Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

felicitari mama Rayu!! s-o stapiniti sanatosi si fericiti pina la adinci batrineti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

la asha veste, musai sa scriu nu numa' sa citesc.
felicitari, proprietareasa rayu!
s-o stapaniti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

rayu - grattis!!! s-o stapaniti sanatosi si voiosi!!

noi ne bagaram la rate acu fo 10 ani... cautam numai case noi si ma sunau tembelii de agenti cu oferte de ruine de la inceput de secol (pe bune)... pana la urma am gasit-o pe asta pur si simplu circuland pe strada - am ochit santierul si ne-am oprit! desi eram inregistrati cu agentul care le vindea asa ca am negociat direct cu constructorul avantaj noi

papa - plecaciuni, io te-am tras in obiectiv pe la circ... pardon - summit mi-a placut tare comentariul io mi-am pierdut rabdarea dupa ce i-am vazut pe nastase cu vasile la antena 3 dezbatand - nastase ii dadea inainte cu relatia speciala a romaniei cu sua si vasile ii taia macaroana: care relatie speciala dom'le?! m-a induiosat moaca lui bombonel - ca un copil caruia tocmai i s-a spus ca mos craciun nu se egzista

tata de toma - io incerc de ani sa dezvat pisoiul vecinilor sa se mai urce pe masina mea - pe ea isi face veacul si-mi lasa la blana gramada de-mi umple aspiratorul... pun pistolul cu apa pe el de cate ori il prind dar nu are memorie mai lunga de cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari mamaRayu! S-o stapaniti sanatosi si sa gasesti un bar incapator:)) Meeeeeeeeeeeeey si aveti grija sa lasati spatiu mare la cupil sa se desfasoare un living, fo doi pereti, holurile, baia Hai ca daca va stangeti oleaca va ajunge patu' si baru'

volje te pupex:)

dorulet are trebi?! mei doru sa te ademenesc c-o prajiturea, ceva?!

tata si volje mai zic o data anti pipi de pisici...pipi de catei:)

sabinutza tu instaleaza pianu' ca e rost de party la Rayu.

ma voi intoarce:-)

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bra-vo-Ra-yu-Bra-vo-Ra-yu
Ta-na-nana-nana !!!!
Sa o stapaniti sanatosi si sa o inaugurati cat mai repede !!!
Io m-am lasat de fumat. Pot sa beau dublu ?!
Baga si foo doo perne acolosha ca poate cade careva dupe scaunele cu pricina.

Papa, Volje, am gasit un shprai repelent pe care-l cheama Reppers si care cica ar functiona. Va tin in curent. Pardon, la curent !

Ashea, noi ne apucam deocamdata de renovat exterieuru' casei.
Tocmiram pana acu' trei echipe (una pentru zugravit fatada, una pentru beton amprentat pe trotuare, alee, trepte, etecetera si una pentru schimbat gardu' de lemn cu unu' de fer).
Sa speram ca vin, lucreaza cum trebe si apoi pleaca conform taimingului pen'ca altfel insemneaza ca fac samitu'meseriasilor la mine in ograda. Peste toate astea puneti si niscai mame/soacre/matusi carele sa stea cu ei si spune-ti ca nu-s tzacanit ...

Daca supravietuim facem si interieuru' (parchet in living si zugravit peste tot).

v

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

na...
stiti vorba aia ,cu o mina iei si cu una dai?
Tatal lui Catalin a murit.Catalin e pe drum spre Romania.
Va rog,nu vreau condoleante,si altele.
Vroiam numai sa va spun ca viata asta e o kurva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Didi
Asa il alintam noi toti,baietii,nurorile,nepotii.
Didi era un personaj cules din carti.Ne contamina pe toti cu optimismul si firea lui vesela,cu glumele lui ardelenesti,atit de mult,incit nu mai observa nimeni ca ii lipseste un picior,ca nu mai vede bine,nu mai vedeam handicapurile,pentru ca le umbreau figura lui sugubeatza si pusa pe traznai.
Didi se certa cu televizorul.Avea un scaun in fata,unde isi odihnea piciorul intreg,isi punea niste ochelari de soare(nu am inteles niciodata de ce) si injura politicienii romani.Pret de citeva ore numai asta facea.Noi rideam de pocneam prin camera,dar el nu ne vedea.Avea prea multa treaba ,sa balacareasca politichia.L-am si filmat o data,fara sa stie.Avea niste poante greu de descris,dar imi aduc aminte ca din cind in cind racnea la teveu:LA SAPA!!!LA SAPA cu voi,nemernicilor!
Apoi se ducea incetisor sa isi asculte muzica.Era o enciclopedie muzicala...recunostea opere,simfonii,concerte,numai dupa ce asculta citeva masuri...iti cinta nu numai opera,dar cunostea toata istoria acelei opere si toata viata autorului operei.Eu il ascultam fascinata si de fiecare data imi venea sa-mi scot un caiet sa iau notitze.
Altfel,eu ca nora,aveam un tabiet cu el de fiecare data cind mergeam in Romania.Avind in vedere ca ma trezeam ultima,cind toata lumea era deja plecata de acasa,ramaneam singura cu el.
Ii spuneam :Gata Didi,fac o cafea?
Si el nu mai putea de bucurie,pentru ca stia ca o sa ii acord toata atentia,puneam cafelele,ma asezam la masa si incepea interviul.Il intrebam multe,despre cum era viata cind era tinar,cum o cunoscuse pe Mima,nevasta sa,cum era Catalin cind era copil,il puneam sa-mi povesteasca de Romania dinainte de razboi...si uite asa,petreceam vreo ora doua ascultindu-l nemiscata.
Ii placea de mine ca aveam umor si rideam cu pofta la poantele lui.Eu il simpatizam enorm pentru ca era un sugubatz si un poznas.
Acum gata.
Nu stiu ce m-a apucat sa va scriu asta voua,cind stiu ca poiana e un loc de veselie.
Dar am vrut sa stiti si voi cine a fost Didi.
Atit
Putem sa bem un pahar de vin pentru el,ca i-a placut al naibii vinul.
Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

rayu - io te pup si-ti trimit o imbratisare... Didi seamana asa mult cu unchiu-meu, deh! samanta ardeleneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Rayu, te imbratzisez cu drag...
Didi va ramane mereu in inimile voastre, asa cum il stiti.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Rayu
Ela, sunt alaturi de voi
Un om deosebit s-a dus intr-un loc deosebit

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput