Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
turturica spune:
kimmy, imi pare rau de prietena ta, ce s-a intimplat?
vicky, de unde stii ca bebele poate calatori de la 3 luni? Ar fi o idee sa mergem acasa prin octombrie si sa facem botezul atunci. O sa vorbesc cu familionul cind mergem acasa de Pasti.
Voi faceti botezul in franta?
21+
ancadragoman spune:
Dana mai ai putin si incepi AMR-ul....te pup si ma bucur ca esti bine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
mcoca spune:
Turtu 3 saptamani, nu 3 luni. Am citit asta peste tot, uite un link http://www.tiboo.com/bebe/pratique/voyage-avion.htm.
Da, noi facem botezul aici, pe 26 iulie. Parintii vor fi prezenti. Eu am un frate, care atunci va avea si el un bebe de 1-2 luni, dar care nu o sa fie, iar sotul este singur. Toti prietenii nostri sunt aici, la fel si nasii, mosii, asa ca ne-am hotarat sa facem aici. Cu frate-miu sarbatorim in sept la botezul bebelului lui, unde suntem nasi.
Vicky
28+ si
Maya
Bebele casei
M&M spune:
Neata!!!
Mada, felicitari!!! Ce veste minunata!!! Iti urez de pe acum CASA DE PIATRA!!! Si eu intru in categoria celor care au facut separat cununia civila si cununia religioasa. e mai bine asa!!! Ai timp mai mult sa le "avurezi"pe fiecare in parte, nu te grabeste nimeni, traiesti momentele respective mai intens.
Tiberica , pentru constipatie e bun compotul de prune!!
Camy, ce iti mai face piciorul??
Marimar, bine ai revenit!!! Superbe pozele, de fapt ce mai, ai 2 copii minunati !!! Si eu tot pentru apartamentul cu camere mai mari as opta, dar voi stiti cel mai bine.
Atb,
Stiu ca fetelor care au miopie le este recomandata cezariana, datorita complicatiilor ce pot aparea in cursul travaliului.
Noi am fost aseara la cumparaturi si m-am uitat si la lucrusoare pentru bebe. In afara de faptul ca sunt scumpe mai sunt si urate si de calitate indoielnica...
Cred ca nu m-am dus unde trebuia!!!
Cristina
20+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
AnnaBaby spune:
Neata fetelor!
Atb si Gabriela am vazut ca aveti aceeasi problema ca si mine, cu dioptriile. Doar ca eu sunt mult mai avansata, ca eu am -4 la un ochi si -4.5 la celalalt, si asta la inceputul sarcinii, ca de atunci s-ar putea sa mai fi evoluat. Oricum spre sfarsit voi face alt control, insa oftalmologul nu s-a aratat prea ingrijorat, si nici dr ginecolog. Mie mi se par foarte mari si nu vreau sa risc sa creasca si mai mult de atat - credeti-ma ca e groaznic sa nu vezi, sa fii dependenta de ochelari sau lentile de contact. Voi aveti dioptrii mici si va puteti descurca si fara, insa eu sunt ca o cartita. De vreo trei ani am trecut la lentile ca nu mai suportam ochelarii, e mult mai bine si mai comod insa oricum ar fi mai bine fara. Asa ca ganditi-va mai bine si cereti parerea mai multor doctori, ca e foarte periculos.
Anna
25+ cu
Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze
Tecky spune:
Neata gravidutelor!
Aseara si toata noaptea am avut pt prima data in sarcina arsuri pe gat si la stomac,sunt groaznice,noroc ca le-am mai potolit cu putin lapte cald!
Eu azi am o meditatie,dupa care ma duc sa discut cu sefa mea despre salariul care tb sa-l primesc la sfarsitul lunii martie,sper sa fie o simpla discutie si nu o cearta.Am ceva emotii dar nu vreau sa ma enervez ca nu merita!
Cristina si eu sunt foarte dezamagita de hainutele pt bb de la noi,cele ieftine sunt urate si cele scumpe sunt frumoase dar exagerat de scumpe,avand in vedere ca bb creste vazand cu ochii si veniturile dintre soti raman aceleasi indiferent de cati copii vor aparea.Eu tot ce am cumparat pt Raluca am luat la preturi acceptabile nici cel mai ieftin nici cel mai scump.
Va doresc un weekend placut fetelor!
Tecky 27 sapt 
sursula spune:
Buna dimineata!
In primul rand sunt tare suparata cu Mona.Prin ce trece saracuta!
CAMY-Bravo pt Timeea!Si imi pare rau pt piciorutul tau bolnav.
MOBRIQ-Ma bucur ca totul e bine cu bebe!
MARIMAR-Bine ai revenit!Si mie mi-a placut foarte tare la Disney.Abia astept sa am reintorc acolo cu Tudorel!Eu l-as alege pe cel de 3 camere-daca e mai aproape de scoala si are si balcon.
MADA-CASA DE PIATRA!Sa fie intr-un ceas bun!
CRISTINA-filmarile merg bine,multumesc.Morfologia o fac pe 10 aprilie.
ATB-si eu am o prietena care a fost nevoita sa nasca prin cezariana din cauza miopiei.
TURTURICA-finuta mea care traieste in Franta, a fost adusa de mama ei pentru botez in Romania la doar 2 luni.E drept ca era vara....:)
KIMMY-Mi s-a strans inima citind de bebele Alex.Cum de s-a nascut atat de devreme???
Sursula
21+bebe Tudor
sursula spune:
M-am trezit in dimineata asta cu gingia foarte inflamata si dureroasa si am intrat in panica-mi-e frica de vreo infectie care sa-i faca rau lui Tudorel.Probleme cu ginigiile am avut de mult,dar acum s-au agravat foarte tare .Si nu pot merge la doctor decat miercuri:(Ceva leacuri babesti cunoasteti burtici?
Sursula
21+bebe Tudor
mcoca spune:
Sursula, un leac babesc cu efect imediat, dar mai bizar :), ar fi o gura buna de alcool tare cu care sa te clatesti pe care apoi il scuipi. Nu are cum sa treaca la bebe, asa ca poti cu incredere sa-l folosesti. Foarte buna este si pasta de dinti Parodontax.
Vicky
28+ si
Maya
Bebele casei
baby_r7 spune:
am intrat si eu acum un pic sa le salut pe toate burticile!!!!!!!!!!!
e asa frumos afara..............si eu invat pt. examen.............
dar asta e mai sunt si zilele aglomerate..........
am reusit sa pun poze pe mail-ul comun...........cateva cu burtica..............si cateva de prin parc..........
sursula imi pare rau ca nu te pot ajuta.......
mie ieri mi s-a spart o parte dintr-o masea si ma bate gandul sa merg sa imi puna pansament ca nu pot sta cu ea asa pana la vara........sper sa nu ma ia durerile de masele..........
citesc din urma si revin.........
ROXANA
21 + de
Bianca Daniela
prima echo Bianca