Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

La multi ani tuturor berbecilor si puilor berbeci,cupii de papadie,Uici.
Nu sint si Anamaria si Mihaela tot berbecutze?
Inca o sarbatorita,azi:

www.flickr.com/photos/10458757@N08/2406788235/in/photostream/" target="_blank">Bubu face 4 ani...si vorba lu ta-su...nici o schimbare:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

La multi ani Bubu cea nazdravana . Chiar ca nu s-a schimbat deloc doar ca a crescut ! in rest are aceeasi mutrita de pusa pe shotii! Iar prietena ei ii seamana un pic :) Asteptam poze cu tortu acu

Multi ani inainte lu mamanu de pegasis!

Iar pentru aia care nu sunt la chefuri azi, ia uitati acilea un reportaj excelent despre greva de la dacia (reportajul cu pricina incepe de la minutul 5:20). O mostra de jurnalism adevarat nu ca pe la altii. In principal e pt francofoni da' cum traducerea se face de multe ori din romana poate fi intelgibil si pentru ne-vorbitorii limbii lui voltaire.

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

La multi Ani lui Bubu, si sa ramana neschimbata, ca mie asa imi place :-))

Pupici si la multi ani si celorlalti sarbatoriti! Tot ce va doriti sa se implineasca.

Sunt pe fuga ca am treburi gospodaresti o gramada, da' ii zic lui doruletz repede ca are mare dreptate cu teoria celor nascuti pe 11. D-ra itsme tot asa, si e una si jumate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Bubu! e intr-adevar neschimbata, si sa ziceti mersi!
ca uneori se poate din ce in ce mai rau :)) (Sofia e pozna la 100 fata de acu 2 ani....)
la multi ani si maman de Pegasis, sa fie sanatoasa si sa-si vada stranepotii!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Am venit... greu cu sarbatoritii astia . Am vrut sa-i spun lui Rayu sa-i traiasca don'soara, sa fie sanatoasa, ca frumoasa e . Ce trece timpul dom'le.

itsme & doru, voi sinteti sigure cu chestia aia cu 11? Valeu maica ce m-asteapta la adolescenta, nici nu vreau sa ma gindesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

repede, repede, sa nu treaca ziua asta pe timpul romanesc: La multi ani, Bubule, sa fi sanatoasa si sa ai noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani, d-ra Bubu

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

fratilor, da'ce se intampla acilea? oi fi io intr-o perioada proasta da' halucinatii n-am inca . Scrisei aseara un mesaj, adineauri era inca ultimu la subiectu asta si acu a disparut? si jur ca nu era nimic deosebit (sau poate tocmai d'aia? in cazu asta ar trebui sters 90% din forum )
Sau fu vreun miracol pentru ca ziceam de proprietatile ezoterice ale cifrei 11?
Sau poate pentru ca pusesem filmu asta, se suparara canadienii?

hai bre, veniti cu explicatia rationala a acestei disparitii ca de nu imi fac acus programare la psihiatru (sau la oculist?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

doru', n-ai halucinatii (sau avem amandoua). Am cautat si eu aseara sa vad ce ai editat, ca nu aparea mesaj nou. Ieri nu a mers forumul prea bine, probabil ca tocmai atunci scrisesei, iar mesajul s-a dus in zona crepusculara

La multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu avurati halucinatii, aseara tarziu nu mergea forumul:)
eu ma pregatesc sa ies din casa, merg la primul concert dupa aprox un an...pfiuu. nu va plictisesc cu detalii, va zic doar ca mi-e rusine sa ies in lume pt sunt prea grasa

Doru, e concertul in memoria lui Stefan Niculescu, cred ca stia deja A. ca a murit de curand....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput