Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Astazi dau de baut ... cate un suc, nu va ganditi la altceva . Am fost din nou la ecografie, de data asta m-a vazut un dr ginecolog. Invitat special a fost un cardiologist care s-a uitat la inima lui bb, si a zis ca e normala iar bright spot-ul care apare la ecografie insemana un tesut densificat care o sa dispara pe masura ce bb creste. Apoi l-a studiat si medicul ginecolog si - surpriza! - nu mai era nici o dilatatie la rinichi! ... si in rest bb este in grafice. Nu s-a mai pus problema de recalculare a riscului de down - si oricum ar fi bb , pt noi v-a fi perfect . Inchei aici ca sunt busy la job . Weekend placut si o cate o tuturor.

Monica 20+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Tecky

Cristina cand si unde te duci sa faci eco morfofetala?Eu miercuri merg la Iosup la CMU,poate ne intalnim acolo.

Tecky, eu o sa marti eco la Medlife.

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mobriq ma bucur tare mult sa aud ca aveti vesti bune de la eco.
Acuma ceva vesti si de la noi va ziceam ca tot am stat calare pe telefon sa fac programarile si etc pt actele lui Flo si tin sa va anunt ca pe 24 mai o sa avem cununia civila. As fi vrut sa fie alta data sa nu fiu chiar in 8 luni la cununie dar asta este trebuie sa facem ca ne trebuie hartiile si pana acuma am tot amanat ca am zis sa avem si verighetele si una si alta ca sa fie na perfect dar acuma chiar trebuie asa ca o facem si pe asta. Oricum nu va fi cu mare tam tam sau petreceri sau ceva ca nu avem bani de asa ceva mai ales ca ne costa 157 de lire cununia plus inca 30 de lire de fiecare taxa pt anuntarea casatoriei.
O sa facem creca un gratar ceva la noi acasa cu nasii fetei si ceva prieteni mai apropiati si cam atata ca 24 e sambata si la 11 dim mergem la starea civila. Acuma sper sa ma mai incapa hainele de la botez ca oricum nu ma imbrac in rochie nici sa ma impuste careva. Am sa imi fac un buchetel asa simplu si frumos cu flori de sezon si cam asta cred ca e tot.
Intr-un fel parca as fi vrut sa fie altfel dar poate nici nu stii va fi mai bine asa, de genul ca stiti cand e super planuit nu iese mereu cum trebuie da cand e mai spontan parca mai bine iese. Ma incurajez singura aici in caz ca nu ati observat...

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Monica,felicitari pt rez la eco!
Tecky,da,am implinit 29 sapt,dar,eu nu am dreptul decat la o zi de concediu pe anul asta(mi-am luat 7 in ian,iar restul cu taraita),plus ca ma avantajeaza la bani,cu cat stau mai mult la serv cu atat iau mai multi bani dupa ce nasc(eu sunt una dintre cele care sufera din cauza celor 85%);in plus,teoretic luna asta se fac si la noi mariririle salariale anuale(pe care nu le mai prind decat peste vreo 2 ani);si in sf,dr de fam mi-a zis ca pot intra dupa ce implinesc 7 luni si 10 zile,deci mai am cel putin 3 sapt.
Doamne,cand va aud cu cezariana!Ma ia cu fiori,eu una nu as face asta de bunavoie.Desi,in timpul travaliului,la Theo,la un mom dat tipam la mama sa se duca sa spuna cuiva sa imi faca cezariana,ca eu vreau sa dorm.

Andreea 29+ si Theona-Lucia(27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Hmm cezariana diferea de la spital la spital d-apoi de la tara la tara , la mine a mers struna , am simtit doar o firbinteala cand mi-a facut anestezia , am vazut si am asistat la tot si eram 100% lucida de ce se vorbeste si se intampla in jurul meu . Dimineata la 11.04 s-a nascut printesa am auzit primul planset si am pupat-o aproape direct . Prima noapte am dormit bine in spital a doua nu si a treia nu m-a mai apucat ca am plecat dimineata acasa . Da eu a doua zii m-am dat jos din pat tinand un statv in mana care avea perfuzia pe el , asa o punga cu ceva .
Am fost cam ametita dar mi-a trecut , prima data m-am dus la ghiuveta sa ma spal pe dinti , a doua oara am fost la wc. sa fac caca , si a tria oara am fost seara sa fac dus , pe atunci fara perfuzie ca mi-au scus-o in dupa amiaza aceea .
Recunosc ca am plecat cam repede acasa , dupa 48 ore ca sa spun asa mai corect , de data asta vreu sa stau macar 5 zile sa ma odihnesc bine .

Alina 29 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mada, si eu m-am cununat cand eram gravida. Eram in luna a 7-a. Si am fost imbracata in pantaloni

Imi pare tare rau de Mona, sper sa fie bine. Imi imaginez si prin ce trece cand se gandeste la cel mic de acasa, ofof...

Monica, ma bucur mult pt. vestile bune.

Mie data trecuta mi-a rupt dr. membranele cand aveam dilatatie 8 parca. Oricum dupa faza aia s-au precipitat lucrurile si intr-o ora Matei era nascut deja.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

In legatura cu cezariana...nu mi se pare atat de tragic...e o operatie ca oricare alta pana la urma.Eu am fost la spital la o colega care a nascut de curand si in salon cu ea era o fata care nascuse prin cezariana...si mergea foarte bine...era a doua zi...putea chiar sa ia copilul in brate fara probleme. Acum cred ca depinde de fiecare dintre noi.Si in urma nasterii normale poti ramane cu sechele toata viata...ex. este mama mea...care din cauza faptului ca bazinul a fost foarte mic ....iar eu nu prea m-am intros cum trebuia...doctorul m-a apucat de picioare..mi le-a luxat pe amandoua,iar pe mama a lasat-o sa se rupa in voia sortii...fara sa o taie asa ca va pot spune ca pana la 54 de ani mai are un gen de durere atunci cand se schimba vremea....Asts aste....poate ca asta se intampla acum 33 de ani,dar eu sunt sigura ca si in ziua de azi sunt cazuri. Fina mea a stat 18 ore in travaliu fara lichid si pana la urma i-au facut cezariana dupa ce a lesinat....
Deci parerile sunt impartite...important este sa fim bine dupa nastere .

bobitamica23+-IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Oooooooooooo se lasa cu nunta, pai atunci sa petrecem Mada sa te gandesti si la noi cand faci gratar. Lasa ca nu-i mare lucru cu cununia, oricum o sa faceti nunta acasa asa cum va place. Noi am facut cununia si nunta separat si pot sa zic ca a fost un stres in minus la nunta. La cate am avut de facut in ziua aia numa o tura la primarie cu tot neamu nu ne lipsea.
Anna draga, tu nu stii ce-ti doresti cu anestezia generala. Daca ai de ales io te-as sfatui sa alegi rahi. Nu te teme ca auzi prea multe, sunt convinsa ca de emotii si nerabdare numa la glascioru lu bb o sa te gandesti, nicidecum la zgomotul facut de instrumente. Insa anestezia generala te afecteaza mult mai mult, iar pt bb e un risc in plus. In primul rand nu tre sa mananci cu o zi inainte, apoi poti avea stari de greata si voma dupa ce te trezesti plus alte reactii pe care le poate avea corpul tau la anestezic. Iar bb poate fi serios afectat daca nu este sscos in maxim 18 min de la anestezie (ne-a zis la curs pediatrul care opteaza pt rahi). Si doamna de la curs ne-a zis ca a avut niste probleme foarte mari de la o anestezie generala cu pareza etc. Nu vreau sa te sperii, Doamne fereste, dar daca ai de ales alege ceea ce te poate afecta cat mai putin pe tine si pe bb. Oricum io nu ma gandesc la cezariana aproape deloc, sper sa nu fie nevoie.

bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna gravidutelor,

Am disparut pina acum pt ca n-am mai stiut de capul meu, ne-am intors de la Disney si apoi am avut musafiri pina azi.
Sper incet incet sa revin la curent cu tot s-a scris..

La Eurodisney ne-a plouat, ne-a si nins, am inghetat
de frig pt ca desi de Paste a fost insorit, a doua zi, luni a fost f frig, au fost 0 grade sau chiar mai putin si noi am stat non
stop afara, de dimineata pina seara, in fiecare
zi,timp de 4 sile, sa facem cit mai multe. Am facut de
toate si, cu toate ca, eram plina de nervi din cauza
vremii si a cozilor la care trebuia sa stam pt ca era
FULL de lume, amintirile frumoase primeaza iar
copiiilor nici nu le-a pasat de frig si cozi, ei au
fost foarte fericiti tot timpul, erau de fapt intr-o
lume numai pt copii ! Cred ca a fost o excursie
reusita pe care nu o vor uita ! O sa punem si pozele
pe picasa in curind.
Romana a stat aproape 45 de minute la coada, cuminte
si rabdatoare, sa o pupe pe Cenusereasa, s-o
imbratiseze si sa-i fac poze, din pacate a ratat-o pe
Belle dar, ca si consolare, i-am cumparat ca amintire
rochia lui Belle, de care e indragostita ( atit de
rochie cit si de personaj) ! Apoi i-a mai imbratisat
pe Stictch, Mickey Mouse, Baloo, Winnie the Pooh si
multi altii.
Apoi s-a dat si ea in toate cele si eu cu ea, pe
caluti, in elefantul zburator Dumbo, pe covorul
zburator, in corabia zburatoare a lui Peter Pan si
apoi in corabia piratilor ...

Matei a fost incintat sa calatoreasca cu naveta
spatiala a lui Buzz Lightyear in spatiu si sa impuste
cu pistoale laser personajele negative, atit de
incintat incit a trebuit sa mergem din nou si din nou
acolo. Apoi i-a placut pe roller-coasterul lui Nemo,
Crush Coaster, in care se urca pe o broasca testoasa
care in film calarea curentul de est al coastei
australiene ( East Coast Curent), i-a mai placut
fortareata piratilor si calatoria cu barca prin
labirintul lor.

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bujo cum sa nu ma gandesc si la voi.
Oricum aici intr-un fel e bine ca astia is mult mai relaxati decat in ro cand vine vb de nunti si etc normal si ei sarbatoresc si etc da e mai laid back asa.
Marimar bine ati revenit. Vai abia astept sa vad pozele eu is mai rau decat copii, is mare fan disney si iubesc toate desenele si toate personajele.
Nasol ca a fost asa rece dar bine ca v-ati distrat ca e tare frumos acolo, abia astept sa fie copii mai marisori sa putem merge si noi.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput