Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
bujo spune:
E adevarat ca poate n-a nimerit la cine trebuia dar acu nu-si poate schimba doctorul. Stiti ca a incercat cand s-a certat cu dr ei si nu se baga nimeni pt ca e un caz special. Asa ca n-are de ales si tre s-o suporte pe asta pe care o are, si mai da si cate o atentie ca sa se ocupe de ea. Ghinion, dar acu tre sa reziste cat poate ca sa iasa bb cat mai tarziu.
bujo
25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
bobitamica spune:
Buna, fetelor,
Narcisa....multumesc ca te-ai gandit la mine...am fost plecata din Bucuresti la niste cunostinte impreuna cu sotul si parintii mei...am profitat de aer curat si multa liniste.
Multumesc si de intrebarea pentru fetita IRINa...e bine..sunt fericita...am fost pe 1 aprilie la eco-morfofetala de trim II si ne-a spus dr. Iosup ca e foarte bine...si eu la fel...suntem ok amandoua..Nu am luat nici in greutate foarte mult..doar 5 kg. M-a intrebat de ce am asteptat atat de mult sa am un bb?? ca eu implinesc 33 de ani in vara....si ce sa-i raspund??? asa a fost sa fie....
Anna...si eu voi avea cezariana...si pe mine ma infioara gandul sondei. Am inteles ca se pune pentru ca nu putem merge la toaleta ...asta e ce sa facem...o sa ne descurcam noi.... cand ne-o pune nu simtim pentru ca avem anestezie...am inteles ca simti o usoara jena cand o scoate....mai ales ca avem si taietura...dar o sa ne descurcam noi...Eu am alta dilema: nu stiu daca sa aleg anestezie generala sau rahie. As prefera rahia....sa vad si eu fetita. dar mi-e teama de intepatura in coloana...tb sa vb cu ginecologul sa ma sfatuiesc cu el.
Boti...pare foarte interesanta masina de inghetata..parca mi-as lua si eu una sa ii fac fetitei bunatati cand va fii un pic mai mare.
Imi pare nespus de rau pentru MONA..
Ma bucur pt tine CAMY ca ai vazut-o pe Timeea si ca e totul in regula...
Si ma bucur pentru toate fetele care au vazut bebeii...
Ma inscriu si eu in randul fetelor care nu au cumparat mare lucru pentru bebelus...Am 3 body-uri si o pereche de sosete...
Va pup pe toate,chiar daca nu va nominalizez
bobitamica
23+
-IRINA
AnnaBaby spune:
Bobitamica eu spun un nu hotarat rahiei, mi se pare groaznic sa aud tot ce se intampla in jurul meu, sa vad doctorii si asitentele, sala de operatie, sa aud zgomotul instrumentelor etc. Brrrrrrrrrr! Mi se face pielea de gaina!!! Prefer sa fiu inconstienta, sa nu stiu ce se intampla cu mine, si sa ma trezesc frumos in salon, ca o sa am timp destul s-o vad pe Maria dupa aia.
Anna
25+ cu
Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Uff fetelor deja ma doare capul de la atatea programri si telefoane, dar am reusit sa le rezolv pe toate.
Am vazut ca vb de sonda si mie cand mi-a facut epidurala mi-a pus sonda pt ca nu mai simti asa bine cand trebuie sa mergi la toaleta si oricum nu ai cum sa te duci asa ca cel mai simplu e cu sonda, dar nu am simtit nici cand a pus-o nici cand a scos-o, dupa ce a trecut cu totul anestezia am simtit un mic disconfort dar nimic care sa zic ca vai ce m-a deranjat.
Asa acu de ce zic ei ca nu e bine sa te razi adik de ce nu te rad aici ca sustin ca se poate infecta la radacina unui fir de par si faci ditamai infectia cu puroi si etc decat daca nu esti rasa. Asa mi-a zis aici si sarcina trecuta. Acuma ma vazut si eu la operatii si etc cum rad locul respectiv si etc da v-am zis ca ni s-a zis aici. Si epiziotomia depinde cum e facuta si de cat frumos e cusuta si daca ai grija de ea se vindeca bine, ca orice operatie. Aici si pt epiziotomie nu zice ca sa te dai cu vreo ceva zice numai ca na sa te speli dupa ce mergi la baie cu apa caldutza sa usuci bine zona tamponand usor cu un prosop si gata. Si in 2 sapt eram ca noua, nu am vaut curaj sa ma uit la cusutura si etc oricum la mine au facut-o cu fire din alea care se absorb singurele si nu am avut nici o pb.
Uff saraca Mona, mai cum tot are ea pb, uff sper sa fie bine de doctoritza aia nici nu mai zic.
Oricum mi se pare totusi ciudat cum un rezident poate vedea ca are infectie si doctoritza aia sa nu vada.
Speram sa fie ok pana la final si sa nu mai aiba probleme saracutza, ca tare chinuita a mai fost si sarcina trecuta si sarcina asta.![]()
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
bobitamica spune:
Anna...am inteles ca oricum esti un pic sedata...ca prectic nu prea realizezi ce se intampla in jurul tau...acum depinde..nu stiu ce sa zic...tatal meu a avut o operatie si i-a facut rahie si a zis ca era ametit...ca nu auzea foarte clar ce vb.medicii.
Adevarul este ca e mai bine sa nu stii...pentru ca poti auzi ceva si te poti speria,face tensiune si alte minunatii din astea...
Dar anestezia totala nu e foarte buna pentru ca ataca inima si creierul in mai mare masura decat rahia. De-a lungul vietii se spune ca nu e bine sa ai mai mult de 3-4 anestezii totale...Eu am deja una de la apendicita...si as vrea sa mai am un bebe in afar de IRINA.
Acum sa vedem...mai am timp sa ma gandesc...
Si eu ma gandesc la Mona...mi se pare incredibil ce i se intampla..si cate probleme poate avea,dar si doctorita ei..cam lasa de dorit...
Tecky spune:
Cristina cand si unde te duci sa faci eco morfofetala?Eu miercuri merg la Iosup la CMU,poate ne intalnim acolo.![]()
Alina Maria spune:
Buna dimineata si de la mine , am terminat in sf. de aspirat si de facut micile cumparaturi , adica am fost dupa fructe , si iata-ma aici . Inca nu am avut timp de cafea asa ca o sa servesc una dupa ce scriu mesajul asta .
Pe Mandy o tin acasa azi ca ieri si alaltaieri mi-a plans cand am dus-o la copii , nu stiu de ce , o sa o tin acasa sa vad cum e .
Imi pare tare rau de Mona saraca nu se mai termin odata problemele .
Succes tuturor care urmeaza sa isi vada bb. la eco , si eu sper pt. voi ca fetitele sa ramana fetite si baieteii baietei .
O sa revin dupa ce fac cafeaua .
Alina
29
si
Mandy Stephanie 3 ani
Alina Maria spune:
Stai asa ca nu inteleg , sonda e pt. treaba mare ? sau treaba mica , adica pipi ?
Mie mi s-a pus un furtunel pt. pipi in timpul operatiei si se scurgea in pungi speciale sub pat , pe care o schimbau des ca eu beam f.f.f. mult lichid aveam o sete continua . Dupa 24 ore au scoso si am simtit asa un pic de usturime dar a trecut imediat . A doua zi am facut si treaba mare la wc. insa am avut niste dureri la operatie ca ziceai ca ma taie cineva . A iesit relativ repede si fara sa ma straduiesc f. mult .
Deci sa beti f.f.f. multe lichide daca vreti la baie mai usor .
Alina
29
si
Mandy Stephanie 3 ani
AnnaBaby spune:
Alina Maria deci tu, a doua zi dupa cezariana te-ai ridicat din pat? Eu sunt tare curioasa cum decurge exact, cand te poti misca, cat de repede iti revii, chestii din astea...
Anna
25+ cu
Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze
mcoca spune:
Alina, sonda e pentru pipi. Mie mi se pare comod cu sonda, nu mai ai si grija aia. In plus dupa operatie clar as prefera sonda decat plosca. Eu dupa ce m-am operat de fiere am fost stresata de faza cu pipi (nu mi s-a pus sonda, sau daca mi-au pus in timpul operatiei eu habar nu am), dar ca norocu, cand mi-a venit sa fac am putut merge la baie.
Vicky
28+ si
Maya
Bebele casei