Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
sursula spune:
Buna dimineata!
ANA-ma bucur ca totul a fost ok la eco!si...nuuuuuuuuuuuuuu,nu mi-ai facut pofta de ciulama-tocmai mi-am trimis barabatu' sa cumpere smanatana si inghetata ca m-ati innebunit cu masina aia minune !
ELLA-foarte urata faza cu hotii.Eu m-as baricada bine...
CAMY-si mie mi se pare ca mi-au reaparut greturile-nu la fel de puternice si dese,dar exista.
BOTI-sunt de acord cu botezul.Nici eu nu vreau petrecere mare-familia si nasii!
CRISTINA.p-cat despre vise urate,cred ca sunt printre fruntase-am deseori vise -despre care nici nu vreau sa vorbesc-in legatura cu bebita.Dar ma gandesc ca e normal.Din cauza grijilor pe care ni le facem!
ANKA-wooooow!Ce rochite frumose!Nemaipomenit de frumoase!Poti comanda?Din pacate hainutele de baietei nu sunt nici asa diverse,nici asa frumoase ca cele de fetita...
Va doresc o zi frumoasa!!!
Sursula21+bebe Tudor
dia_filipas spune:
Netatza fetele!!
Iaca mai apuc si eu sa intru, dupa vreo 2 capitole ce-i drept...rusine sa-mi fie. Oricum mai am doar o sapt. de servici, dupa care o sa intru in concediu de odihna si apoi prenatal...deci voi fi libera!!!
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la mesajul anterior cu concediul prenatal...m-am lamurit, de fapt am recalculat si imi iasa zilele, deci am scapat de o grija!
Cat despre cumparaturi eu nu am luat inca absolut nimic bebelinei...nici macar un botosel...imi tot spun ca mai am timp cand o sa fiu in concediu.
Am fost ieri la control si se pare ca Miruna a ramas tot Miruna, are 670 de gr, ceea ce cred ca e in grafic, s-au mai atenuat diferentele dintre capusor si femur, deci e OK. Statea lateral, deci se pregateste sa se intoarca cu capul in jos.
Despre mine a zis dar: "Ce ne facem cu uterul tau asta subtirel" nu i-a placut, da' nici nu a zis ca ar fi grav... A, si bb e mai mare cu cateva zile, azi am 26 sapt. si o zi!
Brrr...tocmai am citit ce a spus Caprioara cum adica...iti face clisma la nastere??? E obligatoriu???
Gata ca v-am impuiat capul! Va doresc o zi buna!! Astept cu nerabdare concediul sa merg la cursuri de gravide si sa intru si eu mai des pe la voi!
Pupici!
dia 25+ Miruna
strumfuletz
poze
slideshow
M&M spune:
Neata!!!
Boti, multumesc de explicatie in legatura cu acele corectoare pt mameloane. Am ajuns la concluzia ca nu imi trebuiesc. Ai terminat camara Gargaritei? Cum a iesit?? Cand ne pui poze???
Anka, superbe rochitele!!! Sunt de pe Redoutte???
Narcisa, va sa zica te uitasi la Putin!!! Pe mine nu ma pasioneaza deloc Summit-ul asta!!!
Sursula, cum mai merg filmarile??? Tu ai facut morfofetala de trim 2???
Dia, felicitari !!!!
Camy, multa sanatate!!! Cumva unghie incarnata???
Eu azi ma simt tare bine, plina de enbergie. Ptiu sa nu ma deochi!!.. Aaa...si abia astept ziua de marti sa il vad pe bebe Mihaita. Sper sa fie vreo Mihaela de fapt...
Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Caprioara spune:
Neata fetele,
Pupici la toata lumea.
Eu azi a trebuit sa-l iau pe Matei cu mine la job, ca la gradi nu se lucreaza de trei zile cu Summitul asta, iar mama a spus ca azi are treaba si nu poate sa stea cu el. Asa ca acum le tine de vorba pe colegele mele si le explica el de toate . Trebuie sa ma duc sa-l iau de pe capul lor si sa-l pun sa faca ceva in liniste (iar "liniste" e o utopie cand e vorba de cupilul meu ).
Mai, nasterea mea as putea spune ca a fost relativ usoara, ultima ora a fost nasoala, dar nu insuportabila. Si ceea ce este mai important, dupa un timp uiti partea nasoala si durerea, iti amintesti doar bucuria si partea frumoasa. Am sarit special in poveste peste ora aceea mai grea .
Hai ca trebuie sa fug sa-mi pescuiesc copilul, sa las fetele sa-ti faca si ele treaba, ca el nu le slabeste defel...
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
AnnaBaby spune:
Buna fetelor!
In sfarsit e vineri (TGIF!!!), vine weekend-ul!!!! Din pacate e o vreme ingrozitoare de toamna tarzie, frig, plaie, vant, ce mai, tot tacamul!
Abia astept sa plec acasa si sa ma bag in pat, la caldurica! Vroiam sa merg azi la dr de familie sa vad daca au venit rezultatele analizelor, dar n-am nici un chef, asa ca o las pe luni.
Camy multa bafta la eco, te asteptam cu vesti bune!
Anna 24+ cu Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze
dara_d spune:
Buna dimineata fetelor.
Camy bafta la eco.
Chiar nu m-am gandit la ruptul apei si ce se intampla cu salteaua ,dar asa e ,trebuie sa includ si asta in plan.
Acum am nasul infundat si m-a mai lasat durerea de cap sa zic ca e mai bine .
Eu am bagat deja o masina la spalat ,mai am una .
Asa ca m-am pus pe treaba .....
Va pup pe toate
26+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
AnnaBaby spune:
Am uitat sa-mi actualizez nr de saptamani la semnatura. ce putin a mai ramas - numai 15!!!!!
Anna 25+ cu Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze
Tecky spune:
Pupici pt toate
Eu azi m-am trezit fara nici un chef de nimic.Am bagat o masina de spalat si am pus la dezghetat carne pt o mancare de mazare.Mai tarziu am si o meditatie dar de meditatie chiar ca nu am nici cel mai mic chef.Cred ca si de la vremea de afara mi se trage indispozitia asta.
Ankalaura rochita este de vis,arata ca si cum ar fii facuta pt o adevarata printesa! Vreau si eu una pt ratusca mea!
Camy bafta azi la control si diseara sa ne scrii ce vesti ai!
Dia clisma e obligatorie la nastere pt ca daca nu s-ar face din cauza impinsului am putea scapa pe noi sau chiar pe dr si ar fii neplacut!
Cristina ma bucur ca azi ai o zi mai buna!
Caprioara si eu imi doresc o nastere usoara ca a ta! Doamne ajuta!
Anna ai dreptate au mai ramas atat de putine saptamani pana la marele eveniment,pe de o parte nu mai am rabdare sa-mi cunosc bebelina dar pe de alta parte mi-e si teama de cum va decurge nasterea.
Eu azi fac 27 sapt si am inceput sa simt pe zi ce trece mai intense miscarile bebelinei,ma intreb cum am sa le simt la 37 de sapt?
Tecky 27 sapt
Didi81 spune:
Neatza !
Am visa azi-noapte ca fetita mea nu vroia sa o cheme Aida . Ea vroia Sheherezada, ca pe aia din O mie si una de nopti, si eu ii tot ziceam ca ce nume e ala, dar ea nimic . Si ma gandeam ca de cand trebuie sa iti intrebi copilul ce nume vrea sa ii pui ?! pe mine nu m-a intrebat nimeni !
Didi 25+
M&M spune:
Tecky, deja 27 de saptamani!!! Chiar ca mai e putin pana la intalnirea cu Raluca!!
Dara, Tecky, ce harnicute sunteti..
Didi, ce vis!!! si pana la urma ii schimbi numele bebelinei???
Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"