Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mai, dar care sunt preturile in ro???

Vicky 28+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Neata burtici,

acum m-am trezit....si inca mi-e somn...aseara am fost la spital si m-au pansat{m-au operat joi seara pt o unghie incarnata}....si mi-au spus ca nu voi putea incalta piciorul cam 3 saptamani ....cam mult, nu stiu cum ma voi descurca, serios!!!Ieri am mers la servici cu o cizma in piciorul stang si in piciorul drept, cel operat cu soseta npeste pansament...sunt pansata pana mai sus de glezna..., mi-au zis sa incerc sa nu calc cateva zile pe picior....sa sar....

Cum naiba sa sa...sunt gravida!!!..in fine....pana de paste o sa merg in sosete...e perfect!!!...si-mi place si vremea fetelor...ploua!!!

Acum va pup, intru mai tz...

Cami 25s cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Cris multumim.

Roxana am vazut pozicile, ce frumos era in parc!!! Tipa din poze e sora ta? ca semanati fff mult...

Vicky la noi sunt preturi si preturi. Un body de firma poate sa fie si 5-10 Euro, eu tot ce am luat (f misto) au fost seturi si nu au depasit 10 Euro setul de 4 bucati, body maleta am gasit la 2.5 Euro, salopete cam 5 E, pe patut am dat 28E (la mina a doua). La Marks&Spencers un set de 7 body e 25 E dar le poarta sigur 3 copii la rand, deci... depinde ce-ti permiti si ce planuri ai

Daca iei de la tonete/turcisme sunt mult mai ieftine dar si tin doar 5 spalari si apoi le faci carpe de sters pe jos. Stiu io un magazin unde salopetele de casa cu labuta si bretele sunt 1.5 E, si-s de calitate medie, deci trebuie sa ai si ochi si sa le descoperi.

Fetele, urmariti hainutzele din Carrefour de la TexBasic, sunt bune si nici preturile nu sunt mari.

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, pai de exemplu, un body, am gasit ieri cu 30 de lei. Ok, nu zic ca nu as da 30 de lei, dar daca il speli de 3ori se strica!!!

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Vicky, pai de exemplu, un body, am gasit ieri cu 30 de lei. Ok, nu zic ca nu as da 30 de lei, dar daca il speli de 3ori se strica!!!
Poate sunt eu prea pretentioasa sau poate am ramas in urma cu preturile!!! Nu zic ca nu as cumpara ceva mai scump, dar vrea si calitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

camy imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva eu am patit-o anul trecut si a fost foarte naspa.
mi-a scos toata unghia si am tres mult pana a crescut.
sper sa stai in pat cat mai mult si cu piciorul pe perna mai ridicat.
iti mai trec durerile.
Monica multumim mult de aprecieri..........da era sora mea.
e si ea graviduta in 15 saptamani.
nu prea m-am aranjat eu de poze nici macar acasa..............suntem in amenajari cu casa si este un balamuc complet prin toata casa.............
dar cam intr-o luna sper sa terminam si sa va arat poze cu camera piticutei...........

ROXANA21 + de Bianca Daniela
prima echo Bianca

Mergi la inceput

Cristina prea mult, nu merita 30 de leuti un body nici daca-i Adisas. Doar daca te gandesti ca-ti trebuie 3 tipuri (cu mineca lunga, scurta si maieu) si cel putin 6 bucati din fiecare, unde ajungi? Si astea-s doar body-urile, giiz... ce nesimtiti. Profita ca oamenii investesc mai usor in lucrurile pt copii si dau banii astia. Chiar ma uitam, o paturica pentru copii e intre 15 si 30 de lei iar una pt adulti, de 4 ori mai mare, e 20 de lei max. Eu de-aia am luat paturi pt adulti si am facut 4 paturele pt copii din ele.

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Baby_ r , am vazut si eu pozele!!!ce burtica mica si frumusica ai!!!
Boti, ai dreptate!!! Pai ieri am vazut si o paturica de 80x80 cm , din polar pentru bebe, era 26 de lei!! La o prima vedere nu par scumpe, dar cand e sa le aduni observi ca ajungi la niste sume ..Ai dreptate, profita de faptul ca parintii sunt, oricum nevoiti sa cumpere pentru copilasi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Roxana si eu mi-am facut radiografie dentara generala chiar inainte sa raman gravida si am inteles ca e valabila multi ani pt ca apar radacile si canalele la toti dintii si maselele si stiu exact cum sa intervina daca e nevoie.
Camy imi pare rau ca tocmai acum s-a gasit si unghia asta sa se incarneze1
Marimar foarte frumoase pozele si ai niste copii minunati!
Cristina e prea mult 30 Ron un body.Eu pe cel mai scump am dat 15 Ron.
Gata va las ca ma duc sa ma confrunt cu sefa mea,sa-mi tineti pumnii!
Am sa mai intru diseara pt ca merg cu sotul la socrii!
Tecky 27 sapt

Mergi la inceput

Cristina iti fac io paturele cu 5 lei bucata, parol, tot din polar. Si-asa de cand cu finutza-finutza am in plus vreo 4, dar sunt cam girly, oricum daca le vrea cineva ziceti si vi le trimit (2 sunt albe cu inimioare roz si 2 lila, 75x100 cm)

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput