisnuite dar noi cu siguranta nu ne-am simti in largu nostru ca doar nu patim asta tot timpu. Mama de exemplu, cand l-a nascut pe fratele meu a ajuns asa repede sa nasca ca n-au mai apucat sa-i faca clisma si avea un stres, tot timpu zicea ca se scapa pe ea si desi ii spuneau sa-i dea drumu ca nu se intampla nimic ei ii era rusine sa impinga. Iar cu rasu nu stiu ce sa zic. Mada tu zici ca la voi sunt de parere ca se vindeca mai repede daca e par acolo dar io tind sa cred ca nu e asa. De ce cand te opereaza pe creier sau cand opereaza un animalut se rade zona bine? Doar in par se prind cele mai multe bacterii. Dar iarasi, cate bordeie atatea obiceiuri.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput