Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps
Raspunsuri - Pagina 6
Rayuela spune:
haideti ca m-am enervat si v-am promis ca umplu poiana de case:)
Am mai gasit una,maine ma duc sa o vad.
Vreau pareri.
Deci:
nu are dormitor regal,nu are camera aia afara pentru betivi,nu are bucatarie beton,dar are:
1.arata un pic mai bine afara
2.are o sufragerie cu loc pentru masa dar io m-am gindit sa fac un bar acolo
3.are un subsol amenajat unde as pune saltelele alea pentru mosafiri
4.costa mai putin
Aceasta este www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=457485&view=Images" target="_blank">casa
P.S.-nu va uitati la mobile,ca sint nasoale,dar sint ale omului care o sa plece de acolo
liris spune:
mie-mi place!
e din nou EXTREM DE SPATIOASA!!! si pare bine intretinuta. imi place ca are si camera aceea de computer/entertainment. e foarte msito! bafta!
Pegasis spune:
Hai c-am scapat cu viata si din samitu’ asta. Inca unu’ si ma duc… Cel mai tare m-a marcat taioru’ de la doamna Merkel… ce culoare… ce croiala… categoric a scos-o in evidenta.
Si doamna de la domnu’ presedinte al Azerbaijanului a facut furori, sa vezi ce tir automat de flashuri cind aparu ea pe covoru rosu la dineu’ lu Tariceanu… www.contact.com.az/upload/photos/MehribanAliyeva-33-1.jpg" target="_blank">E?
Toata lumea fu incantata, da’ stiti cum se spune “multi vad, putin cunosc…”, ca nu-i spuse vere nimeni si ei ca la un dineu nu se vine cu rochie alba niciodata, musai culoare inchisa… Deh, lumea fu multumita ca avu ce admira…
Si domnu’ Bush nu s-a dezmintit. Cititi si va distrati.
Cel mai mult mi-a placut aia cu “Oh, He's not through…” Minutul www.youtube.com/watch?v=ufbGsfNYiU0" target="_blank">1:20.
Tot zilele astea am reusit sa dobor recordul personal la ajuns la servici: 8 (opt) minute din porumbii din sudul Bucurestiului pina in centru’. Numai io si cu mine eram pe sosea, parol. Boierie, mai vreau samit.
Rayu, casa arata super bine. Nu mai sta pe ginduri. N-am apucat sa citesc mai mult... Revin.
speed spune:
rayuela,si casa asta e frumoasa... mie mi-au placut lambriurile din hol...si cada aceea cu picioare (aia o lasa sau o ia cu el?)...si ce plite interesante are pe aragaz!io n-am mai vast dintr-astea cu model pe ele...
lilanda spune:
Just a minute, just a minute..ca am si io ceva sa zic
Pegaso, da' o poza cu madam Tariceanu uitindu-se la stringerea de mina calduroasa a dlui Tariceanu cu doamna premier de-Azerbjadjan, n-ai??? Arata bine tipa, cam ca www.antena3.ro/Elena-Udrea-in-preajma-lui-Bush-M-am-simtit-mandra-de-presedintele-meu_pol_47526_ext.html" target="_blank">duamna Udrea-asa!! :-)
Rayu, pai tu nu stii ca ce-i al tau e pus de-o parte??? Si casuta asta ii misto, mai ales basementu' unde-i lux curat, nene!! Acolo imi asez sacu' de dormit, am zis
itsmenutzo, cu toata candoarea te incurajez sa-ti iei casa la Constanta...sau Ajijea, ca vorba conului, cine mai raporteaza situatia exacta??? Tu-ai talent (saracu' domn' itsme !!) Da' fetitu' pe unde mai este acum? Tot la Paris?
arborici si sabinel, felicitari cu ocazia-n-matusirii!! Sa aveti parte de nepoti sanatosi si voiosi.
Acu' am o-ntrebare (stupid, desigur)...mai exista riscul sa ma duc in Romania cu lapu' si sa ma puna aia ori sa platesc taxa, ori sa-l las acolo, asa cum mi-s-a-ntimplat acu' 4 ani cu dvd??? Hai mai, ca doar fu Nato pe la noi!!
doru, ou est tu??
tata lu Toma spune:
halaua, sunteti mahmuri ?!
Aici ploo de cateva zile si pare ca nu se mai opreste in veci.
o saptamana curata si uscata,
tac'su
Sabina spune:
deci io de azi ma fac bella bella, ati inteles?
ca m-am saturat de bella ballena
bre Veule, mi-a incurcat toate socotelile ploaia asta de azi, ca tre sa apara tanti la curatenie si vroiam s-o sterg de-acasa cu piticu :)
asa, tre sa muncesc si io odata cu ea.
sa va zic una misto? cand aparuram noi acasa ne-a asteptat Junior cu crema de zahar ars, Tort din crema de zahar ars, cascaval pane si cartofi prajiti . Se vede treaba ca si-a schimbat gagica
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
Raport scurt de la Scandinavia:
-facut sarmale in frunza de vitza
-mare fara valuri, ca un lac fara sfarsit!
-vreme mohorata, dar nu ploua
Ma'c sa mai buchisesc suiedeza . Da' mai viu.
vorbe de copil...
Hobby
voljena spune:
aloo! parizu' vesel!! ce facurati cu tortza olempica de-o stinserati de un numar de ori?!? vant puternic? politia anglo-saxona abandona ieri bitziclele si alergara pe langa 'sportivii' aia chinezi 'naltutzi parizienii pe rotile si urmeaza breakdancing police peste balta
vin poimaine sa citesc pe unde am restante ca azi imi dusei masina la service si deh! avem mecanici dibaci, neam de minitehnicus, deci ma duc si maine! ca acum trage masina mea spre stanga mai ceva ca partidul comunist... data viitoare o aduc la scandinavia ca i-o fi si ei dor de casa
tata lu Toma spune:
Bre, nu mai pot !
Help !
Cum dezvat niste motani sa-si marcheze teritoriu', adicatelea sa se p...e, pe usile mele ?! Pute de te-ndoaie.
In rest ce sa zic, azi la Bucuresti e vara (24 de grade). Maine mai vedem, poate ninge.
v