Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
Felicitari Mada pt cununie, si eu am facut cununia si nunta separat..si a fost super asa...chiar SUPER!!!...ai sa fii mult mai constienta de asta in ziua nuntii....
Imi pare tare rau pt Mona....ma vait eu si zic ca s-au intamplat multe in timpul sarcinii, dar ea ce sa mai zica????...sper sa se insanatoaseasca cat mai repede!!!
Cami 25s+, cu
Timeea Cristina
pustai
Alina Maria spune:
Mai fetelor tare rau am facut sa tin fata acasa , ma oboseste fizic si phinic de nu mai pot imi vine sa plang ca nu mai pot , ma doare spatele de mor si sunt extrem de obosita .
offff de ar veni sotul acasa mai repede
Alina
29
si
Mandy Stephanie 3 ani
tiberica spune:
Va pup, fetelor!
Apar si eu scurt doar cat sa va salut , am citit din urma si m-am ingrozit cand am vazut ca nu am scris nimik in acest capitol ![]()
dar asta nu inseamna ca nu am citit tot si nu inseamna ca nu am vazut pozele alea cu rochitele superbe. Apropo, am facut si eu comanda la lili_bucur puteti intra pe mess , este din Irlanda, are ceva lucrusoare dragute, am luat si eu cateva urmeaza sa le aduca cineva care vine in tara pe 15 apr.Sa nu ma criticati ca am facut comanda de lucrusoare din afara dar m-au atras rochitele.
Am observat ca ati vorbit de cununie in luna mai si eu tot in mai am facut-o si aveam tot 7 luni dar atunci nu realizam ca eram cea mai frumoasa femeie din lume
asa ca MADA gandeste-te tu la asta.
M-ati innebunit cu inghetata si eu trebuie sa tac si sa inghit in sec pentru ca nu am voie ca sunt asmatica...nu forma grava dar ma intretin homeopat, deci mancati voi si pentru mine.
Si acum
nu stiu ce am dar de 1 saptamana sunt asa de constipata...beau multa apa si mananc fructe, voi va intalniti cu asa problema?! ca eu nu mai pot...si pe langa asta, azi noapte am avut numai cosmaruri...am dormit doar 1 ora. Cica ma urmarea in apa un dinozaur ce vroia nu stiu , stiu doar ca eram incantata ca am reusit sa scap de el.
Boti, cred ca mi-ai dat o idee cu botezul in provincie, am inceput si noi constructia la o casuta a noastra in provincie sper sa o terminam pana prin sept daca e asa si il conving pe sot chiar mi-ar place sa-i fac inaugurarea casutei cu botezul fetitei acolo. Mie nu imi plac lucrurile de fitze, asa ca acolo ar fi ceva simplu...
Fetelor, acum fug ca maine am pomana soacrei de 6 saptamani si eu nu am cumparat nimik de mancare, oricum le iau gata facute...iar acasa la ea nu fac tam tam mare dar maine tot trebuie sa ajut la trierea lucrurilor pentru ca dau tot ce a avut prin casa ca sa ramana casa goala...
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!
Tecky spune:
Mada felicitari ca ati fixat data cununiei civile!O sa fii o miresica foarte frumusica!
Mobriq ma bucur ca bb tau este sanatos!
Marimar bine ai revenit!
Eu acum am primit catalogul de la QUELLE-eu si bebelusul meu! si il rasfoiesc!Sper sa gasesc ceva sa-mi placa.
Tecky 27 sapt 
vias spune:
pe mine a inceput sa madoara piciorul...
...merg acum la pansat....cica o sa ma doara..

Cami 25s+, cu
Timeea Cristina
pustai
Gabriela82 spune:
Imi pare foarte rau ptr ce i se intampla MONEI, desi nu am apucat sa o cunosc foarte bine, sunt si eu alaturi de ea cu ganduri bune si cu rugaciuni catre Doamne Doamne.
Spuneti-mi si mie, cele care stiti, epiziotomia se face obligatoriu sau depinde de ce dilatatie ai. Eu am auzit de la cineva ca acum se face oricum ptr a evita riscul de rupture?!?!?!
Anna, nu vreau sa te sperii, dare eu am auzit ca anestezia totala iti scurteaza viata cu un an, parca. Acum cred ca tu stii cel mai bine ce vrei sa faci, daca crezi ca nu rezisti cu rahia mai bine alegi varianta cu anestezia totala.
Alina Maria tu ce fel de cafea bei? Eu de cand am ramas insarcinata am renuntat la cafea si eram o consumatoare notorie inainte
Monica felicitari ptr vestile bune despre bebe, multa sanatate si de acum incolo
Mada felicitari, sa fie intr-un ceas bun. Nu trebuie sa-ti faci griji, oricum cununia civila e mai putin importanta (din pct meu de vedere); ceea ce conteza cu adevarat este cununia religioasa. Si in legatura cu verighetele tot in timpul cununiei religioase capata sensul de verigheta (dupa ce sunt binecuvantate) pana atunci sunt niste simple inele.
acum ma duc sa pregatesc ceva de mancare....
toate fetele
27
marimar spune:
Am reusit sa pun niste poze de la Disneyland, acum fug in parc cu copiii.
In alta ordine de idei am o mare problema: sa aleg un apartament mai scump si cu doar cu 3 camere mari, imense, (23mp fiecare) si pe strada cu scoala lui Matei,cu balcon si complet renovat sau unul cu 5 dar mai mici si mai departe de scoala si fara balcon si curte interioara si nerenovat?? HELP!!!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Didi81 spune:
Marimar, am vazut pozele - cred ca in timp ce le puneai. Ce frumooos! Ma bucur ca v-ati distrat 
Despre apartament nu stiu ce sa iti zic, eu personal asi opta pentru camere mai mari, dar voi stiti mai bine ce nevoi aveti si cum puneti in balanta plusurile si minusurile.
Didi
25+ 
atb spune:
Daca tot se vorbeste de nastere naturala/cezariana, vin si eu acu' cu supararile mele, desi intial nu prea am vrut sa scriu... Am fost la eco miercuri, bebele e bine, perfect normal, se dezvolta bine, nici un fel de problema, insa problema e la mine... Am aflat ca s-ar putea sa nu pot naste natural asa cum imi doream eu, asta datorita faptului ca port ochelari (pe care de fapt nu prea ii port), iar la unul din controalele la oftalmologie pe care le-am facut mai demult am aflat ca as avea desprindere de retina, ceea ce eu habar n-aveam pt. ca n-am avut niciodata dureri la ochi, si nici altfel de probleme inafara de faptul ca port ochelari la citit de cand aveam 6 ani. Acum am dioptriile de +1,75 si +2, dar chiar nu am nevoie de ochelari decat seara sau cand citesc. I-am spus insa doctoritei mele de controlul acela facut mai demult si mi-a spus ca nu e de glumit cu desprinderea de retina, in acest caz nu mi-ar fi deloc recomandata nasterea naturala pt. ca ar putea aparea complicatii la vedere datorita efortului. Acu eu am zis ca ma duc sa-mi fac o consultatie la ochi sa vad ce zice dr. oftalmolog, dar dr. a zis sa nu mi-o fac pana in sapt. 32 fiindca pana atunci mai pot aparea modificari. Ei, va dati seama ca acu stau ca pe jar, nu vreau deloc cezariana, mai ales ca la mine placenta e plasata anterior ceea ce duce la complicatii in caz de cezariana... 
Sunt cam demoralizata, de-aia nici nu v-am scris in ultimele zile, nu prea vreau sa va transmit starea mea... A mai fost cineva in cazul asta, stie cineva ceva? Ankalaura, am vazut ca tu porti ochelari, tu cum ai nascut-o pe Eliza, ca acum chiar nu-mi aduc aminte, desi cu siguranta ai mentionat asta in discutii. La o nastere naturala chiar e asa mare efortul incat sa poata afecta vederea, chiar daca se apeleaza si la epidurala?
Adriana
22+ 
Alina Maria spune:
Marimar am vazut pozele super faine , si ce multe animatii au , mie una nu mi-ar place sa merg acum niciunde , nu pot sta in picioare prea mult , si as comenta intruna . Bine ca tu ai putut .
Gabriela eu beau cu cofeina de la Senseo , una pe zi nu strica .
Camy de ce te doare piciorul scuze daca nu am citit din urma , succes si sper sa nu te doara prea tare .
Mada felicitari pt. cununie , mai bine acum decat niciodata , si parca are si un anumit farmec asa cu bb. in burtica .
Monica felicitari pt. noile vesti , e bine cand totul e bine .
Ma duc sa fac papa cald ca acusi vine tati si mi-o ia de pe cap pe micuta mea care ma disprea si alta nimic .
Alina
29
si
Mandy Stephanie 3 ani