Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela_s spune:
Tztztz! Ce liniste si pace pe aici!
Hai sa va dezmortzesc eu cu o cafleutza, o felie de tort si un pahar de sampanie .
Am primit cadou o zi plina de soare, cu un cer albastru senin, asa ca mergem la un gratar pe Fĺrö.
Sa aveti o zi minunata!
vorbe de copil...
Hobby
Sabina spune:
va dau si io de baut :)
ca azi se sarbatoreste Sf Gheorghe (coincidea cu miercurea mare si se face in avans)
s-aveti o zi cu soare, mergem si noi la surioara la curte la un gratarel , ca mosnegii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
doruletz spune:
sabina, cum vine bre aia sarbatoare religioasa in avans? asta se face oficial, la biserica sau asa vruserati voi?
Oricum o fi, daca e prilej de sarbatoare sa bem in cinstea lua bb gheo, sa va traiasca si sa fie sanatos!
papadie, nu stiu cum te pricopsisi cu rosu da'ti sta bine:) Iar reclama aia cu taranii e super, cre ca fu filmata pe la mine p'acolo:))
lilutza, iti revenisi bre dupa cele 7 ore de calatorie? Ajungeai pana in caraibe in timpu asta:) Hai sa povestesi acilea cum fu la iesi?
Si noi plecam acusa (peste 3 zile) in Ro, de data asta mergem cu masina (desi imi promisesem ca nu mai fac greseala asta da' uite ca asa s-a "nimerit").
Rayu muhahaha, hai ca suedezu tau cu crucea galbina mi-a mai daramat o prejudecata despre (lipsa de) simt al umorului printre nordici Iar cosmarele cu facturi le avem majoritatea, bine ai venit in clubu propitarilor cu credite:)
De la o vreme io ma gandesc insa ca sunt cosmaruri mai teribile decat asta asa ca facui cerere sa lucrez doar 4 zile din 5 de la inceputul lunii iunie, de abia astept
(bre lingvistilor, cum se zice corect "cosmare" sau "cosmaruri"?)
Ah, si sa nu uit un evenimentul de maxima importanta al saptamanii: a venit primavara si pe ulita noastra... in sfarsit
mai viu io
lilanda spune:
mihaela, La Multi Ani Buni, frumosi si sanatosi!! Grattis :-)
Si lui bebe Gheo, La Multi Ani de onomastica ( Sf. Gheorghe-i pe 23, nu??)!!!
Io-mi mai revenii dupa incursiunea la Iasi (si parol, doruletz, 7 ore is papadie, pe linga alea 11 de le-am facut cu Intercity-ul de la Iasi la Bucuresti, acu' 2 ani!!). Insa io va urez voua nerfi de otel in traficu' romanesc!!
Si cum adica te-ndoiesti de umoru' nordic, aaa? Pai tu n-ai auzit ca danejilor le picara crucea-n cap (alba), pe cimpu' de lupta (rosu)?? Cica undeva prin Litauania
Rayu, ce angoase bre...ca facturile-s aceleasi, mai putin aia de la banca :-) Cind va mutati?
Papa, si io cred ca te prind macii....da' de la ce ti se trase?? :-)
Si pe-aci aparu soarele, chiar gratariram ieri...desi e nitel cam cool. Va pup si sper sa ma extrag saptamina viitoare, din lenea care ma cuprinse!
mihaela_s spune:
Multzam de urari! Am petrecut afumandu-ne(cu fum de foc nu cu alcohol ) in padure dar a meritat! Cool de vreo 7 grade dar la soare a fost caldutz, am putut sta chiar si in pulovar , daca intelegeti ce vreau sa spun, adica am renuntat la haina de iarna . Cred ca asa dinti avea soarele .
Ah si am gasit macrish in padure daca va puteti imagina, maine pap si io ciorbitza ca la mama acasa . Ca o face chiar ea .
Sabina, sa-ti traiasca bb Gheo, sanatos si voios!
dorulets, drum bun! Noi o sa facem miscarea asta in iunie. Dar nu mai facem drumul invers ca la venire, Ovi s-a saturat de drumuri poloneze si slovace, vrem sa trecem spre Germania si sa mergem pe autostrazi. Eh, dar mai e pana atunci. S-aveti grija de voi si sa petreceti cu bine!
lil' bine (ti-)ai revenit! Cum mai stai cu soferia? Merge mai bine acum?
Noi suntem in plin elan muncitoresc...zugravim, comandam mobila, o asteptam pe cea comandata deja si ne vom transforma in mesteri montatori...caci da, ati ghicit, e de la Ikea.... Si ca sa sarbatorim frumos noua activitate muncitoreasca, 1 Mai muncitoresc il vom petrece deja in casa noua. Pana atunci mai am examen la suedeza, tineti pumnii sa scriu ce trebe ca de vorbit am vorbit saptamana trecuta, testul de "palavragit" a fost OK.
Asa ca va impupez in grup, va doresc sa petreceti frumos si cu sanatate sarba(u)torile care vin, multa veselie sa aveti in case . Iar we de 1/2/3 Mai sa-l aveti plin de caldura si vreme buna ca sa fie si cu iarba verde. Io voi lipsi putin pana va trece haosul asta cu casa, examene(caci mai am unul si in mai la suedeza) si toate cele.
Sa fiti cuminti si sa greblati poenita, da?
vorbe de copil...
Hobby
itsme spune:
hai sa va salut si eu din dunga, asa....
trebe sa o iau pe puncte ca altfel uit ce vreau sa zic si nici cu timpul liber nu stau prea bine, com dabitud...
asadar:
1. la noi a venit VARA, de-a dreptul week-endul asta. Dupa ce si-au batut joc de noi juma de an si ne-au nins si ne-au crivatat de ni s-au ofilit mucii, acum o detera pe canicule, si anume am avut 25C cu +. Ca urmare eu a trebuit sa execut o curatenie de primavara de urgenta in gradina, ca atare ieri am ranit vreo 15 saci de frunze uscate (de asta toamna, ca pana sa apucam noi sa ne facem avant sa le culegem, ne-a dat cu ninsoare asta toamna)....ca atare azi nu m-am mai putut misca decat in unghiuri mici, de la febra musculara...
2. eu cred ca se zice cosmaruri, dar nu bag mana in foc
3. ma uit sa-mi iau un cal ca vad ca cu pretul benzinii nu se mai poate. Sa ma interesez cum e cu ovazul, daca e mai ieftin ca benzina am luat o hotarare, o sa ma duc la servici calare, ca nu se mai poate cu scumpetea asta
4. Rayou, nu te preocupa, e firesc si normal sa ai cosmaRURI *daca asa o fi corect* cu facturile, ca can' iti cumperi casa e cel mai scump lucru care ti l-ai luat vreodata, asa ca nu ar fi normal sa nu ai trepidari. Toti astia mai batranii am trecut prin asta, si uite ca nu ne-a distrus. Banca sa traiasca, si sa ne dea credit pe mai departe :-) So you are OK, take it easy! :-)
5. lulutz, d-ra a terminat acu o saptamana facultatea (prima, ca mai are de gand sa urmeze studii superioare, ceea ce inseamna ca eu ma voi pensiona la 90 de ani :-). Acu invata de zor sa dea ceva examen de admitere la master, dupa care se duce o luna si jumate in Africa cu cortul si cu un prieten. Eu cu ocazia asta am scapat de constipatie si vara asta, asa ca m-am scos cum ar veni :-)Altfel e bine, are part time jobs, e bizi, o apuca amocul ca s-a terminat cu scoala si nu se mai vede zi de zi cu lumea de la scoala, asa ca asa preventiv o tine tot intr-o petrecere si intalneala cu aia, sa le ajunga pana la batraneti...
6. doruletz, s-a intors domnisoara acasa de un an, ca parca tu m-ai intrebat. Readaptarea cu familia si modul de viata heirupist american a fost cam dura, dar am supravietuit cu totii :-) Acuma sunt niste francezi veniti la ei aici la studii. Si imi povesti copila acum vreo luna ca unu din aia saracii a zis ca el nu intelege cum e lumea aici asa ocupata si stresata tot timpul. Ca dupa parerea lui, daca ai prea multe treburi de facut domnule, nu le faci pe toate! faci numai cat poti!!! ca sa nu fi stresat! ce atata filozofie ?! haha... copila a zis "you have to love the French! asa ceva...."
7. la multi ani la lume! si la gheorghi si gheorghite :-)
8. l-ati vazut pe papa ce pantofi rosii are? or fi Miu-Miu? ce personaj, dupa ce poarta pantofii aia mai are tupeul sa se lege de 'gay people' :-) Bush i-a zis la ureche dupa discurs; "your majesty, awsome speach!" :-) (celor nefamiliari cu limba engleza, asta eu un fel de" majestate, beton spici ai tras! :-) Bush si papa, mai funny decat Stan si Bran...
9. OK, gata, v-am pupat si mai revin eu cand apuc....pupici la toti si nu conduceti sub influenta bauturilor alcoolice, va rog..
am revenit ca am uitat sa bag PS.
Mihaela, bafta la examene si mutari si zugraveli. Daca inveti si tu limba aia, o sa fi "my hero", asa ca toti poienarii astia :-).
De asemenea Chag Sameah la toti care au sarbatorit "Pesach" incepand de ieri...
arboria spune:
quote:
Originally posted by itsme
la noi a venit VARA, de-a dreptul week-endul asta
ma bucur pentru voi, inseamna ca scandinavia s-a mutat mai la sud si mai la vest de tine, mai precis la mine.
de cateva zile avem 0 celsius, cu ninsori, lapovite si ciresi infloriti (aaa, da, si maci), ceea ce nu s-a mai intamplat veci pe meleagurile astea.
hibernez... nu ma treziti, va rog
da' si cand ma dezmortesc, vreau sa aflu cine e ala de a inventat expresia "incalzire globala"
Pegasis spune:
Computerul meu e in greva de saptamina trecuta. Asta nu inseamna ca nu pot sa iau cite o pauza la birou sa bag cite un ochi prin poiana.
Nu mai stiu cui i-am spus La Multi Ani , dar daca mai e vreunu'(a) care-a scapat ii zic acu! Aaaaa... vorbim de vreme? Noi si englejii ... 27 cu + azi in Bucuresti, traficul mai rau decit l-a simtit lilu' in Iesi.
doru, mie mi se pare ca Alexandra seamana cu Bubu sau Bubu cu Alexandra... ma rog. Sa-mi pun ochelari?
Andrada spune:
Io crez ca ma indragostesc de cinemaul scandinav. Am vazut ieri Mifune, minunat! (mai vazusem la inceputul anului Kitchen Stories si After the wedding).
Daca mai aveti sugestii...
pupe,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Adela99 spune:
ar mai fi www.youtube.com/watch?v=7XtWpMwQidg" target="_blank">Sonata de toamna daca nu l-ai vazut si un film cu actritza mea favorita Lena Endre, www.ingmarbergman.se/page.asp?guid=77FC43F6-9FBF-4E76-8188-C7346A9ADB05" target="_blank">Faithless
cred ca am sa ma apuc de scris mici istorioare - la sugestia unei colege de serviciu careia ii povestesc in fiecare dimineatza episoade din autobuz :); bineinteles ca istorioarele is trecute prin prisma mea de mare "analitica"