Sarbatorile de Pasti la batranii nostri!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Verific imediat"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Nu prea inteleg...am verificat ibanul si asta e...In legatura cu televizorul, ei au televizoare acolo. Oricum pentru donatii de lucruri sau obiecte, daca doriti va pot da pe PM nr-ul de telefon de-acolo sa vorbiti..."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

M-am uitat acum pe ultimul extras de cont din 9.04 si am vazut ca au intrat 50 de lei...nu scrie de unde (folosesc BT24) Cloreta sunt de la tine?Va rog sa ma tineti la curent si inca o data va multumesc."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

In sfirsit am reusit! Am virat azi 100 roni pt.bunicii nostri. Multa sanatate!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Pentru cele care fac transfer electronic si dau copy/paste la IBAN-ul dat de Andreea, acei doi de "xx" din coada se scriu cu majuscule, "XX".
Am sa trimit si eu, azi, 35 Ron, Andreea !
Succes in ceea ce faci !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Andreea, am fost la caserie la banca Transilvania de aici, din M-Ciuc si mi-a zis ca nu pot depune banuti in contul tau, ca nu ai activat optiunea de a primi astfel, bani in cont. Numai prin ordin de plata as putea, dar n-am cont in banca, sa trimit asa banutii.
Mi s-a zis ca e de-ajuns sa ceri fetelor de la banca, sa activeze optiunea de a primi bani in cont si prin depunere de numerar.
Sau imi trimiti adresa ta pe PM si iti trimit banutii prin posta.
Astept hotararea ta !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Da Buggy, eu am trimis 50 ron din BRD zilele trecute, am scris ziua cand am trimis.

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Fetelor, mai e putin pana la Paste.

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogozy spune:

mi se pare normal sa vizitati bunicii,cred ca e o experientza si pt cei mici

Mergi la inceput

Buna,Nu am apucat inca sa mai verific contul...ce avem sigur
Cloreta 50 lei
Ane(o prietena de-a mea) 250 lei
Eu 250 leiAnina_n o sa iti dau un mesaj cu adresa mea. Eu sper sa ne ajunga banii acum...dar ideea era ca dupa Paste sa ne vedem cu ei sa ciocnim ouale pe care le vopsesc si sa facem o masa mare cu cei care pot sa le ducem diverse verdeturi, legume aperitive, cozonaci etc.
Pt asta sisur ne vor trebui mai multi bani decat am strans pana acum-daca vom reusi desigur, daca nu ouale pe care le vom imparti vor fi servite la masa lor obisnuita, dar nu ar fi acelasi lucru.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput