Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps
Raspunsuri - Pagina 7
papadie spune:
arborika multa sananate mamei
am ras la patania d-lui itsme:)) desi nu-i usor sa fi fost in locul lui :-))
mamaRayu e f. faina si casa asta! ce case spatioase la voi!(si ieftine)
Mihaela pe cuvant de onoare ca de trei seri frec la picioarele Catrinei sa scot markerul permanent din ea:) S-a pictat de la unghii pan la burtica pe ambele picioare cica si-a facut piele de "tigal":)Sabinutz te faci soacra? pare sa fie fata buna :))
Tatic la noi a nins ieri(tot pe fetele scandinave le banuiesc). Pt. motani da pe usa cu pipi de caine (cica e bun otetul si clorul pt alungarea motanilor pisarcosi. eu am avut motan si n-a mers nici cu otet, nici cu clor).
ma voi intoarce
am raspuns la ce-am apucat sa citesc ca am avut treaba pe generale la un subiect "asa cevaaaaaaaaaaaaa". vb. conului pe care il salut cu acest prilej.
papadie, zen-sei
mihaela_s spune:
papa, cea mai buna solutie e piscina :)). Noi acolo scapam de tot de picioare si maini colorate, dupa ce grosu' se duce cu apa si sapun. Dar dupa, o ia de la capat. Noa, noi sa fim sanatosi, ca doar la adolescenta si-o face tatuaj permanent, si-atunci sa te tii! :))
Da' schimba si tu markerele permanente cu alea "de apa"!
voljena, pai hai pe la scandinavia sa nu planga mashinutza ta! [alcool)
Raportul pe ziua de azi:
-Mare normala, cu valuri
-iarna a venit din nou
-papa, n-am trimis-o noi...iarna carevasazica :)
fug ca-s la scoli si ma cheama datoria...
vorbe de copil...
Hobby
tata lu Toma spune:
Bre Papa, nu mai rade ca ma nerfezi !
Am gugalit si se pare ca se egzista neste chimicale indicate in problema. Mai intai o chestie cu care tre' sa speli locu' preferat (in cazul nostru fo'doo) ca sa nu-l mai recunoasca in veci si apoi alta cu care imbalsamezi imprejurimile si le tine la distanta
Ma rog, sper sa le gasesc si sa functioneze ca altfel trec la represalii sangeroase. Pe bune !
Rayuela spune:
Un pic de galerie va rog,sint in mijlocu licitatiei,mai am numaaa un pic de bani:(((((Mai e numa unu care e interesat,si sintem ca soarecele cu pisica,mai pun io un pic,mai pune el un pic....bleah.
Dau oricum de beut,fie de bucurie fie de necaz.
voljena spune:
rayu - tinem pumnii, io una n-am mai fost la un house-warming party de ani... abia astept, ma duc acu' sa vaz si casa, dar daca-ti placu tie musai sa fie marfa
papadie spune:
Ra-yuuuuuuu!!! ta nam tanananamda unde licitezi casele astea? daca e ceva gen ebay iti sugerez sa licitezi in ultimele secnde ca sa nu mia aibe timp adversaru' sa puie si el ceva acolo:))
Tati- pipi de caine sau imprumuti cateva zile un catel latrator si nu mai vine nici mama pisicii la usa ta.
Mihaela io la piscina cu doi copii de apropae doi ani si aproape patru ani?! nonooooooooooooo
volje imi pare bine sa te vad :-)
papadie, zen-sei
mihaela_s spune:
Rayu, tinem pumnii pentru casa!
papa, se liciteaza cine da mai mult . Cand unul nu mai "poate" cedeaza si ia celalalt. Nasol...am trecut si io "pe-acolo"....
Auzi, da' fa-i piscina in vana si las-o 2 ore la balaceala?
Sa-ti spun ca sambata fu o mamica cu 3 "puradei" de vreo 6 ani, 4 ani si un bb de 8 luni, singurica doar...io ma uitam cam crucis la ea, dar fetele maricele se distrau singure, sareau in apa, se distrau, iar ea cu bb...il mai dadea si fetelor sa-l mai plimbe prin apa...astia sunt tare lejeri cu copchiii, nu se streseaza.
tatic, bafta la gasirea solutiei antipipidepisici!
Mey io ma duc mintenash la o sedinta la scoala Dianei, cu fetele dupa mine, ca omu' meu tocmai ce intra la garda de noapte. Tineti pumnii sa inteleg ce trebe din ce vor vorbi suiedezii ca am niste morcovi acolo'sha!
vorbe de copil...
Hobby
Rayuela spune:
Dragi concetateni,deci io sau ala!Se lasa cu singe!
Mai am ceva ceva malai ,am pus in pozitii de tragere si Romania,ai mei,mamaie,vecinii,pretenii(doamneeeeee,ce bine e sa ai prieteni,am zis!)si am mai strins oleaca cureaua.
Inca nu e gata.
Va tin io la cald,v-am zis ca mobilez poiana.
Iar daca nu ,vorba unui clasic in viata...inchiriem
Rayuela spune:
Hai sa va si raspund:)
Licitatia se face printr-un agent imobiliar,care suna peste tot,ia cel mai bun pret,apoi suna iar,si tot asa.Apoi suna iar la cei care au urcat pretu si intreaba:Ne dati ori nu ne dati?
Cam asta
Sint deja plina de draci si imi URASC mobilul.
Cre'ca il arunc dupa,ca nu ma mai tin nervii.