Scandinavii... se intoarce(2) -fiu'lu'Princeps

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Hai noroc sarbatoritelor !!!
Multi ani fericiti !

vichendele faine tutulor,
v
ps.Mihaela io nu vin, demaram se pare lucrarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Rayu"...ginduri bune... miercuri am fost la o inmormintare la mama unei colege bune...intr-o saptamina implinea 97 de ani, evreica fugita din Polonia, vaduva de 2 ori...a fost incredibila viata ei iar sa vezi toata familia strinsa: copii, nepoti si stranepoti si sa auzi viata ei relatata de rabin...am avut siroaie de lacrimi si nici macar nu eram ruda.

In rest, dam "refresh" la etajul intii asa ca toata luna vom fi iar acoperiti in cutii si praf...scoatem ultima bucatica de carpeta din casa (camera cu jucarii), punem parchet, usi noi, doar ce-am vopsit gardu' (sa ascundem leopardu')...zugravit bucataria si dining roomu'. Asta dupa ce am terminat, frate, la etaju' 2.
Mai am si un plan ambitios nevoie mare sa-mi refac tablia de la pat...sa o capitonez singura....mai bine fug cu circul (imi sugereaza sotu')...Acuma sint complet confuza si nauca intre materiale de draperie si tablie...Ca sa nu mai zic ca pina acuma am avut fro 3 vetouri la schemele mele de culoare (dar nici eu nu ma las...le-am oferit intii niste scheme total tipatoare, ca sa pot trece cu schema preferata prin sedinta de lucru).

Diseara il duc pe Alex la Mamma Mia, miine vedem Cinderella lui Prokofiev la Avery Fisher Hall, duminica avem un party la o colega de lui Alex...Daca mai respir luni, e minune mare

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Sabinelu' e si ziua sofiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

La Multi Ani wici si pescarusu de papadie!!

din cate stiu io ziua sofiei e tot pe 11 da' in septembrie. Si a mea e tot pe un 11 da'in octombrie. Si mai e si pitica de pegasis nascuta pe 11. Declar 11 ziua oamenilor frumosi, destepti si norocosi

ocebine, vrei "sa capitonezi tablia de pat"?? hai ca uite activitatea asta nu-mi mai trecuse prin cap! daca ma gandesc bine nici nu stiu daca am tablie la pat ca io cand vad respectivu mobilier sunt deja pe jumate adormita

mai viu io, sa nu beti toata sampania pana atuncea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Papa sa-ti traiasca minunea!
Uici multi ani!
Ocebine, eu am capitonat scaunele de doua ori. Capitonarea e o nimica toata fata de toate celelate cite le-ai facut. Ai pistol cu capse nu? Iei tablia, dai zigzag de glue, pui buretele, tai la dimenziuni, fixezi cirpa deasupra si apoi cu capsezi. Daca vrei tinte si banda e mai greu...
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Macu sa cresti mare, sanatoasa si plina de virtuti! :) La multi ani!
sananate si La multi ani, Witchie!

nu era in aprilie si ziua lu Bubu?

Mihaela, sa fiti cuminti si sa va distrati frumos! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Reintru, pentru ca sint asa de necioplita si nu zic "LA MULTI ANI"
Wici si prunc de Papadie...sanatate, fericire si zile insorite

Andrada,
glue - check
staple gun - check
burete - ioc (sa ma duc la magazin)
batting - ioc (idem magazin)
si, da sint mofturoasa si vreau nasturi imbracati (faza la care unicul meu lucrator protesteaza tratament inuman).
Ceva cam asa, dar n-am hotarit ce culoare inca

Oscilez intre un toile sau matase rosie...(sentimente contrastante colosea)

Ahhh...si nu vreau sa stric tablia...vreau sa pun pe un plywood si bagat in fata tabliei.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

liris, mersi! daca memoria mea e buna, maine e ziua bubulinei

tatic, spor la lucrari! Si mesteri seriosi!

anamaria, spor si tie! La ce te mai pricepi, ca poate o sa am nevoie de ceva lectii...zugravit, vopsit, tapetat, gradinarit...alea-alea....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cred c-ar trebui sa capitonez si eu tabliile, ca da pruncu al mic cu putere p-acolo
Witch,, da, e ziua Sofiei, si anume Maia Sofia de papadie
sigur, si a lu doru facu 2 ani jumate, a pegasinei 6 jumate si a mea 5 ani si 7 luni.
Miha, calatorie placuta! sa faci poze frumoase!
Tatuc, tinem pumni si sa nu certe mesterii intre ei, LOL

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Pe fuga sint, ca plec la chef . Nu, nu sarbatorim 6 ani juma' , ci un prieten.

La Multi Ani copiilor frumosi si destepti de scandinavi!!! Sa va traiasca, sa fie sanatosi si frumosi! Si un pupic special lui Uici

E o vreme super azi in Bucuresti, 24 de grade. Am plecat la terasa, io conduc, deci nema (nu c-as bea vreodata, da' putina sampanie virtuala sa-mi pastrati si mie)

Si mamanu' meu face azi 70 de ani. Doamne, da-i sanatate multa si putere. Avem toate motivele sa sarbatorim, deci incolonarea!

Mergi la inceput