Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Mai fetele......mie imi cam intra morcovu' in fund cu iepure cu tot!

Ma puse naiba cand m-am spalat sa "sondez" un pic pe dinauntru......si din ce alta data colul meu era lungutz (semana la pipait cu un penis mai mic) acum mai sa nu-l recunosc.......nu cred ca are mai mult de 1 cm lungime

Acum tremur toata si nu stiu cum sa ma calmez!
Adevarul e ca in ultimele saptamani am tot avut contractii de toate natiile, dar efort n-am facut deloc!
Am stat in pat cat s-a putut de mult....chit ca arata casa ca dupa bombardament!
Luni ma duc la dr sa vada care-i treaba....oricum trebuia sa ajung la un control, dar pana luni cred ca mor de frica!

Ma duc sa ma intind in pat....poate se lungeste

Pupicei

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragelor va invit la capitolul numarul 53.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara si de la noi!
Boti sunt superbe achizitiile noi...de fapt tot ce cumperi e minunat.Sa le folositi sanatoase tu si Garga
Mada am vazut si eu rochita si mi se pare foarte potrivita.E simpla si totusi are multe de zis.Mie nu-mi prea plac alea impopotonate,asa ca pe mine m-ai nimerit cu ea.O sa fii foarte frumoasa!

In legatura cu bebe Alex al prietenei mele,azi nu am reusit sa aflu nimic nou,deci nu stiu daca e bine sau nu.La mine no news is good news de obicei
Pe scurt pot sa va zic ca era internata de ceva vreme pentru ca avea placenta foarte joasa.Desi avea contractii la 20 minute,docteorul ei a trimis-o acasa,si i-a spus sa mearag in fiecare zi la perfuzie...noaptea aceea i s-a rupt apa si pe cand a ajuns la spital,deja avea 4 cm dilatatie...in 10 minute a nascut

Asa de mult m-a afectat de toata ziua mi se intareste burtica...sunt speriata rau.Contarctiile aste BH cat pot sa fie de dese?Azi am avut cred ca vreo 25 in total.Nu ma dor dar sunt foarte foarte incomode...daca sunt in picioare nu mai pot nici sa pasesc vreo cateva secunde.Mi se face pietroi burtica,mai ales in partea de jos,de la buric pana la osul pubian.E normal?

Mada ma bucur ca-ti place numele ales de noi,de fapt pana acuma am tot cautat si parca nu mi-a placut nici un nume.Asta e propus de sotul meu,si cred ca pana la urma asta va ramane

27+Erika
Bebele familiei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRDA multumesc de cuvinte pentru burtik. Eu am 1,70. Ceea ce am pus am pus la fund si coapse. Pana acum am luat 8 kg. Sa nu uiti sa pui poze. Tu cat ai luat pana acum? Cat despre col...eu nu stiu cum reusesti tu sa-ti dai seama de lungimea lui.....eu cred ca nu e relevant.....si faptul ca nu-l mai atingi asa bine ca inainte ....e ca eu stiu ca , cu cat inainteaza sarcina, cu atat colul se ridica si devine din ce in ce mai greu accesibil. Mergi Luni la medic si sa ne scrii. Tin pumnii.

BOTI da, am scos burtik la bronzat.Oricum nu am stat foarte mult cu burta la soare. Am stat mai mult la umbra. Cea din spate e cumnata mea care e in 36 de sapt. Ai vazut ce burtik!?

mult asteptat

Mergi la inceput