Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela82 spune:
Atb si eu port ochelarii, am miopie de -1.5 si cand i-am spus ginecologului a spus ca nu este nici un fel de problema ptr ca este mica dioptria. Totusi mi-am facut o programare si la oftalmolog (tocmai pe 6 iunie) sa cer si parerea lui. Eu stiam intr-adevar ca pot aparea complicatii (pana la pierderea vederii) atunci cand sunt dioptriile foarte mari. Cel mai bine mergi si la un oftalmolog sa ceri parerea cu privire la problema ta, risc de desprindere de retina si eu cred ca nu e de gluma cu chstia asta.
Mocca sa stii ca medicul meu ginecolog mi-a spus ceva de genul asta (a fost singurul), ca nu trebuie sa renunt la sare ptr ca trebuie sa pastrez un echilibru de sodiu in organism, dar ptr ca toti ceilalti imi spuneau sa renunt la sare am zis sa incerc si asa. Oricum definitiv nu am eliminate-o din alimentatie, mai mananc paine, branza srata…..
27
MissJJ spune:
Ruxandra eu am zis ca neaparat pantaloni ca eu de genul meu nu port fuste sau rochii dar mai ales ca am vergeturile mele de zebra de sarcina trecuta sigur nu ma imbrac cu rochie. Arata frumos nu zic nu da parca mai comod e in pantalon si bluzita.
Camy ms.
Mai si eu ma gandesc ca e mai usor atunci ne axam numai pe nunta si petrecerea in sine si atunci e mai importanta rochia si localul si toate celea si asa ii f stresant cu evenimentele astea. Si plus aici scapam mai usor decat in ro cu chestii din astea unde se supara lumea ca nu ai invitat pe nu stiu care verisor si etc si atata zarva se face pe o chestie din asta.
AlinaM si eu astept sa mearga fata la gradi chiar daca va fi numai 2 ore jumate pe zi da sigur ne face bine si mie si ei sa mai schimbam decorul ca asa toata ziua nas in nas saraca o cred cand vine tati ca sare pe el e plictisita de mine.
Tiberica eu si in ultimele luni sarcina trecuta am avut pb cu
si deageaba am bagat si apa si fructe si iaurturi smochine suc de prune sau de nu stiu care combinatie ca tot cam asa era mai aveam momente cand eram mai norocoasa dar in rest m-am tot chinuit.
Mai asa e eu si sarcina trecuta nu prea am poze ca mi se parea cas urata si grasa si etc sarcina asta am fost mai curajoasa, stiu ca sa faci un bebe e un lucru minunat si il iubesc da ma dispera ca eu nu reusesc sa fiu asa radianta si sa ma simt frumoasa si radianta.
Am creca eu pitici pe creier.
Tecky ms.
Gabriela nu stiu cum e in ro aici se face numai daca e nevoie adik in caz ca te rupi f urat atunci taie ei putin ca sa poata coase frumos, la mine a fost nevoie dar nu a fost tare mare sau tare urata taietura a ramas o cicatrice mica unde a fost taietura si s-a vindecat f repede. In 2 sapt eram ca noua.
Da stiu ca nu e asa importanta cununia civila si cu verighetele asa ziceam si eu numai Flo zicea ca ei sa avem si verighete si etc da alea si eu stiu ca la cununia religioasa is mai importante.
Marimar super pozele.
Vai amintiri frumoase, imi place aia cu omida din Alice.
E belea omida aia.
Referitor la apartament as alege cel cu trei camere dar mai mari mai ales ca ai si balcon, conteaza si ala decat nici balcon, nici curte si mai trebuie si renovat. Nici noi aici nu avem cate camere ne-am dori dar aveam camerele destul de incapatoare nus chiar din alea gen cutie si avem si spatiu afara. Si mai ales ca e si aproape de scoala toate astea conteaza zic eu.
Atb nasol chestia asta nu stiu sa iti zic cum se procedeaza am mai auzit ca ar fi nevoie de cezariana dar cred ca depinde si de fiecare caz. Poate ai noroc si nu trebuie cezariana.
AlinaM ms.
Si eu zic ca decat sa o tot amanam facem si gata asta este e facuta si macar acnd vine mama aici sau cand vin ai mei pt botez pot umbla sa rezolv si actele la tradus la consulat si etc fara sa ma mai chinui cu doi copii dupa mine, ca e tare greu sa stai la cozi cu bebeii dupa tine.
Si poate reusesc cand vine mama si cand vin la botez imi si aduce actele noi ca trimit prin ea procura pt tata sa imi schimbe actele. Sper sa reusesc sa le rezolv pe toate la timp.
Si noi fugim sa ne schimbam ca ne intalnim cu tati cand vine acasa si mergem cu totii pana in tesco si apoi cu fata la leagane ca inca mai e ceva soare afara si sa o scot din casa ca innebuneste si ea numai in casa si in curte ies cu ea da se plictiseste rapid ca inca nu avem jucarii pt curte luate.
Revin mai incolo oleaca. Pupici tuturor.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
mcoca spune:
GAbriela, branza sarata nu e bine. De fapt in practica trebuie sa mananci cam jumatate din cantitatea d esare pe care o mancai inainte (adica pui mai putin in mancare) si eviti chestiile sarate gen cipsuri, branza sarata, muraturi, pop-corn, masline etc. Eu am vazut pe mine ca daca seara mananc niste masline (eu sunt moarta dupa ele), dimineata ma trezesc umflata. In rest mananc normal. Inca nu am incercat ceaiul d eurzica, ca sunt ok, evitand ce ti-am zis.
Mada, felicitari!!!!!!
Marimar, este vorba de 2 dormitoare si salon, sau 3 dormitoare? Mie 2 dormitoare mi se pare foarte putin, chiar daca sunt mari. Noi avem 2 dormitoare si ne gandim ca o sa ne simtim cam inghesuiti cu bebele. Acu' si fara balcon e rau + nerenovat. Eu cred ca as mai cauta
, dar numai tu poti sa pui in balanta + si - .
Vicky
28+ si
Maya
Bebele casei
Alina Maria spune:
Mai dragelor mi se pare mie sau e cam liniste pe aici .
Noi in seara asta o sa vedem un film bun apoi cred ca sotul o sa vrea mai multe si nu cred cail refuz ca deo saptamana il tot refuz .
Si eu ma simt atat de urata si grasa si desfigurata , nu am nici un chef cand m vad asa , nu sunt deloc sexy .
Dupa nastere sigur fac ceva in privinta asta .
Va doresc o seara buna si pe maine .
Alina
29
si
Mandy Stephanie 3 ani
MissJJ spune:
Noi am fost la plimbare a fost frumos si soare numai bine cand mergeam spre casa a inceput sa se innoreze si am ajuns la timp sa nu se puna pe plouat. Acuma fata cica face nani, zic cica ca ea inca discuta cu mutuneii, le povesteste creca cum a fost azi la plimbare.![]()
Vicky ms.
AlinaM si eu dupa sarcina asta am zis gata tre sa fac ceva, dupa prima sarcina am facut da nu m-am dat nici peste spate in straduiala mea da acuma neaparat trebuie. Am hotarat ca vrem doi copii si atata deci ma pot pune serios pe treaba sa revin la o silueta de care sa fiu multumita.
Fug sa pap acuma si apoi oleaca la tv ca e un serial nou acuma apartu aici din usa ditry, sexy money f interesant. Pupici si ne mai auzim maine si weekend placut tuturor.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
turturica spune:
Fetele, de-abia acuma apuc sa mai intru si eu, sint extrem de ocupata la servici, iar serile am ajuns mereu tirziu acasa. Simt ca nu ma odihnesc suficient, dar nu stiu cum sa remediez treaba asta.
Vad ca ati discutat o gramada de subiecte, hai sa-mi dau si eu cu parerea.
botez: la noi e tare complicat, eu mi-s ardeleanca, sotul din Bucuresti, eu greco-catolica, sotul ortodox. Sa fac botezul aici ar insemna o gramada de cheltuieli daca vreau sa aduc parintii, nasii si frati/surori. Deci ar trebui sa facem botezul in RO. Dar, la fel ca si boti, nici eu nu vreau botez ca o nunta, insa vreau ca nasii, parintii, fratii si surorile, sa fie prezenti.
Dar daca fac botezul acasa va trebui sa mergem cu bebe cind e un pic mai maricel, deci cam pe Craciun. Fetele din strainatate, voi ati mers vreodata cu bebe de 4 luni iarna in RO? Sa ma inham la asa ceva? Nu stiu cum sa fac, mi-e ca-mi ramine copilul nebotezat la cit de nedecisa sint. Si-n plus, am decis sa-l botezam la greco-catolici, asa ca o sa trebuiasca sa gasesc o locatie cu preot greco-catolic.
nastere: eu i-am zis doctorului ca vreau natural. Sper sa ramina tot asa. Am discutat si de spitalul unde o sa nasc, ma rog, nu mai intru in detalii, dar e bine.
mada, felicitari pentru cununia civila, nu te ingrijora cu pregatirile, sint convinsa ca o iasa foarte bine. Mie imi plac mai mult ceremoniile intime decit petrecerile alea imense in care cunosti doar jumate din invitati.
marimar, foarte frumoase pozele, se vede ca s-au distrat de minune copiii. Cit ati stat in franta? Legat de apartament, nu puteti sa mai cautati? Mie mi se par 3 camere cam putine pentru 5 persoane, chiar daca sint mari. Cit de mici sint alea 5 camere? E cam nasol ca apartamentul cu 5 camere e nerenovat, nu pot sa-l zugraveasca si sa-l aranjeze inainte sa va mutati? Pe aici se obisnuieste asa, sa le zici proprietarilor sa il aranjeze inainte de mutare. Dar depinde de starea in care e si cit de mult de lucru necesita.
mobriq, ma bucur tare mult sa aud ca bebele e bine si ca nu sint probleme cu inimioara 
alina, hai ca esti simpatica, cum sa fii urita si grasa, nici vorba de asa ceva, eu ti-am vazut pozele. Nu te deprima deageaba.
Fetele fara cumparaturi la bebe, nici eu n-am luat nimic, efectiv nu am timp, sint ingrozitor de ocupata, nu stiu cind o sa reusesc sa-mi fac vreme. Cred ca pina la urma o sa ajung sa fac cumparaturile pe net ca si ankalaura, ca vad ca n-ajung la magazine deloc.
Hai ca ma duc sa mai maninc niste pepene verde si dup-aia merg la culcare. Pupici, week-end frumos tuturor
21+
Kimmy spune:
Salutare fetelor!
Noi suntem bine,in schimb sunt distrusa,pentru ca joi dimineata la ora 6.30 o prietena buna de-a mea a nascut la doar 25 saptamani un baietel pe nume Alex,la doar 800 grame.Mama este bine,in schimb sansele se supravietuire a bebelusului sunt minime.?Maine vor boteza copilutul,ma rog toata ziua pentru el,si sper ca Bunul Dumnezeu sa crute sufletzelul curat al nou-nascutului.
O sa va povestesc cand o sa am destula forta despre un medic imbecil.Noroc ca nu sunteti din Bistrita...unde medicii te omoara practic.
27+
Erika
Bebele familiei
Poze
Tecky spune:
Kimmy imi pare tare rau pt prietena ta,sa fii alaturi de ea ca sigur are nevoie de o prietena in momentele astea.A avut probleme in sarcina?Cum e posibil sa nasca la 25 de sapt?Doamne ajuta sa fie totul bine pana la urma!
Tecky 27 sapt
mcoca spune:
turtu, despre avion : bebele poate calatori cu avionul de la 3 saptamani. Eu nu as merge iarna prin ro cu bebele. Noi o sa mergem sa-l aratam familiei la inc lui septembrie.
Nu te mai stresa cu cumparaturile, mai o gramada detimp. Eu abia la 28s am inceput sa cumpar si numai haine.
Kimmy, doamne ajuta pentru prietena ta si bebele ei.
Vicky
28+ si
Maya
Bebele casei
danangie spune:
Buna seara si de la mine,
Imi pare nespus de rau pentru MONA. Saraca...sarcina trecute cu stres....asta la fel.....nu stiu de unde mai ia atata putere......sunt mahnita rau pentru ea......
CAMY ma bucur ca bebelina e ok. De ce te doare piciorul? Am pierdut firul.
MOBRIQ sanatate multa. Ai vazut ca D-zeu le face pe toate? Bine ca bb e bine.
MADA sa fie intr-un ceas bun. Important e sa va uniti. Tam tam-ul il vei face tu la nunta,nu?
ANNA si eu sunt de aceeasi parere ca unele fete.....e mai faina rahi.....adica....eu n-as pierde pentru nimic in lume primul plans a lui bb. Tu nu vei simti durere.....doar ca iti umbla acolo. Dar eu cred ca va fi mai mare emotia intalnirii tale cu bb...decat auzul instrumentelor. 
MARIMAR ce frumos tre' sa va fi distrat. Mai ales ce fericire sa-ti vezi proprii copii super fericiti si incantati.
ALINA M de mult vroiam sa-ti spun ca am vazut pozele cu Mandy. Ptiu sa nu fie de deochi dar e o frumusete rara. Am ramas foarte placut impresionata de frumusetea ei.
TIBERICA prune coapte sau uscate, apa cat mai multa, multe legume, fara orez, banana, fara sa exagerezi cu ceaiul pentru ca asta constipa, iaurturi cum ar fi Activia, miscare.
KIMMY sa dea D-zeu ca micutul sa traiasca. cunosc pe cineva care a nascut la 26 de saptamani un baietel din cauza preeclampsiei si au supravietuit amandoi. Ei stau in America.....Care a fost cauza nasterii premature? D-ne ajuta!
Fetelor, eu azi am avut o zi de vis. Am fost la mare. A fost atat de frumos,m de relaxant, de placut. M-am bronzat pe nas si pe piept. Am stat pe sezlong, la soare, cu muzica, am mancat bine, azi nu am fost balonata deloc, companie buna. Am sa pun maine poze sa vedeti burtik mea de 29 de saptamani. Ce mai...seara s-a incheiat cu o pizza.....acu' ma duc sa ma culc. A fost minunat. Parca mi-am incarcat bateriile.
mult asteptat