Sarbatorile de Pasti la batranii nostri!

Sarbatorile de Pasti la batranii nostri! | Autor: buggy

Link direct la acest mesaj

Buna din nou,Asa cum ramasese dupa Craciun, m-am gandit sa ii vizitam din nou pe batranii nostri de la Sf Dimitrie cu ocazia Pastelui. Sa mergem sa vopsim oua cu etc. Ce parere aveti?
Astept un semn de la voi si va pup.Andreea"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu sunt alaturi de tine, sper din tot sufletul de data asta sa reusesc si sa ajung acolo.
Tu la ce data te-ai gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buggy,cu tot dragul, nu stiu daca reusesc sa vin dar daca strangem banutzi astept contul.
Bravo

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Andreea, felicitari pentru initiativa !
Nefiind din Bucuresti as vrea sa ajut, macar cu ceva banuti.
Astept contul sau adresa la care sa trimit !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

caci pana acum nu am participat la nici o campanie pentru varsta a treia

eu prefer plic

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,
Va multumesc pentru sustinere, ca si in ceilalti ani, m-am gandit sa impart acest eveniment in doua. Mai intai sa mergem la ei sa vopsim impreuna cu ei oua si apoi dupa Paste, sa mergem sa ciocnim oua cu ei si in masura posibilitatilor sa organizam o masa.Acestea sunt datele contului unde se vor strange baniiIBAN RO49BTRL04401201I49904xx- Banca Transilvania, Sucursala Obor, Stoica Andreea-Mihaela

Termen limita 15 aprilie Va multumesc mult si contez pe voi."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buggy, transfer acum 50 de ron si poate mai implic si pe altii.

Clara

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

salutam un televizor color in perfecta stare de functionare si as dori sa-l donez. Cred ca as face o mare bucurie batranilor de care vorbiti aici asa ca astept mesajele voastre, eventual pe pm. As vrea sa ma asigur ca obiectul de care vorbesc ajunge la oameni care au nevoie de el, eventual intr-un centru care nu este dotav cu tv.merciwww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Buggy vreau sa fac un transfer bancar dar imi zice ca IBAN-ul e incorect . Si nu l-am scris de mina, i-am dat copy/paste dupa ceea ce ai postat tu. Vrei sa te mai uiti un pic peste el?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Cred ca in locul I-ului din RO49BTRL04401201I49904xx e un 1 adica RO49BTRL04401201149904xx.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ralcat nici cum ai zis tu nu merge!

Uff, ce rau imi pare ... Buggy heeelp!!!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput