Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

MadaSUPER rochia. Eu zic sa nu eziti sa o cumperi!!!!

Botifaine lucrusoare.

Turtu, stai sa-ti explic :). Al meu sot e roman si el, deci toti bunicii traiesc in ro. La sf lui iunie se vor intersecta la LYon pentru o sapt (adica ai mei vor fi pe picior de plecare si ai lui venire) de unde decizia cu botezul cel rapid. CA nu avea sens sa-i punem pe drumuri alta data. De rezervari nu avem nevoie, ca il facem acasa (o sa fim vre-o 20), iar la biserica nu ne trebuie rezervare. Tu la ce fel de alte rezervari te gandeai?
Imi pare rau pentru istoria cu masina, da bine ca nu a fost grav :(. Si eu am sters-o un pic de un stalp cand am scos-o din parcare in ziua de pasti :((((.

Vicky 28+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vicky nu asa ca se merita? E sg care am gasit-o pt asa ocazie si care chiar imi place cum arata. Ca de dim tot sap pe net sa vad daca gasesc ceva si nimic mai deosebit ceva de ocazie nu prea care sa mearga cu evenimentul, am gasit numai rochii de mireasa din alea serioase adik la vreo 500-700 de lire.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mada e geniala rochita si se poate purta in mai multe feluri, dupa cum o fi vremea sau cat de indrazneata esti io zic sa go for it, si cred ca o vei mai putea purta si cu alte ocazii ca materialul pare un jerseu care se aseaza frumos, deci si dupa ce nu vei mai avea burtica o s-o mai poti lua la vreo ocazie, poate la motzul finutei?

Turtu Felicitari pentru caruciorul rooooz . Bai, in ce suspans ne-ai tinut...

Monica 25+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, superba rochia!!!! Si pretul e rezonabil. Oricum, abia astept sa te vad imbracata in ea...
Boti, m-ai innebunit cu atatea achizitii !!!! Bai numai io ma duc in magazine, ma uit si plec cum am venit, fara sa cumpar nimic..felicitari!!!Toate sunt frumoase, da cel mai mult imi place salopeta aia roz...
Turtu, plimbare placuta maine. Las ca masina se repara.Felicitari pentru bebelina!!!

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Crisule Avea si pe bleu, cu un avion in loc de pisica si scria Jr. Pilot , chiar m-am gandit la tine.

Sa va esplic un pic rationamentul din spatele piscinutzei: Deci, un activity center pt bebelushi costa de la 2 milioane in sus si-l folosesti de la 4 pina la max 10 luni si nici n-are margini, risti sa-l gasesti pe bebe pe covor. Asa, piscinutza are margini, pun o paturica in ea, bag niste jucarele si mi se joaca copilul pina pica franta si nici nu o pierd prin casa. Asta in iarna, apoi vine vara, luam piscinutza la buni la gradina, putem chiar sa punem si apa in ea si are si umbra de la palmierul de deasupra. E usor de transportat si de strans daca ne plictisim pentru ca se desumfla. Apoi vine iar iarna si putem s-o umplem cu mingiute din alea de plastic cum sunt in centrele de joaca din mall-uri si atunci sa vezi distractie...

Deci, daca nu se sparge avem toate sansele s-o folosim 2-3 ani si la un pret de nimic.

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ma bucur ca va place rochia acuma sper sa si arate bine pe mine, ma bucura tare ca au si magazin deci o pot proba sa vad exact cum cade.
Boti asa e asta m-a incantat ca are si maneci daca vreau sa imi acopere aripile, ca eu si sarcina trecuta si asta am pus pe brate, si daca am chef si ma simt mai daring o pot face asa in x la spate ca arata fain. Acuma s avad ce marime mi se va potrivi ca m-am gandit ca tre sa fie material din ala mai elastic si se poate purta vb ta si la alta ocazie. Buna ideea cu motzul finutzei.
Piscinutza e intradevar folositoare si aici se face asa o folosesti cu mingiutze cand e rece si cu apa cand e cald si o poti scoate afara.
Mi-e asa ciuda ca e urat afara si azi nu am iesit deloc din casa asa ne pregatisem ca iesim cu totii fain la plimbaritza.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANCA multumesc ca mai intrebi de mine. Da, ai vazut cum a zburat timpul? Mai am putin. d-zeu sa ma ajute.

MARIMAR mai sunt cateva mamici aici cu 29 saptamani. Ce emotiiii. Acusi schimb prefixul!

Aici POZE CU BURTIK LA 29 SAPT SI CU PATUTUL.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

suntem bine,sanatoase...si la zi cu cititul,dar nu am ce sa va povestesc
tre sa fac poze sa le pun la album
m-am vopsit!!

Ana-Maria29+
am oMARIA!!!AMR 11sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele!

Dam si noi cu subsemnatul pe-aici!

Mona......sanatate multa! Hai ca mai e un pic! Asa ma "incurajez" si pe mine!Ufff!

Mada.....super rochita! Sa o porti iubita si sanatoasa!

Boticelinne.....m-ai inebunit cu cumparaturile pentru Gargaritza.....o sa fie cea mai iubita, rasfatzata si asortata fetitza din Constanta!

Danutza......super burtica .....si tu esti asa de slaaaba!
Ce inaltime ai? Ca am vazut ca mai e haaat pana sa ajunga uterul spre capul pieptului! O sa fac si eu poze noi maine, sper ...sa vedeti cata sunt!

Anutza.....asteptam cu interes si pozele tale de 29 de sapt! Bravo tie, ai reusit sa-ti faci in fiecare saptamana!

Ma duc sa culc gaza mare, ca aia mica deja doarme!

Pupicei!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Danutza ce fain e patutul lui bebe Alessio!!! Si burtik ta e foarte frumusica, ai scos-o la bronzat, zici? Si am mai zarit inca o burtica simpatica in spate, ati mers in gasca

Irda te simti mai bine? Nu stiu cat de asortate vom fi dar deja se intrevede o camarutza gargariceasca foarte dungoasa

Anaaaa Baga pozeee!!!!

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput