Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps
Raspunsuri - Pagina 8
speed spune:
rayuela,agentii sunt o rasa aparte.nush cum is aia de la voi,da astia de la noi is niste ticalosi si jumate.esti sigura ca ai concurent si nu doar incearca agentul sa scoata untul din tine? incearca sa suni anonim la agent sa intrebi de pretul de strigare si chiar si mai bine,daca ai posibilitatea,sa suni direct la proprietar.
oricum bafta mare,am trecut si noi prin cosmarul asta si am supravietuit cumva...(da am inceput sa incaruntim amindoi in perioada aia ,asta asa de incurajare... )
valentinag spune:
Rayu,muuulta bafta!Foarte spatioasa casa!
Alo Franta,ce facurati bre cu torta aia???
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
mihaela_s spune:
Speed, e posibil sa fie si cum zici tu, nu prea stiu "subterfugii" ale agentilor de aici. Noi spre ex. am avut mare noroc cu casa. Dupa ce am pierdut vreo 2 inainte, pentru ca se oferise mai mult decat puteam noi da, am indraznit sa punem oferta la o casa. Un pret mai mic decat cerea proprietara, ca sa putem negocia cu ea. N-a fost de acord cu pretul, a zis ca mai asteapta, au mai trecut vreo 3 saptamani si intre timp ne luasem gandul de la ea. Eram in cautari furibunde, pe noi timpul ne stresa enorm, apartamentul unde stam trebuie sa-l eliberam pana in iunie, cand a sunat agentul si ne-a spus ca proprietara a acceptat pretul oferit de noi, pentru ca nu a mai pus nimeni nici o oferta, daca mai vrem casa e e noastra! Sotul tocmai voia sa sune si sa spuna ca ridicam putin pretul ca sa ajungem la o intelegere cu proprietara pentru ca ne hotarasem deja ca vrem casa, nu gasisem altceva pentru banii de care puteam dispune...Si asta a fost. Totul a decurs numai prin agent, noi am cunoscut proprietara cand am semnat contractul si am dat avansul.
Rayu, cum mai merge?
ps. Am supravietuit sedintei, vineri ma discotecesc cu pruncii!
pps. Silvia m-a intampinat mai devreme cu vestea: mami, am varicela! Cum credeti? S-a "imbulinat" cu carioca rosie pe maini si pe picioare. Si cum pe mana dreapta nu prea ii ieseau, ma ruga pe mine: mami, ma scrii tu? E ca o buburuza cu buline rosii acum!
vorbe de copil...
Hobby
Sabina spune:
Ra-yu! Ra-yu!
Miha, pup buburuza
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
speed spune:
mihaela,cind ne-am hotarit si noi sa ne luam casa a fost o perioada infioaratoare,cererea era foarte mare (adica ratele la banca foarte mici) si preturile cresteau cu mii de euro de la o zi la alta.(acuma scad la fel de vertiginos).am vazut nu stiu cite case si le-am pierdut pe toate fiindca ofertele erau cu cel putin 50000 de euro mai mari decit pretul de strigare...pina la urma ne-am luat o casa nou -nouta la care pretul a fost fix dar jumatea mea a stat la coada 2 zile ca sa o prinda ))) in timpul asta am ajuns sa cunoastem toate tacticile agentilor imobiliari...si unii chiar primeau mita ca sa puna deoparte vreo casa...adica sa nu informeze proprietarii de celelalte oferte....altii dimpotriva (fiindca lucreaza cu comision,evident),au un client "fantoma" care ofera tot timpul cu 10000 mai mult ca tine ))
referitor la desene cu carioci si altele ,azi micuta mea m-a informat foarte serioasa si foarte sfatoasa ca viata ei s-a schimbat de citeva zile,in sensul ca nu prea mai are chef sa coloreze la fel ca alta data....))) thank god!!!
Rayuela spune:
Dragilor,am luat casa!
Nici de emoticoane nu am chef,nici sa va dau de baut,sint ca dupa un meci de box,cistigat,adevarat,dar imi simt okii cam umflati:))
Ne mutam la mijlocul lui iulie,asa ca am timp sa aranjez subsolul in vederea chefului,deja ma uit dupa un bar mai acatarii,un semineu micmicmicmic undeva,o canapea si niscai mese da'lea inalte sa ne balanganim picioarele:)
Si va las sa si fumati,parol
mihaela_s spune:
Rayu sa fie intr-un ceas bun, sa va bucurati de ea si sa aveti numai clipe fericite acolo!!!! SUPEEEEER!!!!!
vorbe de copil...
Hobby
ocebine spune:
Felicitari, Rayule
S-o stapiniti sanatosi!!!
Asta da vesti bune!!!
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
Sabina spune:
Bravoooooooooooooooooooooo!!!
fara drinks, ca-s oricum la cura
cum suma viciilor e constanta...sa nu m-apuc de fumat LOL
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo