Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Va rog frumos nu tzipati:)
Io ma duc azi sa vaz casa iar,dar de data asta cu besiktingman,adicatalea un nene care vine cu tot felu de aparate sa masoare umiditate,sa vaza care e starea generala a casei si cam ce renovari sint necesare.Faza e ca daca nenea gaseste "bube" care nu sint mentionate in contract,pot sa lichidez contractul,adicatalea in limbajul florilor nu ma mai mut:)Asta dupa ce v-am spart la creier ca ma mut:)
Io cred ca ma mut totusi.
Daca nu ,pe cuvint ca inchiriez.
Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

I'm back in business . Boala grea netu' asta... simteam ca n-am aer fara...

Intrai sa-i urez toate cele bune, sanatate si sa creasca mare lui Gheo de Sabinel! Tiii, ce baiat mare ai ! Imi place tunsoarea lui Sofia, se potriveste cu temperamentul...

Io va rog frumos sa nu ma mai provocati sa vorbesc de traficul din Bucuresti. Daca tineti la mine. Daca a ajuns fi'mea sa-mi spuna dimineata la 7 "mami, nu te enerva" e deja grav. Ramine copilu' cu sechele dupa un drum de 5 min cu masina pina la gradi... Asa ceva

Azi am facut mai multe drumuri pe jos in Bucuresti (deh... ma misc muuuult mai repede decit cu masina) si chestia asta m-a marcat definitiv. Am ajuns inapoi la birou si am decretat: Bucurestiul a devenit cel mai murdar oras in care am fost vreodata. Incredibil cit de mult il uritesc oamenii care-l locuiesc. Mitocania a ajuns la rang de lege. Cred ca niciodata nu va fi un oras european.

iileana, esti p'aci? Hai la www.bilet.ro/teatru/9/246" target="_blank">spectacol.

Edit ca nu mai pot : www.youtube.com/watch?v=jmLs3H78B2I" target="_blank">niste tarani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

sabinel, ce faini copii ai. pozele cu Gheo si lamaia is superbe. felicitari! facui si io un "tort" azi de ziua numelui.
itsme ce fetitz mare si cuminte ai. si al meu se face tot mai mare da' nu si cu minte
pegasis chiar ieri vorbeam cu o colega care vara trecuta facu "europa de est" cum se exprima ea si in Romania fuse in Sighisoara, Brasov si Bucuresti. in fiecare cate doua zile. la intrebarea de ce taman in europa de est, zise ca vruse sa vada fenomenu' :) inainte de binefacerile ue-ului. despre Bucuresti o zis ca e cenusiu si daca ar reface calatoria, din tot parcursul ar scoate Bucurestiul. oamenii i-au placut peste tot, chiar si in Bucuresti :) zise ca a intalnit doar amabili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

No drajilor, scaparam cu bine de prima etapa a lucrarilor. Avem alee, trepte si platforme de beton amprentat si un gard metalic. Toate is noi si frumoase.
Acu' facem pauza o saptamana ca sa ne ciocnim oolele si apoi zugravim exterioru'.
Ca sa zic asa, suntem in grafic iar bugetul e doar putin depasit deocamdata.

Pupezam si felicitam poporu' scandinav pentru toate evenimentele si realizarile din ultimu' timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

buna seara :)
mi-a pierit si mie computerul si de 3 saptamini il asteptam pe asta nou...alta marie cu aceeasi palarie ))
in rest tot grindina pe aici...(( si s-o muncit jumatea mea sa planteze niste trandafiri da nu stiu ce-o sa iasa din ei...poate flori de gheata ))
adela,pai tu ai avut noroc cu turistii est-europeni...eu am dat peste un irlandez care mi-a spus ca a ajuns si el acum citiva ani prin Romania,pe litoral...backpacking...hopa,m-am bucurat eu,inseamna ca daca e backpacker n-are pretentii prea mari...si mi s-a latit asa un zimbet pe fatza si l-am intrebat din toata inima cum i-a placut da' raspunsul a fost.." hmmm...da...interesant...da toata lumea incerca sa ma fure! si pe strada,si prin restaurante..." de atunci nu mai pun intrebari oamenilor...)) de fapt am mai dat peste o batrinica ce a trait la moment dat in Romania dar din pacate are Alzheimer si in afara de "buna ziua" nu-si mai aminteste nimic din perioada respectiva...
lilanda, ai reusit sa strecori flacoanele prin bagaje? ))
sabina, la multi ani puiutului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

vad ca sunteti tare ocupati cu pregatirile de sarbatori.
Sarbatori fericite!

io ma duc la gratar ca a venit primavara de cateva zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

ocupati si nu prea...)) la noi in familie doar sotul e ortodox si atita m-a batut la cap pina am inrosit citeva oua si am pus un picior de miel la cuptor...noroc ca suntem invitati maine la niste prieteni...)) ce bine e sa fii musafir!
sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-)
Daaa, fooooarte ocupata sint, da' nu cu pregatirile de Paste, ca pe alea le-am rezolvat: mergem (si noi, ca si familia speed) in vizeta
De rinit la spatiu verde s-o apucat doar Niels ca, pe mine una, ma deprima. Chiar nu stiti cu ce si cum sa curat bucatile de piatra din gradina? Sint pline de niste pete albe; cic-ar fi ciuperci de la umezeala??!! Arata tare naspa..:-(
Rayu, cum fu inspectia?? Curat? Bun de mutat? Cum e pivinita, ca aia ma intereseaza??
Adeluctzo, vreau sa-ti spun ca tare mult imi place cum le zici tu pe alea, de pe Linia 1 (e aia cu care ma dadui si io??)!
In rest va urez si io un Paste Fericit! Aveti grija la oolelele alea si la miel, ca stiti, ca au colesterol :-)) Dup-aia spor la treaba, ca tot aveti la casutele-alea ale voastre!
PS doru...cum ati ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Chiar nu stiti cu ce si cum sa curat bucatile de piatra din gradina? Sint pline de niste pete albe; cic-ar fi ciuperci de la umezeala??!!

tot cu umezeala ies petele. cu presure washer, adica.

eu sarbatoresc pastele prin munca, ma odihnesc alta data, poate de craciun

Daca esti Pārācios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dadada,ne mutam:)
Subsolu e bine de tot lil,asteapta sacii de dormit:)
Casa e ok,dar mai trebe pe ici pe colo vopsit,schimbat,mesterit,da nu prin locurile esentiale.Apropos,am nevoie de ceva sfaturi cu subsolul ala.V-am zis io ca fac circiuma acolo,dar pe dacu il pocni geniala idee ca vrea sala de fortza sa-si umfle muschii
Evident ca io o sa cistig procesul ,adica ramine cum am stabilit,circiuma:)
M-a pocnit o idee sa vopsesc peretii un caramiziu inchis si sa-i trag si un fototapet,de exemplu www.maritus.se/Shop/Index.php?sArtId=83006" target="_blank">asa.Intr-un colt m-am gindit la www.rusta.se/fototapet_549_2_del_p20951042.html" target="_blank">asta,daca o fi careva care are nevoie sa dea un telefon:)
Inca nu m-am hotarit

Mergi la inceput