Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata si de la noi, sa nu ne certati ca nu am intrat ieri dar ieri am fost in depresie si n-am vrut sa va transmit din starea mea nasoala. Pur si simplu m-am trezit obosita si am fost obosita si nervoasa toata ziua. Ufff, azi mi-e mult mai bine

despre anestezie totala vs. partiala si eu stiu ca si Bujo ca e de preferat cea partiala, cea generala implica mult mai multe riscuri, mai ales daca e prima, poate aveti vreo alergie de care nu stiti, e mai mare riscul sa apara complicatii, si la mama si la bebe. Acuma, va zic, cumnata mea a nascut fetita (acum 3 ani) prin cezariana cu anestezie partiala cu epidurala, i-au lasat cateterul 48 de ore sa poata controla durerea/cantitatea de anestezic, ce mai, povestea ca ar naste asa odata la 3 luni. Primul copil l-a nascut prin cezariana cu rahi si 2 saptamani a fost cumplit de ametita, a avut dureri de spate, si-a revenit mai greu, ultima data insa a fost parfum. Intrebati-va doctorii daca asta nu poate fi o optiune.

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna dimineata gravidutelor,

Multumesc de pareri, inca tot nu stiu ce sa facem cu apartamentul, il vor renova totusi pe cel cu 5 camere, adica il vor zugravi. Sint multe avantaje si dezavantaje la fiecare...

Acum am citit si de Mona, imi pare asa de rau, e groaznic, mai ales ca nu poate avea incredere in dr ei....chiar nici la privat nu poate merge, la un spital privat macar si s-o lase pe dr aia??? !!

Didi, m-am distrat cu visul tau in care fetitei tale nu-i placea sa o cheme Aida ci voia Sheherezada . Mie imi place Aida, mai pune-i un nume sa aiba de unde alege ...eventual care sa inceapa cu "S" daca gasesti..

Mada, felicitari pt apropiata cununie, o sa fii frumoasa, o sa vezi iar la nunta cine o sa fie mai mindra decit tine cu asa fetite mari si elegante?? Ari poate sa duca cosuletul cu flori si sa imprastie petale...

Turtu, cum a fost la Barcelona, ai poze???? Ai aflat ce e bebe??
Despre calatorit cu bebe, cred ca e ok de la 1 luna dar daca tu nu te simti comfortabil poti s-o lasi pina prin primavara, aprilie-mai, ce are daca o sa aiba copilu 8-9 luni la botez????

Cristina, daca nu gasesti hainute dragute la voi te astept la un shopping in Vienna, mergem impreuna ca io n-am luat nimic si totusi parca acum as lua cite ceva...

Vicky,cum e vremea la voi, in partea aia de Franta??? Tare m-ar tenta o noua mutare ...

Dana, tu esti cea mai avansata, 29 de sapt, wow !! Ce frumoasa zi ai avut , imi faci pofta si dor de Italia, plaja....hmmm

Mobriq, si eu ma bucur ca totul e in regula cu bebe si ai scapat de griji !

Tecky, ai gasit ceva in catalog?? Daca nu te astept si pe tine la o repriza de shopping la Viena !

Alina, io nu stiu de ce nu te simti sau vezi tu frumoasa si sexi cind areti asa de bine graviduta !
Eu sint tare fericita cu sarcina mea, ma simt asa de infloritoare ca as tot tine-o mai mult ....Ma bucur de fiecare clipa !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Roxana, am mai zis si eu, a zis si Biri : du-te cu incredere la stomatolog. CE naiba sunt prostiile astea sa stai cu sursa de infectii in gura ca esti gravida. Tratamentele dentare nu afecteaza bebele!!!!

Hihihi Marimar, e frumoasa :). Temperaturile rar coboara sub 0 in oras, dar problema e ca e cam umed, deci iti intra frigul pana la oase. In rest e cald si bine.

Vicky 28+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Vicky asa o sa fac.
momentan nu ma doare nimic, dar ma gandsc........ca pana cand nasc imposibil sa nu intre mancare la masea si nu vreau sa fac infectie........si o sa merg sigur la dr.

ROXANA21 + de Bianca Daniela
prima echo Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tecky, o sa mai caut si eu hainute , poate, poate oi gasi ceva frumos si de calitate si rezonabil ca pret!!! Bafta multa la intalnirea cu sefa ta!!
Sursula, eu folosesc doar pasta de dinti speciala pentru dinti mai sensibili si observ ca imi face bine, nu mai am gingiile asa infalamte. NU stiu niic un leac pt gingii inflamate, dar parca ziceai fetele acum cateva capitole ca poti sa te freci pe gingie cu bicarbonat de sodiu.
Marimar, sincer, m-ar tenta sa dau o fuga pana la Parndof( parca asa ii zice) , dar sa vad!!! Eu as avea atatea de cumparat si nu stiu daca ar avea loc in valize! si sa nu depaseasca 20 de kg cat e permis de agentiile de zbor!!
Baby, bafta si spor!!!
Boti, sa treaca starea nasoala...

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Roxana, eu zic sa mergi cat mai repede, ca numai te curata un pic si gata, plomba noua. DAca astepti poate mai apar "complicatii". Si mie mi-a cazut o bucatica dintr-o plomba maaare (maseaua era si rupta un pic de ani de zile, deci iti dai seama cum era plomba), si acum sunt ca noua :). Vezi ca nici radiografiile dentare numerice nu sunt interzise, nici anestezia. De fapt daca refuzi anestezia si te doare, adrenalina ta ii face mai rau la bebe, decat un caca mic de anestezie care nici nu-l atinge.

Cristina, uite daca vrei iti dau o idee despre preturile de aici, desi nu pot sa compar cu romania ca habar nu am cat costa acolo. LA un magazin cu un bun raport calitate/pret, C&A
- body 3€
- salopeta/pijama 10€
- pulovaras cu nasturi in fata 15-16€
- costumas cu maneca scurta, pantalon scurt 10€
- geaca de iarna 20€
La magazinele "mai de firma" aceste preturi se dubleaza. BIne, poti sa faci super afaceri in solduri cand sunt reduceri de 50-70%, sau in timpul promotiilor.

Vicky 28+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

cristina
vicky pai o sa merg marti la dr.
m-am programat deja.
radiografie am facut inainte sa raman gravida adica prin octombrie la toata dantura, crezi ca mai e valabila?

ROXANA21 + de Bianca Daniela
prima echo Bianca

Mergi la inceput

Roxana, habar nu am, dar ar trebui sa fie ok. Eu nu am mai fost la dentist in ro de ani de zile. Aici cand mergi iti face 1-2 o mica radiografie numerica sa vada daca mai ai nerv sau mai stiu eu. MA bucur ca te duci :). Spor la invatat, imi dau seama ce greu e :(.

Vicky 28+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Vicky, sunt preturi rezonabile si stiu si magazinul C&A, mi-am cumparat multe lucruri de la ei, si mai ieftine si de calitate ...din pacate magazinul nu exista la noi in tara si daca ar exista, pun pariu ca pretuirle ar fi mai mari decat cele din vest, ca asa e la noi...

Mergi la inceput

Am vorbit cu Mona!!! Se simte mai bine, nu mai sangereaza , bebe Codrin e bine si se pare ca doctora ei i-a acordat mai multa atentie decat pana acum . Va las pe voi sa ghiciti de ce..

Mergi la inceput