Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
oanasm spune:
buna burtici!
uff..la serivi am fost full si saptamana viitoare va fi la fel..asa ca abuzez de wekens sa va scriu![]()
mona off Doamne, bine ca nu mai sangereaza! legat de dr ei...no comment! pupici Monei si lui Codrin!
Mada ce fain..in mai, pai atunci chefuim si noi aici! mai un suc mai un vin mic mic! Casa de piatra si muuuuulta fericire!!! o sa revin cu urarile si cand se apropie momentul! ![]()
legat de cumparaturi bb nici eu nu am cumparat inca nimic..chiar nimic!!!
baby
ce mai faci? pozele si burticile sunt frumoase foc!!!!
camy uff..nasol cu unghiile de la picioare! si eu am patit-o in toamna...abia acum unghia noua este la jumate! off..bine ca creste!
kimmy off..ne gandim la prietena ta si mai ales la bb ei micutz! Doamne ajuta sa fie totul bine!!! dar..au fost probleme de s-a declansat nasterea asa devreme?
anna hey..da de ce te vezi tu asa..aiurea? ca esti suoer ok! si super draguta asa cu burtica!!!!!!
marimar super pozele de la disney!! ce pacat ca e asa departe de noi..
no bun..va las..revin mai tarziu o leac..
aaa..s-a schimbat parola la userul asta de pe DC? ca vroiam sa completez la mine la listutza cu un carucior bleu si numele dr si spitalului...
Oana
19+ cu

o noua viata
filmuletz bb
M&M spune:
Boti, o sa imi fac eu, acum ca mi-ai dat ideee cum , paturica pt bebe!! ca am si eu masina de cusut, numai ca nu sunt asa indemanatica ca si tine...
Chiar gasesc undeva tipare pt hainute bebe???
Cristina
20+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
baby_r7 spune:
Tecky multa bafta la intalnirea cu sefa.........

deci ma bucur sa aflu ca ma pot duce tot cu radiografia aia.......![]()
![]()
....mi-ai dat o veste foarte buna.........
ca ati vazut pozele..........![]()
![]()
![]()
eu pana acum am luat doar 6 kg......sa vedem ce facem de acum incolo...........
oricum bebe sa fie bine ca in rest nu mai conteaza nimic...........
apropo de hainute, eu am primit foarte multe de la prietene.
hainute noi pe care nu au apucat sa le imbrace fetitele lor..........inca nu am luat mare lucru pt. camera Biancai, dar cred ca luna viitoare incepem si noi alergatura dupa patut, paturici, cadita, etc.........
ROXANA
21 + de
Bianca Daniela
prima echo Bianca
boticelina spune:
Maaaama, ce lipsa de activitate pe aici! Eu acum m-am intors din BricoStore si sunt in extaz: am gasit set de perdele si pernuta la fel pentru camera gargaritzei, verzi, cu niste dungi in partea de sus (perdelele) si verde cu dungi - pernuta, toate la 100 lei
Erau reduse la 50%, le-am luat pe ultimele 2. Seamana cu veioza (asta ca sa va faceti o idee).
Apoi am intrat in carrefour si am mai luat un set salopeta+paturica cu glugutza+caciulita (30 lei) si, cel mai tare, un fel de activity center gonflabil (tot 30 lei), pt cand o sta in fundulet. E de fapt o piscinutza mica cu cu fluturasi si gargaritze, tot gonflabile, of course.
Poate le trag o poza, chiar si cu telefonul, ca eu sunt tare incantata de noile achizitii ![]()
Monica
25+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
turturica spune:
vicky, se vede c-am fost obosita aseara, de fapt 3 saptamini vroiam sa scriu. Voi chiar sinteti rapizi cu botezul. Ati facut deja toate rezervarile? Sotul tau de francez sau roman?
Ce fain ca va potriviti cu bebeii cu fratele tau, puteti sa impartasiti o gramada de experiente in felul asta.
marimar, ce ati mai hotarit cu apartamentul? N-am pus inca pozele din Barcelona, am fost o lenesa, trebe sa-mi conving sotul sa-mi puna macar o poza. Nu m-am gindit la botez la 8-9 luni, dar probabil ca ori il facem rapid, ori il facem doar pe mai incolo.
Bebe e roz ![]()
baby, vazut pozele, care esti tu? Cea blonda sau cea bruneta?
Cind mergi la dentist?
sursula, tu intrebai de gingii? Eu stiu ca exista solutii speciala de clatit ca sa te ajute sa nu iti singereze gingiile. Am luat si eu o perioada cind aveam problema asta, dar nu mai tin minte cum se numeste.
tecky, ce-ai rezolvat cu sefa ta?
Ma bucur mona e mai bine si ca doctorita ei e mai grijulie acuma.
Eu am facut o isprava azi, am reusit sa ma bag cu masina in zid cind am dat cu spatele din parcare si-am zgiriat-o [:((] Barbatu-meu a zis ca se astepta sa fac vreo isprava din asta la halul in care parchez si ca spera sa fiu mai atenta ...
Cam atit am de raportat, miine sintem iar pe drumuri, mergem la Lausanne, la niste prieteni, asa ca n-apuc sa va citesc. Pupici tuturor
21+
MissJJ spune:
Buna fetele!
Aparem si noi azi din pacate ploua la noi acuma dupa amiaza asa ca nu putem iesi la plimbare
, stam in casa Flo azi e si el acasa de aia pana acuma nu am aparut ca am dormit si eu mai tarziu si apoi am lenevit prin casa.
Turturica ms si eu is mai mult pt petrecerile mai intime nu alea cu 200 de invitati.
Legat de calatorit cu bebe de 4 luni pe drum nu cred sa fie pb sunt destui de cumintei ei dar mi-e sa nu fie prea urat si rece in ro pt bebe mic. Ca daca iti raceste cumva e cam greu cu el cand e asa mititel. Asta ar fi singura pb zic eu oricum eu zic ca nu are nimic daca faceti botezul mai tarziu cand se face primavara sau poti merge cu el prin sept-oct cand nu e inca asa rece, da sa reusiti sa rezolvati cu certificatul romanesc pana atunci, asta daca nu are cetatenie elvetiana bebe si atunci mergeti cu pasaportul elvbetian si certficatul elvetian si gata.
Kimmy uff imi pare tare rau sa aud despre prietena ta sa speram ca va fi bine.
Imi place numele Erika care l-ati ales.
Dana ms.
Mai oricum la noi se pune mai mult accent pe ceremonia religioasa, in ro ma refer, aici de ex la ei multi nu fac ceremonie religioasa si atunci ceremonia asta civila este exact ca si aia din filme cu muzica si tatal care da fiica la altar, muzica cand intra mireasa si tot tacamul. Si apoi se merge la petrecerea in sine.
Ce fain ca ati mers la plaja, vai abia astept si eu sa putem merge la plaja in concediu cum trebuie.
Cristina ms mult.
Tecky speram sa fie bine cu sefa, sa nu ajungeti sa va certati.
Sursula ms.
Sper sa rezolvi pb cu gingia, in genere se da antibiotic si ceva gel de dat pe gingii si un antiinflamator, asa am avut eu tratament, plus cum a zis Vicky paradontax si plak-out apa de gura, se gasesc la farmacie. Leacuri babesti nu stiu. Si eu am zis ca neaparat tre sa imi fac timp sapt astea care vin sa vad ce e cu maselele mele ce se poate face.
Roxana am vazut si eu pozele, f frumoase burticile. Ce frumos is infloriti copacii. Cu maseaua fugi la dentist, nu o lasa ca nu e bine.
Boti ma bucur ca esti mai binedispusa.
Ai reusit sa iei aparatul sa faci poze ca eu mor de nerabadare sa vad camera lui Garga.![]()
Marimar ms.
Si pe mine ma incanta f mult ideea ca o sa fie fetele la nunta si o sa poata duce cosuletzul cu flori si o sa avem asa poze de familie.
Daca nu simtiti ca asta e apartamentul potrivit mai cautati noua ne-a luat un an pana sa gasim efectiv ce aveam nevoie. Sunt multe oferte pe piata da putine care sa se potriveasca asa ca am mers si am vizionat nspe mii de case si in final cu chiu cu vai am avut noroc si am gasit ce cautam.
Vicky uite eu sincer zic ca in ro preturile la hainele de bebe sunt super exagerate si nici nu is macar sa zici vai cine stie ce firma sa zici ca bai gasesti super calitate si pretul sa merite. Noi si cand am fost in iarna i-am cautat la fata ceva salopeta si ceva frumos sa gasim greu am gasit si care erau eram mai scumpe ca alea de adulti.
Si care sunt mai faine is din alea de firma din mall-uri si care is numai trei exemplare cu trei marimi si cu scor dublu fatza de alea de adulti. Serios, eu m-am crucit. E mai bine cum face Anka ca ia de pe net de la diverse firme din strainatate mai nasol e ca nu multe livreaza in ro.
Cristina vesnica atentie pp, nu? Anyway mna bucur ca se simte mai bine si ca nu mai sangereaza.
Camy
Uff lasa ca o sa treaca si asta, oricum e nasol ca mai si ploua afara. Si la noi vremea asta e nebuna de unde a fost fain si cald si frumos toata sapt acuma in weekend cand am zis vai e Flo acasa putem sa iesim yupii s-a anuntat lapovita.
Oana ms mult.
Boti uhh ce super ca ai gasit sa se asorteze.
Vai vreau sa vad pozeee recupereaza camera aia odata ca eu ti-am zis is super curioasa sa le vad toate achizitiile.![]()
Turtu uhh super e fetita deci? Pot sa mai trec un carucior pink la listutza?
Distractie faina maine.
Nasol cu masina ei se mai intampla eu am emotii mari cand stiu ca iar am sa ma sui la volan, a fost pauza mare si mi-e sa nu fac vreo prostie.
Asa stiti ca v-am zis ca nu port eu rochie si etc pt cununie da dupa ce am sapat pe net dupa ceva tinute de graviduta mai potrivite la asa ocazie am gasit www.seraphine.com/fashionnews/?showpage=2_wedding" target="_blank">asta. Nu e superba? Se poate purta in mai multe moduri ori cu maneca ori cu bretele ori incrucisata la spate si ce e mai fain e ca au magazin in Londra si pot merge sa vad cum arata pe mine sa probez. Rochia apare abia la sf lui aprilie, da nu e faina? ce parerea aveti? Acuma sper sa stea si bine pe mine ca eu nus fotomodel ca tanti aia.
Si m-a incantat si pretul e numai 75 de lire ceea ce e ieftin daca consider ca o precehe mai eleganta de pantaloni de gravioduta mai de ocazie is cam 40-50 de lire plus bluza ajung mai mult si am zis ca rochia aia cu o pereche dragutza de sandale poate gasesc ceva wedges adik cu talpa aia cu totul decat cu toc sa imi fie mai comode oleaca.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
boticelina spune:
fetele, check this out bunurile luate azi, poze facute cu telefonul, deci de o calitate groaznica dar sunt atat de mandra de noile achizitii... 
Monica
25+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
MissJJ spune:
Boti ce super is.
Mai ales alea cu pisicutza imi plac la nebunie. Marca aia tommee tippee de la care ai luat castronelul si mat-ul e si aici e f buna firma. oricum is super achizitiile, eu is mare fan winnie the pooh si ador pisicile, imi place mult tare tema dungata si piscinutza e super.
Sa le folositi sanatoase.

Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
boticelina spune:
Mada multumim
Nu-i asa ca-s faine?
Evident ca si eu sunt fan pisici, ne place si Winnie, iar alea de la tommy tipee mi s-au lipit de degete, n-am ce face. Pb la noi e ca ele nu se gasesc tot timpul, de-aia tre sa le iei cand gasesti.
M-am incantat la table mat pt ca se lipeste de masuta de mancat si apoi bolurile se prind cu ventuza de el si nu-mi smulge garga bolul din mina, mai ales ca eu cu singura mina valida va trebui sa nimeresc un bot, nu sa tin castronul.
Iar de perdelute ce sa mai zic, era sa cad jos in magazin cand mi-am dat seama ce la fix sunt. Initial am crezut c-o sa ma usuce de bani ca nu vazusem ca-s la promotie, cand mi-a zis doamna de la casa "la astea aveti reducere la jumate" nu stiam cum sa tastez pin-u' mai repede
, le-am blocat si casa de emotie ![]()
Monica
25+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
MissJJ spune:
Boti is super faine, super ca le-ai luat atunci daca zici ca nu se prea gasesc in ro.
Mi-a placut faza cu pin-ul.

Da de rochia aia ce am gasit-o eu ce zici?
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2