Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

merci Adela.
Scrie, scrie numa scrie, io aci sint sa citesc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

cum arata www.afloat.org.uk/uploaded_images/houseboat_big-700930.gif" target="_blank">o casa ideala pentru mine

rayu, v-ati mutat?

dada, adela, vino cu povesti

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Neatza:)
Macii i-am cules de pe maidanul cu catei:-) S-au ofilit intre timp. Macii.

Papa Ben se incalta de acolo de un' se-mbraca diavolu':-) Si se imbraca de acolo www.cronicasatmareana.ro/article.php?aID=4664" target="_blank">de unde nu te astepti.

Arborika can' te muti acolo sa ne chemi si pe noi in vacancias:)

ma voi intoarce

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Doru,sf Gheorghe ramane pe 23 aprilie, dar pt ca Miercurea Mare nu se putea face liturghie speciala cum se face de obicei, ca e Saptamana de tristete, de aia s-a sarbatorit duminica.

asa ca sa va prezint copii, adica pe Sofia tunsa bob frantuzesc (cum ea insasi a cerut la coafor ) si in special pe Gheorghe in lupta cu lamaia

breee, filme chestii....lucruri sfinte . mai incolo, cand or creste astia....

peseu. Aia slabanoaga din poze e sor'mea in 12 saptamani gravida, nu io

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani, Gheo!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-)
Sa-nteleg ca-n Romania si Canda venii vara, ca noi asa cotam pe-aci vremea de la 25 grade +. Am prins si io in Iasi temperaturi de astea si muream de cald Si tintari erau, da' bine ca erau, ca uite-asa am reusit sa-mi cumpar aparate de-ale impotriva lor, ca la noi nu sint si asta vara chiar fu nevoie....arborici, cre' ca si tie ti-ar folosi in boathouseu' ala :-)

itsme, nici nu-mi vine sa cred: adica trecura 3 ani de cind incepu fetitu' facultatea??? Si-acu-i gata!!! Pai, las-o sa faca unu- doo masterate acolo, plus un doctorat ceva , ca ce-i aia studentie de 3 ani??

mihaela, spor la mutat, varuit, cumparat, decorat si alte alea, plus la egzamenu' de limba!! Sa ne pui poze cu casa si cu diploma!! Io cu soferia ma descurc bine, insa am ceva plingeri din partea pasagerilor cum ca frinez cam brusc; insa daca nu mi-am trezit io colega chinezoaica la sensuri giratorii, atunci nu-i grav...acu' ii drept ca aia doarme pe oriunde si oricum!!
Si ca va povesteam de traficu' romanesc!! carmen, la nerfi l-am simtit, asa ceva!! Eram intr-un taxi si ne apropiem de-o trecere de pietoni, fara stop, cind se apuca un tinerel sa treaca strada. Nici nu face ala doi pasi pe zebra, cind la vreo citiva milimetri de el opreste nervos un beemve, iar soferul da geamu' jos, isi scoate juma' de burt-afara si incepe sa racneasca la ala niste beepuri de toata muzicalitatea!! Si baiatu' era pe trecerea de pietoni!! Plus soferi de-autobuz (ca si cu asta am mers) care fac niste istericale la volan de zici ca sigur fac infarct!! My God...:-)

Papa vaz, ca ti-ai revenit de la macii aia :-) Si informatiile tale sint cit se poate de interesante: papuci Prada, asortati la haine de Satu Mare!! :-) Baizauei, am auzit (in Romania, of course) un banc interesant. Cica in cel de-al doilea razboi mondial un polonez aflat in lagar se plinge unui inger ca-i batut. Ingerul ii spune ca are o veste buna si-una rea. "Vestea buna e ca ai sa devii Papa: vestea rea e ca si ala care te-a batut o sa devina tot la fel"...

Andrada, pai daca ti-a placut Mifune, io zic sa mai incerci filme de acelasi scenarist (care mie mi-au placut): www.imdb.com/title/tt0418455/" target="_blank">Merele lui Adam, www.imdb.com/title/tt0342492/" target="_blank">Macelarii verzi (asta-i chiar firma de mezeluri pe-acilea), www.imdb.com/title/tt0315543/" target="_blank">"Te voi iubi mereu".

Sabina, super bobu' Sofiei, iar din pozele lui bebe Gheo poti sa faci un film :-)

doru', hai ca-mi amintii de cheiu' Marnei de anu' trecut...ca doar pe vremea asta fuseram si era tot asa cald, frumos...copaci infloriti si ...Enescu puricos :-) Mai treci pe-aci pina plecati, nu???

Pupaturi tul'monde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Tak Lila!
Am notat,
La multi ani Gheo!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tack, tack lil' ! Misto de tot chinezoaica.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

pipal, am venit sa raportez ca la noi e in continuare VARA! Ne-am bucurat de 23 de grade Celsius azi, ceea ce temperatura va doresc si voo.

Lulutz, au trecut 4 (patru) ani de cand a inceput fetitzul scoala, nu 3 cum iti amintesti matale. Sau cum se zice in limba lui Shakespeare, "time flies when you're having fun!" Se cheama ca e bachelor acuma (ceea ce se traduce si prin 'burlac', nu departe de adevar si in sensul asta). Acum mai urmeaza 2 ani de master, sau 3 de law dupa care inca 3 de PhD (adica doctorat). Deci nu ducem lipsa de posibilitati, dupa cum vezi. Sa vedem unde se hotaraste sa se duca, depinde si de cum face la examene si daca o primesc aia unde vrea ea, in functie de rezultate. Aia va fi abia la anu', asa ca anul asta la munca (dar mai intai in africa).

Va salutez cu respect, astept sa citesc nuvelele din autobuz ale adelutei. La mine e mai putin interesant, in trafic nu vezi decat 2 lucruri: fie oamenii vorbesc la telefon celular, fie se scarpina in nas/ureche, etc... nu chiar subiecte de roman...

restu'? unde sunteti? trebuie sa vina omul sa va ameninte cu catalogul ca sa mai ziceti si voi o vorba? Nu ma provocati ca acusi il scot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sabina, bb Gheo e frumos foc!!! Si Sofia superba!!!!
Acum am nostalgia Zarnestiului...ah...cate amintiri avem pe acolo!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput