Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cristina ms de raspuns, ei, daca e dupa anestezie, mai e cum mai e, dar cat o lasa acolo? Ca ma gandesc, cand o scoate, nu mai esti anesteziata. Of, tare complicat!

Anna 25+ cu Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anna, de obicei se tine o zi. Exista o oarecare jena , fiindca simti ceva acolo pe uretra. Cand o scoate nu te doare sau cel putin nu am auzit pe nimeni care sa zica ca l-a durut cand i-a scos sonda.

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Cami,multumesc .Ii tot spun bb-ului ca, din pacate, are o mama care nu prea e normala dar care il iubeste.Sper sa ma creada.
Mona,sa dea DD sa fie ok pana la capat.Oricum,bb Codrin ti-a dem si nu o data ca e un luptator.Un mare pt amandoi.
Anna,tu de ce intrebi de cezariana?Asa o sa nasti?Scuze daca ai mai spus,eu sunt mai uituca.

Andreea 29+ si Theona-Lucia(27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

The Andreea da, cred ca o sa fac cezariana, ca sincera sa fiu, nu ma pot obisnui cu ideea unei nasteri naturale. Eu am pragul sensibilitatii foarte scazut si nu rezist la durere. Stiu toata teoria cu nastere naturala vs cezariana, dar cu toate astea optez pt a doua varianta.

Anna 25+ cu Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

saluatare burtici!

cristina sapt viitoare faci morfofetala de trim II?
si eu merg sapt viitoare ca are si sotu liber si poate merge si el cu mine(vrea sa vada ca e sigur sa putem merge la baby expo dupa patut)

in legatura cu mona: de ce nu i-ati zis sa se duca in locul meu la pop la eco? v-am scris de doua ori sa-i ziceti, poate o indruma el ce sa faca...

anka m-am uitat si eu pe redoute si am vazut ceva chestii dragute si bune la pret.poate il conving pe sot in weekend sa facem ceva cumparaturi

19s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Abia acum m-a programat dr mea la eco la Iosup pe data de 9 aprilie,miercurea viitoare,am niste emotii asa mari,abia astept sa o revad pe Raluca care sper ca nu si-a schimbat sexul intre timp.
Maine o sa ma duc sa discut cu patroana mea in legatura cu salariul care tb sa-l iau pe luna martie,sper sa fie totul bine si sa nu ma enervez,oricum va fii si sotul cu mine si ii va sarii el la gat.
Andreea pana sa intru si eu in concediu incepusem sa ma plictisesc foarte tare la serviciu,ma luau niste nervi de innebuneam dar de cand sunt acasa imi gasesc mereu ceva de facut.Vad ca esti in sapt 29 de ce nu intrii in prenatal?
Camy ma bucur ca fetita ta este bine!
Eu zic sa nu ne facem griji in legatura cu efectuarea clismei ca nu cred ca poate fii mai rea decat nasterea in sine!
Oare ce s-o intampla cu Mona si de data aceasta?Saraca ce sarcina plina de emotii si griji are.
Pupici la toate
Tecky 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dma Mona nu se mai risca sa mearga la altcineva ca si asa dr ei a reactionat f urat cand a aflat ca a fost la Iosup si era sa nu se mai ocupe de ea. Iar altcineva nu vrea sa preia cazul ei pt ca nu se baga peste alt dr si mai e si un caz foarte complicat. Iar deplasarile ii fac mai mult rau.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

pacat ca dr ei a reactionat asa....nu asa se face, poate nu amers la cine trebuia

19s+!

Mergi la inceput

anka am vazut acum pe redoute ca au reducere 10 euro la cumparaturi de peste 69 euro pana pe 7 aprilie

19s+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dma, vad ca te-a lamurit Bujo in legatura cu Mona. Off!!! Imi pare atat de rau ca a dat peste doctora asta... Si da, saptamana viitoare ma duc la morfofetala, abia astept!!!! Dupa aceea putem sa incepem si noi serios sa facem cumparaturi pt bebe

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput