Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela_s spune:
Cu intarziere, dar imi cer scuze dar am fost plecati de acasa ...BUBU sa traiesti fericita, vesela si poznasha asa cum te stim!!!!
Rayu sa va traiasca fata si sa nu se schimbe nici peste 100 de ani!
Mi viu, acu's grabita si-s grabita....
vorbe de copil...
Hobby
Rayuela spune:
Multumim pentru urari.
Lilutza??
Ma intrebam de ce nu a mai aparut...care stie ceva,mesaje va rog!
In rest,ziua de azi a fost asa,in ton cu vremea.De kakat.
Pe la voi,soare?
mihaela_s spune:
Am intrat sa va arat o mascota scandinava si a doua si una simpatica . Bonus cateva pozne Stockholmeze .
A fost rece si innorat, dar nu ne-am lasat invinsi si am colindat orasul. Noroc nu internetul ca pe duminica am planificat vizita la Ikea, a fost o zi ploioasa si mult mai rece decat sambata. Aglomeratie ca in zi de targ , abia am asteptat sa ajungem inapoi in oraselul nostru linistit .
La noi a fost soare azi, caldutz ca de primavara scandinava, undeva pe la 9 grade. Recent am aflat ca insula a castigat de departe in "concursul" de anul trecut ca fiind cel mai insorit loc din Suedia, urmat de o alta insula suedeza tot de pe coasta estica pe care o cheama Öland.
V-am pupilat, o saptamana frumoasa!
editai ca gresii mascota .
vorbe de copil...
Hobby
doruletz spune:
rayu, pai Lilutza nu zicea ca se duce la romania sa-si schimbe pasaportu? cre" ca inca nu se intoarse de acolo daca nu venii ea p'aci sa ne povesteasca.
mihaela, foarte frumoase pozele din stockholm, imi amintesc locurile alea desi cand le vazui io erau acoperite de zapada... ca in scandinavia deh:)
In ce priveste mesaju disparut, bine ca aflai ca nu am halucinatii si ca nici nu se gandii nimeni sa stearga mesajele neinteresante... ca ramaneam naibii fara forum
Acu io chiar ma pregateam sa zic ceva interesant la subiectul ala cu copilu minune cand vazui ca de fapt e subiect inchis. asa ca scapai si ocazia asta
mai viu io
lilanda spune:
Bonjurica
Iaca, aparui in peisaju' scandinav aseara, da's cam ametita. Mi-e sila de schimbat avioane, decolari, aterizari si alte turbulente. In plus, am nevoie de macaaar o zi sa-mi revin cu nerfii ca, dupa o saptamina de Iasi, mie-mi trebe' clar, aci la sanatoriu, debriefing :-) Am capu' plin de urelete, racnete, claxoane si injuraturi; preturile romanesti sint si ele mirabolante. Doar pasaportul am reusit sa mi-l fac in 2 (doo) ore
Hai ca viu eu cind is mai limpede...insa acu' urez La Multi Ani tuturor sarbatoritilor si un pupic special domnisoarei Boubou
papadie spune:
Io am venit numa sa-mi etalez noul look (cred ca in poienita numa eu si conu am avut onoarea):
sunt fetita cu altitza
si cu MACI in coronita:)
Aaa si sa impartasesc cu voi: o clipa
vocea lu' ala pe final strica da' m-am tot gandit si nu mi-am imaginat cum ar fi putut sa faca...poa sa bage doar niste scris
papadie, zen-sei
Rayuela spune:
N-ai cu cine ma..niste tarani
Bestial Papadicule!Aaa...pai cum nene,maci cu papadii?
Mai bine o albastrea acolo...io astept sa apara avertismente galbene sau albastre,sa ma asortez cu steagu:)
Apropos de steag,stateam o data cu un suedez haios la povesti(unul d'ala care isi vede semenii obiectiv) si discutam despre Alexandru cel Mare,parca.Asta fu nenea care a avut revelatia cind a vazut o cruce pe cer,nu?(atlfel d'ar putea sa nu-mi aduc aminte bine personajul,sint praf la istorie:)
Si zice suedezul:Of,sper ca nu a vazut o cruce galbena pe un cer albastru:))
P.S.-m-a luat asa o angoasa cu casa aia,visez numa facturi care cad din cer si ma ingrop in ele,oare cum sa interpretez visu?
ocebine spune:
Lasa, Papadie ca se poarta rosu anu' asta (asta o zic eu ca mi-am luat hainuta rosie de primavara).
Cica se poarta si www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=560370&in_page_id=1879" target="_blank">tocurile inalte...dar genunchii mei nu mai tin tocuri de 10cm, daramite de 17cm!!! Aia e o vizita la urgenta garantata (nu mi-e suficient o mina rupta, sa mai am si frun picior)
Pentru ca e vineri si stau la frecat menta pina la sedinta de la ora 3, www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=560495&in_page_id=1770&ct=5" target="_blank">cica in Anglia miroase urit.
Si diverstismentul de la cafea: www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/sheep/reaction_version5.swf" target="_blank">Cit de iute esti?
Mai sus de Bobbing Cat nu mere...
Si am uitat sa spun ca www.1010wins.com/Pope-Benedict-Takes-Manhattan/2028983" target="_blank">Papa cu pantofi rosii e la noi in vizita...e inchis jumate din Mahanttan...nici Bush nu face atita gridlock...(zisesem io ca se poarta rosu, nu?)
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
arboria spune:
papa, io te vad purtand rosu de mai mult de trei zile (o fi fusu' de vina ). sau e anunt din ala de genul "La noi in birou, o zi se fumeaza, o zi nu. Azi nu."
pentru ca in ultima vreme stau mai mult in casa, mi-am adus aminte ce urat imi e sa gatesc de trei ori pe zi. cat timp pierdut!...